- Punkty reakcji
- 560
Znajdziecie tutaj odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania dotyczące Forumowiska. Poniżej możecie wpisywać pytania które was nurtują. Co jakiś czas temat będzie aktualizowany o odpowiedzi na pytania które zadaliście.
P: Ile mam czasu na edycję posta po jego napisaniu ?
O: Czas na edycję posta to 15 minut.
P: Chciałbym usunąć konto jak mogę tego dokonać ?
O: Aby usunąć konto należy wysłać maila z prośbą o jego usunięcie na adres admin@forumowisko.pl
P: W jaki sposób mogę zmienić awatar ?
O: Kliknij na swój nick w prawym górnym rogu strony a następnie kliknij „Ustawienia”. W zakładce „Informacje ogólne” kliknij na przycisk „Zmień zdjęcie”.
P: Czy jest możliwość usunięcie mojego posta/tematu?
O: Niestety nie ma takiej możliwości. Jedyny wyjątek od tego to niezgodność z regulaminem forum.
P: Otrzymałem niesłusznie ostrzeżenie!
O: Jeżeli uważasz, że moderator popełnił błąd zgłoś to do super moderatora. Pamiętaj aby dokładnie opisać sytuację oraz w razie potrzeby podać link do tematu którego dotyczy problem.
P: Przyciski na forum nie działają. Jak to naprawić?
O: W celu naprawienia tego problemu należy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, ciasteczka oraz ustawienia witryny.
P: Dlaczego nie mogę dodać linka w poście?
O: Wstawianie linków zostało zablokowane dla nowych osób na forum z rangą „Piaskownica”. Możliwość dodawania linków zostanie aktywowana po napisaniu 20 postów (zostaniesz wtedy automatycznie przeniesiony do grupy „Użytkownicy”).
P: Zauważyłem post niezgodny z regulaminem, co zrobić?
O: Post który według Ciebie łamie regulamin możesz zgłosić moderatorowi klikając przycisk „Zgłoś” przy poście.
P: Chciałbym zostać moderatorem Forumowiska. Do kogo mam się zgłosić w tej sprawie?
O: Swoją kandydaturę możesz zgłosić pisząc prywatną wiadomość do super moderatora.
P: Jak zmienić nick?
O: Możliwe tylko w przypadku kiedy jest on niezgodny z regulaminem.
P: Ile mam czasu na edycję posta po jego napisaniu ?
O: Czas na edycję posta to 15 minut.
P: Chciałbym usunąć konto jak mogę tego dokonać ?
O: Aby usunąć konto należy wysłać maila z prośbą o jego usunięcie na adres admin@forumowisko.pl
P: W jaki sposób mogę zmienić awatar ?
O: Kliknij na swój nick w prawym górnym rogu strony a następnie kliknij „Ustawienia”. W zakładce „Informacje ogólne” kliknij na przycisk „Zmień zdjęcie”.
P: Czy jest możliwość usunięcie mojego posta/tematu?
O: Niestety nie ma takiej możliwości. Jedyny wyjątek od tego to niezgodność z regulaminem forum.
P: Otrzymałem niesłusznie ostrzeżenie!
O: Jeżeli uważasz, że moderator popełnił błąd zgłoś to do super moderatora. Pamiętaj aby dokładnie opisać sytuację oraz w razie potrzeby podać link do tematu którego dotyczy problem.
P: Przyciski na forum nie działają. Jak to naprawić?
O: W celu naprawienia tego problemu należy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki, ciasteczka oraz ustawienia witryny.
P: Dlaczego nie mogę dodać linka w poście?
O: Wstawianie linków zostało zablokowane dla nowych osób na forum z rangą „Piaskownica”. Możliwość dodawania linków zostanie aktywowana po napisaniu 20 postów (zostaniesz wtedy automatycznie przeniesiony do grupy „Użytkownicy”).
P: Zauważyłem post niezgodny z regulaminem, co zrobić?
O: Post który według Ciebie łamie regulamin możesz zgłosić moderatorowi klikając przycisk „Zgłoś” przy poście.
P: Chciałbym zostać moderatorem Forumowiska. Do kogo mam się zgłosić w tej sprawie?
O: Swoją kandydaturę możesz zgłosić pisząc prywatną wiadomość do super moderatora.
P: Jak zmienić nick?
O: Możliwe tylko w przypadku kiedy jest on niezgodny z regulaminem.