- Punkty reakcji
- 245
Czytaliście jakieś książki, które mają dobre opinie, są uważane za bestsellery, ale wam zupełnie nie przypadły do gustu?
Kiedyś, po obejrzeniu filmu chciałam ją przeczytać, ale jakoś do teraz nie mogę się za to zabraćAmber napisał:Od razu przychodzi mi na myśl "Jedz, módl się, kochaj". Kupiłam zachęcona dobrymi opiniami a nie mogę przez nią przebrnąć.
U mnie było tak samoAmber napisał:Od razu przychodzi mi na myśl "Jedz, módl się, kochaj". Kupiłam zachęcona dobrymi opiniami a nie mogę przez nią przebrnąć.
Oj, żyjesz kochana w srodowisku męskim. Syn, mąż a ty jedyna kobieta.Kocham ''Małego Księcia'' !genialna książka. Swojemu synowi przeczytałam kilka razy.
Nie narzekam. Od dziecka świetnie dogaduję się z chłopakami/facetami. Generalnie, pomijając niechlubne wyjątki jestem waszą fanką. Uważam, że większość z was jest w porządku- podobnie jak większość ludziOj, żyjesz kochana w srodowisku męskim. Syn, mąż a ty jedyna kobieta.
Co do książek to internet skutecznie je eliminuje. Nakłady spadają lawinowo. wydawnictwa upadają.
Co do Małego Ksiecia myślę że to nie dla małych dzieci, za trudne. Tobie sie podoba a więc jemu nie może.
Myślę że najbardziej kochca ciebie i cokolowiek byś mu czytała byłby zadowolony że z nim jestes, oczywiscie pod warunkiem że jest jeszcze mały.''Księcia' mu czytam, bo lubi. Chociaż rozumie po swojemuNajbardziej zaś kocha Brzechwę.
![]()