Problem z przeglądarką - brak zakładek.

M

MacaN

Guest
Witam. Niestety mój komputer znów płata mi figle. Tym razem problemem jest brak niektórych zakładek na pasku przeglądarki w google chrome. Mam ok. połowę zakładek na pasku i wszystkie " inne zakładki :. Niestety zgubiłem resztę, która zawsze była na tym pasku.

Zjawisku towarzyszy dodatkowa strona otwierająca się przy włączneiu przeglądarki, w innym okienku. Strona nazywa się home.sweetim.com . Nie mam niby żadnych dodatków w przeglądarce, programy typu adwcleaner również nic nie wykrywają.

Jakies sugestie ?

Aha, jeszcze jedna sprawa - mam pewną jedną stronę, którą wrzuciłem do innych zakładek, ale luźno, nie w folderze. Problem jest tego rodzaju, że ta strona w zakładkach rozmnożyła mi się i ciągle się rozmnaża. Nie wiem, czym ona się tam żywi - ale komputer dobrze ją karmi :D Tak serio, to można już ilość tej strony liczyć w setkach i nie wiem, jak sobie z tym poradzić bez usuwania innych zakładek.

Proszę o pomoc.
 

seba211

Active Member
Dołączył
2 Lipiec 2010
Posty
331
Punkty reakcji
219
Najpierw to homesweet. Kliknij na ikonę przeglądarki, właściwości i sprawdź, czy przy w lokalizacji pliku nie masz dopisanego linku z tego śmiecia. Jeśli nie, kombinujemy dalej. Adwcleaner nie usuwa wszystkiego, a to cholerstwo czasami ciekawie się chowa.
 

obeznany

Administrator
Członek Załogi
Administrator
Moderator
VIP
Dołączył
17 Kwiecień 2009
Posty
5 678
Punkty reakcji
487
SpyBot - Search & Destroy
 
M

MacaN

Guest
Empeg napisał:
Najpierw to homesweet. Kliknij na ikonę przeglądarki, właściwości i sprawdź, czy przy w lokalizacji pliku nie masz dopisanego linku z tego śmiecia. Jeśli nie, kombinujemy dalej. Adwcleaner nie usuwa wszystkiego, a to cholerstwo czasami ciekawie się chowa.
Nie mam



grzechuu1990 napisał:
Jakiego masz antywirusa?
avast!



Te programy mocno ingerują w system ? Nie chciałbym mieć 10 antywirusów na kompie później...
 

obeznany

Administrator
Członek Załogi
Administrator
Moderator
VIP
Dołączył
17 Kwiecień 2009
Posty
5 678
Punkty reakcji
487
Spybot to nie antywirus.
 

obeznany

Administrator
Członek Załogi
Administrator
Moderator
VIP
Dołączył
17 Kwiecień 2009
Posty
5 678
Punkty reakcji
487
A zaktualizowałeś bazę sygnatur przed skanowaniem?
 

obeznany

Administrator
Członek Załogi
Administrator
Moderator
VIP
Dołączył
17 Kwiecień 2009
Posty
5 678
Punkty reakcji
487
Nic nie znalazło bo skanowałeś pustym programem bez bazy sygnatur.
 
Do góry