Co Sie Stalo Z Cyfrówka?

Dominika D.

........
Dołączył
21 Listopad 2005
Posty
13 032
Punkty reakcji
4
Wiek
35
Miasto
Śląsk
nie ma ktos pojecia, co sie moglo stac, ze nagle robione zjecia sa niewyrazne, nie widac w ogole konturów, ja nie mam pojecia, wszystko bylo oki, pewnego dnia robie zdjecia i zrzucam na kompa a tu nie powiem co wyszlo, pomozcie!!!
 

Yasmine

Nowicjusz
Dołączył
23 Listopad 2005
Posty
158
Punkty reakcji
0
Wiek
34
widzialas moze Ring :>

Bo tam ludzie , ktorzy maja umrzec na zdjeciach wychodza rozmazani :p
 

Mat-h

Nowicjusz
Dołączył
29 Październik 2005
Posty
63
Punkty reakcji
0
Zalezy z jakiej odlgeglosci robione bylo zdjęcie, mozeliwe jest tez ze poprostu masz np odcisk palca na obiektywie...
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
widzialas moze Ring :>

Bo tam ludzie , ktorzy maja umrzec na zdjeciach wychodza rozmazani :p
dobrze ze to aparat a nie kamera na kasety :D
jeszcze by sie nagrała jakaś studnia...
ale nie zmieniajmy tematu :D

może przestawiła Ci sie ostrość w aparacie...a jaki masz aparat??
 

Dominika D.

........
Dołączył
21 Listopad 2005
Posty
13 032
Punkty reakcji
4
Wiek
35
Miasto
Śląsk
nie no teraz to mnie rozsmieszyliscie, vito rece mi sie nie trzesa, pytam serio bo juz nie wiem co z nim zrobic, chcialam zrobic zdjecia do konkursu, zeby nie bylo ze tylko nika jest odwazna, ale nie da rady...

a jak ja mam ten big obiektyw wyczyscic?
mam jakis dziwny aparat jay- tech
 

Mat-h

Nowicjusz
Dołączył
29 Październik 2005
Posty
63
Punkty reakcji
0
Hmm obiektyw czysci się zapomoca irchy... nic innego raczej się nie nadaje..
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
nie wiadomo czy to napewno obiektyw...zalezy jak mocno rozmazane są te zdjęcia...czy mogła bys jedno pokazac ???
 

Mat-h

Nowicjusz
Dołączył
29 Październik 2005
Posty
63
Punkty reakcji
0
Eee...?
Wycinas zkawalek irchy, kładziesz go na obiektyw,I pocieerassz dopoki cały bród nie zejdzie?
 

FlooX

Nowicjusz
Dołączył
4 Grudzień 2005
Posty
48
Punkty reakcji
0
pewnie poprzestawiałaś coś, cyfrówki mają mnóstwo opcji, może ktoś sie bawił Twoim aparatem i pozmieniał coś w ustawieniach..
 

Dominika D.

........
Dołączył
21 Listopad 2005
Posty
13 032
Punkty reakcji
4
Wiek
35
Miasto
Śląsk
chyba ze wykalaczka !!!!

no tak moja siostra,tylko ona twierdzi ze nic nie robila, a ja juz wszystko probowalam zmieniac
 

Mat-h

Nowicjusz
Dołączył
29 Październik 2005
Posty
63
Punkty reakcji
0
Eee, to jakiej wielkosci Ty masz ten obiektyw, ja mam szybke spokojnie 2 cm na 1:p i bez problemu cyszce
 

vito corleone

Cyklofrenik
Dołączył
15 Lipiec 2005
Posty
6 834
Punkty reakcji
12
nikt nie zwrócił uwagi na mojego posta...Nika pokaż jakąs fotkę bo może to nie wina zabrudzonego obiektywu...ale zeby to ocenic to trzeba zobaczec przykładowe zdjęcie..
 

FlooX

Nowicjusz
Dołączył
4 Grudzień 2005
Posty
48
Punkty reakcji
0
Eee mnie te zdjecia nie działają :mruga: nie wiem jak Wam ??
Jest tylko górny paseczek
 

Dominika D.

........
Dołączył
21 Listopad 2005
Posty
13 032
Punkty reakcji
4
Wiek
35
Miasto
Śląsk
ok spoko a jak mam te zdjecia tu dac, bo juz nie wiem

stabilzator- raczej nie, to nie jest jakis profesjonalny aparat, tylko zastanawiam sie co mu sie stalo
 
Do góry