Są w aptekach fajne kosmetyki do oczu właśnie ze świetlikiem i różnymi leczniczymi dodatkami- Eye care line, ja czasem po dniu przed komputerem używam takiego właśnie żelu ze świetlikiem i babką lancetową i naprawdę czuję jak pozytywnie działa ten żel na moje zmęczone, sine czasem oczy

myślę że takie delikatne z naturalnych składników kosmetyki do oczu są najlepsze

k:
dokładnie. np.
żele FlosLeku, idealnie zmniejszają do minimum opuchliznę oczu, rano dzięki nim możesz się od razu pozbyć, efektu zaspania
ja uzywałam z arniką, bo chciałam się pozbyć cieni pod oczami, ale zero efektu:/ opuchlizny brak, górna powieka, jakby była nawet uniesiona, więc wszystko fajnie, poza tymi cieniami
no ale, zaczęłam nakładać plasterki ogórka na oczy, naturalny i tani sposób, oczy się jakby rozświetliły, skóra jest jaśniejsza, do tego nie ma żadnego silnego środka, który mógłby podrażnić delikatną skórę wokół oczu, a jak odpręża

także ten sposób również polecam.
dzisiaj kupiłam
HerbikePlant pod oczy z bławatkiem, słyszałam, że ten krem jako jedyny rozjaśnia cienie. póki co się jeszcze niestety wypowiedzieć, nie mogę, bo użyję go dopiero wieczorem.