nie chodzi mi o gotowanie, tylko o smażenie. Nie wyobrażam sobie jeść tylko gotowanego mięsa, czasem po prostu lubię zjeść coś smażonego.jolly78 napisał:Najlepiej gotować na parze.
Cześć, możesz też wykorzystać specjalne torebki do smażenia z silikonową powłoką. Dzięki temu nie będziesz musiała zrezygnować ze smażonych produktów, a mocno ograniczysz zawartość tłuszczu w potrawach. Takie torebki ma Jan Niezbędny.Yenna2 napisał:Hej, może macie sposoby jak ograniczyć ilość tłuszczu przy smażeniu? Chodzi i technikę smażenia czy raczej o jakieś specjalne naczynia?
może trochę głupie pytanie, ale jedzenie nie zostaje w tych dołkach? Jestem zainteresowana tematemmodzi napisał:Koleżanka ma patelnie z groszkowym dnem , to takie dołki i górki, w skrócie mówiąc. Posmarowała cienką warstwą tłuszczu przed pierwszym smażeniem , potem już nie dawała tłuszczu.