h3lix
Bad Mutha Fucka
Jak oszczędzacie, w co inwestujecie? Bardzo jestem ciekaw wyników 
Owszem, też o tym słyszałem.złoto podobno pójdzie strasznie w górę... ale ja inwestuje w siebie![]()
30 tys wystarczyłoby. 10% marży brutto, to 3tys./miesiąc. Jeśli cały towar zejdzie. Netto to jest jakieś 2tys. całkiem niezła kwota.Nie wy tylko rodzice w was iwestuja![]()
Ja inwestować bym zaczął mając na zbyciu 50 000 zł - teraz nie ma co sie w to bawic
Jest jeszcze inna opcja - nie musisz mieć takiej kasy, wystarczy, że co miesiąc odłożysz 100-300zł i będziesz je regularnie inwestował w fundusze. Po kilku latach będziesz miał całkiem sporą sumkę, a jednostki funduszy można kupić już nawet po 50zł!!! Do tego co odłożysz możesz doliczyć pesymistycznie 10% zysku z tej kasyNie wy tylko rodzice w was iwestuja![]()
Ja inwestować bym zaczął mając na zbyciu 50 000 zł - teraz nie ma co sie w to bawic
Waluty i bezpośrednie wchodzenie w giełdę jest dla ludzi, którzy tym żyją - są na bieżąco z informacjami i codziennie analizują swoją inwestycję - wprawdzie można tam wiele zarobić, ale też i bardzo szybko stracić!Duda napisał:W sumie interesowałem się kiedyś giełdą walutową (kompletna klapa) i giełdą papierów wartościowych, ile trzeba mieć minimum z minimum żeby móc się w to pobawić? 18 lat to oczywiste, rachunek maklerski (?) a jak z kasą?