Problem Z Gg :(

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
dostałem kilkadziesiat trojanów od nieznajomej przez gg :zly: ale mam antyvirusa to znalazł je i usunął (mam taka nadzieje) później przeskanowałem jeszcze kompa ad-awarem i poszperalem trochę w rejestrze zeby usunać na 100%
wreszcie chciałem odpalic gg zeby zablokowac jej numer. no i problem w tym ze nie mogę odpalic gg :(
za kazdym razem wyskakuje mi okienko:
"Wystąpił problem z aplikacją gg.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty."
nawet przeinstalowałem pare razy gg, próbowałem różne wersje gg, ale dalej to samo wyskakuje :/
co trzeba zrobić zeby ponownie mogłem odpalic gg ??
proszę o pomoc !!!!

P.S. format dysku nie wchodzi w grę :p
 

kaaska6

Nowicjusz
Dołączył
9 Sierpień 2005
Posty
703
Punkty reakcji
0
Wiek
37
moze od nowa zainstaluj gg?
:]

PS: podaj numer gg tej nieznajomej, wtedy kazdy bedzie mogl ja zablokowac;) heh
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
moze od nowa zainstaluj gg?
juz instalwałem i to może z 10 razy i dalej to samo :(
PS: podaj numer gg tej nieznajomej, wtedy kazdy bedzie mogl ja zablokowac;) heh
chętnie bym podał ale nie moge odpalic gg zeby zobaczec w archiwum jaki to jest numer :)
P.S czemu cytowanie nie zadziałało ??

mam to samo z gg, niechce mi odpalic--dlatego wgralam AQQ
a da się do tego AQQ sciągnąc listę kontaktów gg z serwera ??
 

Matix13

Nowicjusz
Dołączył
11 Wrzesień 2005
Posty
217
Punkty reakcji
0
Wiek
30
Miasto
Warszawa
sluchaj to jest wew. problem gg wiec jak jest ten blad zobacz raport i luknij jaka aplikacja blokuje jak gg.exe to lipa reinstal system jak inna to mozna jeszcze suatlic potrzebny jest tez wiuersz ktory bedzie tam obok podany

hehe a moze w rejestrze cosik usueneles nie tak :p

ps sorka za bledy
 

nika

................
Dołączył
1 Maj 2005
Posty
6 077
Punkty reakcji
4
Miasto
daleka kraina czarow
Tak , ja wlasnie tak zrobilam--AQQ obsluguje tlen, gg, ICQ , wiec niby jestes tylko na AQQ a w rzeczywistosci na tych wszystkich jakie masz
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
juz jest wszystko dobrze ^_^
zainstalowałem AQQ i działa :D
dziekuje wszystkim, którzy mi pomogli :)
 

YaCeQ

Nowicjusz
Dołączył
23 Czerwiec 2005
Posty
1 416
Punkty reakcji
9
Wiek
30
Miasto
Śląsk
Kieedys miałem to samo z GG ze nie chciało sie włącyzc i pisało ze wystapiły błedy, to odinstalowałem, potem programem RegCleaner usunołem wszystkie pozostałości po GG, zainstalowałem ponownie GG i działało :) Teraz tez używam AQQ.
 

tadeusz88

Nowicjusz
Dołączył
24 Wrzesień 2005
Posty
11
Punkty reakcji
0
Wiek
32
Miasto
Władysławowo
KORZYSTAM Z OKAZJI I APELUJĘ ABY WSZYSCY ZABLOKOWALI nr gg:9523492!!
WCZORAJ PRZESŁANO MI Z TEGO NUMERU KILKANAŚCIE TROJANÓW.
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
KORZYSTAM Z OKAZJI I APELUJĘ ABY WSZYSCY ZABLOKOWALI nr gg:9523492!!
WCZORAJ PRZESŁANO MI Z TEGO NUMERU KILKANAŚCIE TROJANÓW.
to chyba jest ten sam numer spod ja dostałem wczoraj trojany :/
Dziadu tez dostałes linka i tam były trojany ??

P.S. a da się blokowac jakos kontakty w AQQ ??
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
widzę że nie przeczytałaś dokładnie wszystkich postów :p
jak juz pisałem wcześniej instalowałem pare razy od nowa gg ale nie pomogło
 

Eman_77

Komendant
Dołączył
22 Wrzesień 2005
Posty
470
Punkty reakcji
2
Vito... jedna rada... przywróc system.. !! Pomaga, jesli wybierzesz dobry punkt przywracania.. przynajmiej na Xp..! Naprawde! Sma wiem bo z tego korzystam jak mi GG sie piepszy1
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
a jaki sposób przywrócic system, bo nie korzystałem jeszcze z tej funkcji :p ?? i od jakiego momentu?
 

Eman_77

Komendant
Dołączył
22 Wrzesień 2005
Posty
470
Punkty reakcji
2
jesli masz Xp to juz mowie..
Start.wszystkie programy, akcesoria, narzedzia systemowe, przwyracanie systemu....
najlpeij przywroc przed moment w kotrym Ci się spiepszylo!
 

Matix13

Nowicjusz
Dołączył
11 Wrzesień 2005
Posty
217
Punkty reakcji
0
Wiek
30
Miasto
Warszawa
rozeslalem na gg ten numer z apelacja blokady mam nadzieje ze juz nikogo nie zarazi....
 
Do góry