Mam inny pomysł ( piszę to całkiem serio ) ::Lustra w sypialni są fajne, doznania przy seksie nieziemskie, musisz koniecznie spróbować!
Kamery + lustra ( weneckie ) + domena
I nadajesz stream
Mam inny pomysł ( piszę to całkiem serio ) ::Lustra w sypialni są fajne, doznania przy seksie nieziemskie, musisz koniecznie spróbować!
socialmedia dla jednych są zwykłymi aplikacjami a dla innych jest to sposob na zarobek. Juz od lat zaczeły rozwijać się młode gwiazdy na tych socialmediach, mowa tu o influencerach którzy zarabiaja mase kasy na wyswietleniach czy zbieraniu like'ów. Są rowniez inne sposoby na zarabianie w internecie.Kto ma konto na instagramie i chce się podzielić swoim nickiem? Tak w ogóle, co sądzicie o instagramie i jak długo go macie/ bądź czy w ogóle macie?
Dla mnie instagram, jak i inne social media (poza facebookiem) były innowacją. Uważałam, że to kolejny kicz dla nastolatków. Jednakże miło się zaskoczyłam, gdy przyjaciel polecił mi zainstalowanie na telefonie aplikacji Instagram. Nie lubię pisać postów- czyli to, co głównie robi się na FB. Uwielbiam natomiast uwieczniać różne momenty z mojego życia i się nimi dzielić- bo czemu miałabym chować wszystko dla siebie, skoro świat jest taki piękny? Do tego właśnie posłużyły mi dwie aplikacje: instagram, który uwiecznia na "stałe" to, co dodamy i możemy to usunąć w momencie, gdy uznamy to za stosowne. Drugą apką jest snapchat, także rewelacyjny, ale przekaz treści jest krótkotrwały. Podzielcie się swoimi odczuciami. Gdyby ktoś chciał mnie obserwować - delien222 (tak, wiem tandetny nick, ale wtedy nic innego nie przyszło mi do głowy).