Arina tak jestem pewien bo to co u faceta jest związane z libido jest ściśle związane ze "staniem"... facet nie jest w stanie odbyć stosunku seksualnego bez wzwodu kierując sie tylko popędem seksualnym... przy czym jedno i drugie jest ściśle związane ze sobą - niema popędu niema "stania"... takie życie....
ale żeby nie było odpowiem ci na pytanie...
Penigra to :
1 kaps. zawiera: 0,03 g wyciągu suchego z nasion liany Paulinia cupana, 0,04 g wyciągu suchego z drewna Ptychopetalum oleacoides, 0,04 g wyciągu suchego z owoców cytryńca chińskiego (Schisandra chinensis), 0,03 g wyciągu olejowego z owoców palmy sabalowej (Serenoa repens), 0,038 g monometioniny cynku
pakowana jest po 30 kaps produkuje ją Hasco-Lek cena to około 36,85zł
skład tego preparatu z tego co widzę został tak opracowany aby zwiększyć poziom testosteronu we krwi u mężczyzny oraz zmniejsza poziom DHT (dihydrotestosteron) we krwi co zmniejsza ryzyko przerostu prostaty, wypadanie włosów (łysienie) itd... zapewne też podnosi ogólną sprawność seksualną ale to sprawa całkowicie indywidualna...
w kulturystyce są podobne preparaty stosuje sie je w innym celu ale działanie nieco zbliżone oto jeden z nich
http://www.kulturystyka.sklep.pl/product_i...ort-60-tab.html mam nadzieje że pomogłem

jeśli trzeba więcej info na temat ziółek i suplementów zapraszam www.fkkf.pl