modliszka23
specjalista
Czy mozecie polecic dobrego i niedrogiego stomatologa w Krakowie.Nie musi byc to samo centrum,bo tu chyba raczej cenki tez sa wysokie.Mam troche zebów do leczenia...dzięki z góry
Ja właśnie jestem z Prokocimia i poszukuję RTG cyfrowego, i prawdopodobnie dłuższej pracy przy górnej szóstce :/ W każdym razie dzięki za to info, przyda się.To zależy gdzie mieszkasz w tym Krakowie, ja wiem, że polecany jest gabinet w Wieliczce, estetyka uśmiechu się chyba nazywa, jak ktoś mieszka w Prokocimiu to ma całkiem blisko. Rtg cyfrowe też tam można zrobić..
Mam to samo zdanieA ja chodzę do dentysty na Olszy, już tam nie mieszkam ale dalej chodzę do tego samego, bo sprawdzony.
Pracuje tam taka urocza Pani, nie pamiętam dokładnego adresu ul Brogi - pierwszy gabinet idąc od torów pociągowych po prawej stronie, w domu.
Dentystka nazywa się Tułecka. Jest niesamowita - zawsze panicznie bałam się dentysty a do niej chodzę sama. Wzbudza zaufanie i ma taki spokojny styl bycia co na mnie działa kojąco. Jest taniej niż w dużych klinikach.
Ta dentystka jest świetna! Też do niej zaczęłam chodzić. Nie jest też tak drogo, ceny normalne.A ja chodzę do dentysty na Olszy, już tam nie mieszkam ale dalej chodzę do tego samego, bo sprawdzony.
Pracuje tam taka urocza Pani, nie pamiętam dokładnego adresu ul Brogi - pierwszy gabinet idąc od torów pociągowych po prawej stronie, w domu.
Dentystka nazywa się Tułecka. Jest niesamowita - zawsze panicznie bałam się dentysty a do niej chodzę sama. Wzbudza zaufanie i ma taki spokojny styl bycia co na mnie działa kojąco. Jest taniej niż w dużych klinikach.