Zółte Zęby ... ;/

Irgman_80

Nowicjusz
Punkty reakcji
3
nikolaj napisał:
najgorsza opcja :/ wydasz hajs, masz białe ząbki przez jakiś czas, a potem zmienisz nawyki żywieniowe i ząbki znowu będą żółte.
Dokładnie wiem z własnego doświadczenia :-/

MateuszMj

Nowicjusz
Punkty reakcji
0
ja trzy razy dziennie myję pastą węglową i jest zdecydowanieee lepiej + codziennie rano nić

Allaniss

Nowicjusz
Punkty reakcji
0
Ja mam problem od lat. Wreszcie się zdecydowałam w tym roku i poszłam do dentysty, żeby mi zrobił odlew szczęki i doradził kupno płynu wybielającego. Sam zamówił płyn wybielający w strzykawkach. Jutro jadę odebrać i będę wybielała. Ciekawy jaki będzie efekt. :D

Alka12

Nowicjusz
Punkty reakcji
4
tak pisze ale... jak trzymasz minimalna ilość czasu:) ja trzymałem ponad godzinę dziennie jak grałem na PC:) i zaznaczam ze niema przeciwwskazań żeby trzymać dłużej po prostu to działa max chyba 4 godziny tak pisze na opakowaniu, a oni podali tylko przykład ile trzymać;] zreszta pisze na opakowaniu wiec nie ma co opowiadać;]
Na wybielanie można pójść

Zeus

Nowicjusz
Punkty reakcji
2
Jeśli mogę odnowić temat, bo aktualnie jest to też dla mnie ważna kwestia...
Można kupić jakieś paski albo pasty wybielające, do samodzielnego użytku!
Na tej stronie https://paski-wybielajace.pl/ można znaleźć taką ofertę, oczywiście nikt nie zagwarantuje natychmiastowego efektu białych zębów ;)

Magdalena787

Nowicjusz
Punkty reakcji
0
Niektórzy mają żółtawy odcień kości, taka ich natura, no ale można powalczyć z nalotem na zębach i nieco je rozjaśnić. Mnie pomogła pasta z aktywnym węglem i szczoteczka philips sonicare. Jakoś po miesiącu stosowania 2 razy dziennie widać było różnicę.

Gabba

Nowicjusz
Punkty reakcji
1
Polecam pastę dla kawoszy - SPLAT Coffe Out - u mnie się sprawdza w 100%

Zeus

Nowicjusz
Punkty reakcji
2
Można też kupić pastę lub paski wybielające...
W aptece, drogerii albo w Internecie można poszukać!
Od siebie mogę polecić ten sklep j/w

Do góry