Witam, chciałbym trochę zarobić, moja mama chodzi jedynie na jagody, niestety jest to bardzo męczące zajęcie (zaleta jedyna to to że sprzeda je za mnie
). Jakieś pomysły? Nie mam skąd brać jakichkolwiek większych sum 
Witam , jesli chodzi o zarabianie to mam dla was pewna propozycje , a mianowicie , sprzedaz urzywanych markowych ubrań, na jednej sztuce mozna zarobic 20-30 a nawet 50zł czasem nawet lepiej. Specializuje sie w sprzedazy takich ubran w ilosciach hurtowcyh bo dobrych cenach. Paczki mam gotowe z hurtowni mzona wybrac czy maja byc koszulki czy spodenki czy co kolwiek innego oraz rozmiar , niestety nie ma mozliwosci wyboru konkretnych marek ale w paczkach znajduja sie takie marki jak : Lacoste,Pierre cardin ,calvin clain , ralph lauren, adidas,nike, giorgio armani , burbery ,next,puma , quicksilver , i inne znane marki. jesli jestes zainteresowany to pisz : gg : 9610018Witam, chciałbym trochę zarobić, moja mama chodzi jedynie na jagody, niestety jest to bardzo męczące zajęcie (zaleta jedyna to to że sprzeda je za mnie). Jakieś pomysły? Nie mam skąd brać jakichkolwiek większych sum
![]()
Dorywcza robota człowieku a nie siedzenie przed kompem <_< Są wakacje a ty będziesz siedział i klikał w linki zarabiając na tym grosze dziennie. Idziesz na budowę jako pomocnik i zarabiasz 100 za dzień. Wcale nie musisz mieć 18 lat, dasz radę. Jak byś chciał zarobić to na pewno coś byś znalazł.
ale dziewczyna to na budowę nie pójdzie... :nie: