hej,
mam nadzieje ze to dobre miejsce na takie rzeczy. Szukam jakiegoś taniego alkomatu. Ogólnie na oku mam kilka już modeli i może ktoś je ma i jest w stnaie się wypowiedzieć. Zależy mi na w miarę dobrym pomiarze. Cena maks do 300 zł. Na oku mam aktualnie :
www.combat.pl
alkomatysklep.pl
www.euro.com.pl
ktoś korzystał? jest w stanie coś więcej powiedzieć ? będę mega wdzięczny
mam nadzieje ze to dobre miejsce na takie rzeczy. Szukam jakiegoś taniego alkomatu. Ogólnie na oku mam kilka już modeli i może ktoś je ma i jest w stnaie się wypowiedzieć. Zależy mi na w miarę dobrym pomiarze. Cena maks do 300 zł. Na oku mam aktualnie :

Alkomat elektrochemiczny XBLITZ Alcontrol Ultra
Alkomat to praktyczne urządzenie, które każdy kierowca powinien mieć ze sobą podczas podróży. Pozwala z dużą dokładnością sprawdzać zawartość procentową alkoholu w wydychanym powietrzu. XBLITZ Alcontrol Ultra to właśnie takie urządzenie, które z pewnością nie raz oceni twoją zdolność do...

Alkomat Pro X-3 + 3 lata gwarancji, 1 rok darmowej kalibracji
AlcoFind Pro X-3 jest urządzeniem do kontroli stanu trzeźwości z nowoczesnym sensorem

Alkomat Alco Force AF300
Alkomat Alco Force AF300 w RTV EURO AGD. Rodzaj: elektrochemiczny, Dokładność prezentowanego wyniku: 0,006 ‰, Zakres pomiaru: 0 - 3 ‰, Możliwość kalibracji: tak... Zobacz w RTV EURO AGD!
ktoś korzystał? jest w stanie coś więcej powiedzieć ? będę mega wdzięczny