Witam wszystkich
Mam możliwość wydzierżawienia budynku od gminy w którym chciałbym otqworzyć coś w rodzaju małej gastronomi - być może pizzeri , chodzi o jedzenie na dowóz do klienta. Nie wiem jaki status powinien posiadać budynek ( lokal) aby takie przedsięwzięcie było możliwe. Słyszałem coś o " zmianie sposobu zagospodarowania budynku " . Czy ktos wie jak się to robi ??? Jak długo może to potrwać i jakie nakłady finansowe się z tym wiązą ??? pozwolenia ??? plany ??? jestem wdzięczny za każdą wypowiedź
Z góry dziękuję za Waszą pomoc
pozdrawiam kladakas@tlen.pl
Mam możliwość wydzierżawienia budynku od gminy w którym chciałbym otqworzyć coś w rodzaju małej gastronomi - być może pizzeri , chodzi o jedzenie na dowóz do klienta. Nie wiem jaki status powinien posiadać budynek ( lokal) aby takie przedsięwzięcie było możliwe. Słyszałem coś o " zmianie sposobu zagospodarowania budynku " . Czy ktos wie jak się to robi ??? Jak długo może to potrwać i jakie nakłady finansowe się z tym wiązą ??? pozwolenia ??? plany ??? jestem wdzięczny za każdą wypowiedź
Z góry dziękuję za Waszą pomoc
pozdrawiam kladakas@tlen.pl