K
Kamil Brz
Guest
Witam mieszkam na jednym ze szczecinskich osiedli gdzie jest okolo 12 tys mieszkancow i niema zadnej pizzeri wiec moim pomyslem , wydaje mi sie ze to moze byc strzal w "10" jest wlasnie otworzenie takowej pizzeri , konkurencja ma sie tak ze obok mojego osiedla sa 3-4 inne osiedla na ktorych sa pizzerie , a wiadomo ze ludzie z mojego osiedla zamawiaja pizze . Gdyby osoby z mojego osiedla zamawiali u mnie pizze to wiadomo ze to skroci czas dostawy do domu. Co do lokalu to mam jeden na oku nawet spory , mozna powiedziec ze w bardzo dobrym stanie jest , praktycznie w centrum mojego osiedla. Co do reklamy to wiadomo jak kazda pizzeria skupia sie glownie na ulotkach , takze i ja na tym bym sie skupil , jak i rownierz w lokalnej prasie dal bym swoje ogloszenie . Na poczatek aby zlapac klientow to trzeba by bylo dac ceny mniejsze od konkurencji jak i rownierz robic z miesiaca na miesiac rozne promocje , typu zamow za min. 20 zl a napoj dostaniesz gratis itp.
1) 50 tys zl starczy na otworzenie pizzeri ?
2) jaka jest przewidywana marza na pizzy ?
3) jakie sa przewidywane ceny produktow ?
4) jak wygladaja sprawy z sanepidem ?
5) jaki sprzet jest potrzebny do takowej pizzeri ?
Na poczatek chcialbym ruszyc z sama pizza jak i rownierz z napojami , a w niedalekiej przyszlosci rozszerzyc swoje menu.
prosze o jakies konkrety ;]
Pozdrawiam Pawel
1) 50 tys zl starczy na otworzenie pizzeri ?
2) jaka jest przewidywana marza na pizzy ?
3) jakie sa przewidywane ceny produktow ?
4) jak wygladaja sprawy z sanepidem ?
5) jaki sprzet jest potrzebny do takowej pizzeri ?
Na poczatek chcialbym ruszyc z sama pizza jak i rownierz z napojami , a w niedalekiej przyszlosci rozszerzyc swoje menu.
prosze o jakies konkrety ;]
Pozdrawiam Pawel