wwwatujest
Nowicjusz
- Punkty reakcji
- 6
Ostatnia edycja:
Dzięki, masz rację. Miałem swoja domenę i wykupiony hosting, ale zrezygnowałem z tego. Blog to takie malutkie hobby dla relaksu. Reklamy są ustawione na automatyczne.Co tu oceniać ? Blog jak blog ale reklam masz tam więcej niż ustawa przewiduje. Nie lepiej zainwestować w coś bardziej własnego, gdzie nie będzie nasrane wszelakiej maści reklam ? Kawałek serwera z własną domeną bardzo drogi nie jest...
No właśnie... Niby małe hobby ale jednak hobby. Hosting z domeną drogi nie jest a potencjalni goście na pewno szybciej zapamiętają adres za który zapłacisz i będzie bardziej treściwy i bliżej tematyki czy nazwy bloga to możesz być pewny że brak reklam zapamiętają najbardziej. Oczywiście na swojej domenie sam ustalasz jakie reklamy mogą się pojawiać itd itp. Z czasem możesz i na tym zarobić. Natomiast blog na serwerze darmowym nasra reklam na cały ekran i zanim zobaczysz tekst z bloga po prostu opuścisz stronę. Dlatego też blog jest darmowy bo zarabiają na reklamach serwowanych każdemuDzięki, masz rację. Miałem swoja domenę i wykupiony hosting, ale zrezygnowałem z tego. Blog to takie malutkie hobby dla relaksu. Reklamy są ustawione na automatyczne.