Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Śmieszne zabawy imprezowo- dyskotekowe! Podpowiedzcie!

Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 mniumnia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 26 marzec 2009 - 23:37

Hej. Jest sprawa. Od niedawna jestem DJka w małej dyskotece w ktorej organizujemy z moimi przyjaciolmi- studentami z uczelni imprezy dls wszystkich roczników. I tak: na kazda impreze jest jakis temat pod ktory trzeba sie przebrac. Ludzie sie przebieraja jest git. Chodzi o to ze nie bardzo mam pomysły na jakies mega dobre zabawy przy których byloby najwiecej beki lub takie ktore zainteresuja odbiorców. Kilka mam ale to zamało. Ostatnio prowadzilam taka zabawe: prosilam o zgloszenie sie trzech par, Panom dałam po butelce piwa w dłon i kazałam usiąść na krzesełkach a Panie ustawily sie przed swoimi partnerami. Na moj znak, Panowie wkladali sobie piwko miedzy uda, a Partnerki miały zadanie przez słomke wypić piwko! Bylo smiechu. Potrzebuje zabaw własnie tego typu choc wcale nie musza byc w parach. Aaaa no i jeszcze jakies takie ciekawe propozycje co robic zeby w trakcie puszczania muzyki zainteresowac bawiacych sie. Ja naaprzyklad mowie co 10 piosenke ze osoba która zgadnie tytul i wykonawce ma od DJki piwko. Albo puszczam piosenke Kate Ryan- Ella Ella i mowie ze pierwsza Ela która sie do mnie zglosi dostaje piwko. Macie jakies pomysły jeszcze??? Prosze pomozcie!!! Oryginalnie, banalnie i zeby smiesznie było. Pozdrooo :)
Wielkim człowiekiem ten, który nie zatracił w sobie serca dziecka . . .

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych