W zależności, czego dokładnie szukasz i z jakim nastawieniem.Jak uważacie czy warto zakładać konto na jakimkolwiek serwisie randkowym?
Płatny. A to dla tego, że byle dowcipniś raczej poskąpi tych kilkunastu złotych na to, żeby powciskać komuś głupoty. Płacą zazwyczaj osoby zdecydowane znaleźć kogoś a już na pewno poznać kogoś wartościowego (chociaż to akurat nie reguła!)Jeżeli tak to czy wybrać płatny czy ten bezpłatny?
Ja jestem żywym dowodem na sprawność i powodzenia takich portali. W szczegóły wdawać się nie będę. Nie wiem też czy mogę zareklamować, napisze więc może tylko tyle że polecam ten z onet.plPolecajcie konkretne portale z krótkim opisem dlaczego warto.....z góry wielkie dzięki
Czy to źle, że ktoś szuka miłości i chcę być szczęśliwy. Człowiek chciał tylko porady na temat portali randkowych.Człowieku daruj sobie. Czego szukasz? miłości?
A czy każda miłość kończy się cierpieniem? Trochę nie rozumiem Twojego toku myślenia. Jasne, ludzie się rozstaja jest płacz, ból i zgrzytanie zębów. Ale jaśnie panie czy zawsze wszystko się tak kończy? NIE. Ludzie biorą ślub, mają dzieci, dom, rodzinę i są szczęśliwi - więc czy aby na pewno miłość jest taka bee? Nie rozumiem skąd u Ciebie takie myśli. Zostałeś zraniony. Rozumiem, praktycznie jak co drugi człowiek na ziemi.a po co Ci ona? żeby cierpieć?.
Jeżeli ktoś lubi się "zabawić" w jedną noc - oczywiście niech idzie do agencji i złapie jakąś cholere.Jak szukasz seksu to idz do agencji.
Nie zgadzam się z tym - już pisałam. Miłość nie jest straszna lecz piękna. Trzeba wiele przeżyć aby docenić tą prawdziwą.Szkoda psychicznego zdrowia na miłość.
Lepiej będzie jak wybierzesz płatny, ponieważ większa szansa, że trafisz tam na kogoś, komu faktycznie zależy, aby odnaleźć drugą połówkę. Sprawa jest prosta - jeżeli ktoś jest gotów zapłacić za możliwość kontaktu z innymi użytkownikami to spora szansa, że bierze to na poważnie i naprawdę kogoś szuka.Jeżeli tak to czy wybrać płatny czy ten bezpłatny?
Monique dobrze prawi - musisz być gotowy na to, że znalezienie kogoś naprawdę ciekawego na portalu randkowym trochę potrwa. Sam się w to swego czasu bawiłem i to jest tak - sporo osób na takich portalach ma niewspółmiernie wysokie wymagania w stosunku do tego, co sami sobą reprezentują. To jeden problem. Drugi jest taki, że dużo osób tam obecnych odpowiada tylko na mały odsetek wiadomości - albo się spodobasz (przede wszystkim na zdjęciu) i dostaniesz odpowiedź, albo Twoja wiadomość pozostanie bez odzewu i nie będziesz miał nawet okazji porozmawiać z daną "kandydatką". Trzecia rzecz - musisz brać pod uwagę to, że nawet jak już trafisz parę osób, które są warte uwagi i które odpowiedzą na Twoją wiadomość to nie z każdą się dogadasz.Jeśli spodziewasz się natychmiastowego efektu wielkiej miłości od pierwszego wejrzenia to musisz przygotować się na to, że spotkanie odpowiedniej osoby może potrwać troszkę czasu.
Badoo nie polecam, masę tam gównażerii i dowcipnisiów. Ale to być może tylko moja opinia.a mnie się wydaje, że w grę wchodzą tak naprawdę chyba tylko te największe (czyli pewnie jakaś tam sympatia i badoo - bo to chyba największe ? )
Fotografiie nie mogą się równać z realnym spojrzeniem na osobę. Ja sama oglądając swoje zdjęcia stwierdzam, że na każdym wyglądam zupełnie inaczej i nie mam pojęcia skąd to się bierze... heheChyba rzeczywistość do mnie bardziej przemawia niż ocenianie kobiety na podstawie jej zdjęcia.
Moja bardzo dobra koleżanka poznała chłopaka ze swojego miasteczka przez Badoo i jest bardzo zadowolona i szczęśliwa.Badoo nie polecam, masę tam gównażerii i dowcipnisiów. Ale to być może tylko moja opinia.
Raczej nie ma czegoś takiego konkretnego. Teoretycznie można powiedzieć, że jak ktoś będzie Ci odpowiadał raz na ruski rok (=bardzo rzadko i z długimi przerwami) to pewnie zbytnio zainteresowany nie jest, ale z drugiej strony - ludzie też mogą przecież nie mieć czasu, więc nie jest to jakaś reguła. Poza tym w sumie nie ma jakiegoś obiektywnego kryterium - to czuć podczas rozmowy, że ktoś jest zainteresowany kontaktem (dużo pisze, zadaje pytania, ciągnie pewne wątki, etc.), albo że rozmowa ma z jego strony charakter czysto grzecznościowy (pisze mało, praktycznie o nic nie pyta, urywa wątki, etc.).Jeszcze tylko jedno...może doradzicie mi na co uważać na takich portalach, tzn. jakie zachowania, maile mogą sugerować że osoba z którą koresponduje nie bierze mnie na poważnie i lepiej dać sobie z nią spokój. Zależy mi na tym żeby nie marnować czasu na dłuuuugie rozmowy, a jak przyjdzie do spotkania to wymigiwanie się i koniec kontaktu. I tych portali możecie troszkę więcej podrzucić, dzięki![]()
jak szukasz partnera do gry w szachy, to raczej niekoniecznieJak uważacie czy warto zakładać konto na jakimkolwiek serwisie randkowym?
Jeżeli można wiedzieć na jakim?ja np na servisie randkowym poznałem swoją dziewczynę.
Jeżeli można spytać to na jakim?ja np na servisie randkowym poznałem swoją dziewczynę
Nie do mnie pytanie sklierowane ale odpowiem. Na Sympatii. ^^ I jest nam na prawde dobrzeJeżeli można wiedzieć na jakim?