Mac OS X Leopard

Syd

Traditional Grip
Dołączył
12 Sierpień 2006
Posty
1 048
Punkty reakcji
0
Ponoć wersja Maca Leopard jest pierwszą działającą nie tylko na komputerach firmy Apple. Słyszałem, że na Intelach wszystko jest ok. A czy ktoś wie, jak to jest z AMD?
 

smalec17

Księciunio Tomasz! :o)
Dołączył
6 Kwiecień 2007
Posty
828
Punkty reakcji
1
Wiek
30
Miasto
Breslau
jeśli procesor obsługuje SSE 2 i 3 to raczej tak ale mi sie zdaje, ze to tylko wiąże się z prockami Intela
 

yeti86

Nowicjusz
Dołączył
9 Czerwiec 2006
Posty
2 399
Punkty reakcji
0
Wiek
34
Miasto
Jarocin
Nie działa wszystko, raczej większość pewien sprzęt działa tylko w określonej konfiguracji. Np u jednych płyty na nforce działają u innych nie.

Po za tym instalacja tego systemu na nie applowskim sprzęcie łamie licencje jego.
 

Juri_22

Nowicjusz
Dołączył
16 Kwiecień 2008
Posty
338
Punkty reakcji
0
coraz więcej kompów zdarza się z mac osx ale Apple walczy z tym i sprzedawców takich kompów z macosx pozywa...
 

Syd

Traditional Grip
Dołączył
12 Sierpień 2006
Posty
1 048
Punkty reakcji
0
Myślałem, że specjalnie stworzyli coś co wyszłoby legalnie spoza Apple'owych komputerów. Dzięki za wyciągnięcie z błędu. ;)
 

rwtryb

Nowicjusz
Dołączył
5 Marzec 2010
Posty
651
Punkty reakcji
10
kurcz widziałem u kolegi maca podoba mi się, ale jest drogi myślałem że mi się uda system zainstalować, ale z tgo co widzę to nie... na Leo10 mnie stać na maka nie bardzo...
nawet jak upie oryginalny system operacyjny nie mogę na zwykłym pc legalnie poinstalować, ale masakra...
 
Do góry