Witam, otwieram swój własny salon fryzjerski <damsko - męski> chcę aby był orginalny myślałam aby urządzić go w stylu włoskim lub francuskim.

I tu moja prośba do was drogie Panie. Jaki styl wolicie?? i jaką nazwe proponujecie?? :mruga: Liczę na wasze odpowiedzi

rzewraca:
Jeśli marzysz o urządzeniu swojego salonu fryzjerskiego w stylu włoskim, to nie może Cię zabraknąć w ofercie naszego sklepu fryzjerskiego
GetFull! Znajdziesz u nas wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć idealną atmosferę w swoim salonie.
Nasza oferta obejmuje profesjonalne włoskie
meble do salonu fryzjerskiego od renomowanej włoskiej firmy
Gabbiano. Wysoka jakość wykonania i elegancki styl z pewnością przypadną do gustu Twoim klientom, a Tobie ułatwią pracę. W naszym sklepie znajdziesz
fotele fryzjerskie, myjnie, konsole, nożyczki do strzyżenia i wiele innych akcesoriów, które pomogą Ci w codziennej pracy.
Zapewniamy również fachowe doradztwo przy wyborze sprzętu i mebli oraz konkurencyjne ceny i szybką realizację zamówień. Nasz internetowy
sklep fryzjerski GetFull to miejsce, w którym spełnią się Twoje marzenia o idealnym salonie fryzjerskim w stylu włoskim.
Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej lub sklepu stacjonarnego, aby przekonać się o jakości naszych produktów i usług. GetFull - Twoje centrum wyposażenia fryzjerskiego!