POLITYKA, GOSPODARKA i SPOŁECZNOŚĆ NA WESOŁO (wrzucamy co mamy)

Kibic Polski

Stały bywalec
Punkty reakcji
154
On ją raczej trzymał a nie czytał.
Podobnie jak w Japonii nie wlazł na krzesło tylko wszedł na podwyższenie.

Ale największe dziadostwo mu zrobiono kiedy opublikowano zdjęcie z Wilanowa kiedy to stoi na lewo mając Sarkozego
w tym czasie pada deszcz lecz Komorowski parasol trzyma w prawej dłoni więc Sarkozy moknie.
Tymczasem był to zjazd Trójkąta Weimarskiego gdzie prócz wymienionych udział też brała Angela Merkel i to nad
nią częściowo parasol Komorowskiego był rozpostarty.
Jednak jakiś sk... tak zrobił albo obrobił zdjęcie by ukazać Komorowskiego jako samoluba zaś Merkel na nim nie było.
Właściwe zdjęcie znalazłem w książce Przywitaj się z królową Walewskiego.
Dziennikarstwo w Polsce zeszło na psy.

Saymon

Bywalec
Punkty reakcji
107
Miasto
Polska
Po co jest ten kanał? Nikt nie wie po co. Ten kanał odpowiada na żywotne potrzeby naszego społeczeństwa! To jest kanał na skalę naszych możliwości! Co my robimy tym kanałem? My otwieramy oczy niedowiarkom, patrzcie to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo! Słuszną linię ma nasza partia PiS.

Kibic Polski

Stały bywalec
Punkty reakcji
154
Jasne że nie możemy ale ile ton możemy ukraść tak by nikt nie pomyślał że to my?

Siennna

Bywalec
Punkty reakcji
41
Na pewno nam dadzą i jeszcze napiwek dorzucą... Nie wiem co oni chcą udowodnić występując o reparacje po blisko 100 latach od wojny...
Dla mnie to szczytówa populizmu pod stary elektorat- kierujący się bardziej emocjami, niż rozumem.
Jedyne, co mogą załatwić, to popsucie nam stosunków z Niemcami, które u siebie i w Polsce dają zatrudnienie masie Polaków...
Mamy Putina dwa na własnym podwórku- wiecznie patrzącego w przeszłość(najlepiej do czasów stalinowskich), tylko na mniejszą skalę. Tyle, że nawet na te historię patrzą wybiórczo i w propagandowy sposób.
A ja bym chciała rządu, który zamiast oglądać się za siebie, myśli o rozsądnej przyszłości kraju i obywateli. I przede wszystkim o jego szeroko rozumianym bezpieczeństwie!

temp1

Nowicjusz
Punkty reakcji
16
„Kwintesencją zachodu jest to, że ludzie uśmiechają się do siebie”. Donald Tusk

25.jpg

Do góry