Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Jakie fryzury kobiety lubią najbardziej u mezczyzn

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 VeGo7

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 01 marzec 2009 - 13:46

Jakie fryzury kobiety lubią najbardziej u mężczyzn... :) ?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 laura1990

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 26 marzec 2009 - 13:47

Ja lubię troszkę dłuższe włosy, nie nażelowane

#3 Afeni

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 730 postów

Napisano 26 marzec 2009 - 14:09

Troszkę dłuższe włosy (kilka cm.. nie mylić z długimi ;P) np takie:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Chociaż ta fryzura Borendowicz i Kublin też mi się podoba, ale to raczej dla nastoletniego chłopaka nie dorosłego mężczyzny:
Dołączona grafika

Użytkownik Afeni edytował ten post 26 marzec 2009 - 14:11

#4 blondyneczka125

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 81 postów

Napisano 27 marzec 2009 - 12:36

To chyba zalezy od typu urody.Niektorz lysi faceci tez maja swoj urok i podobaja sie kobietom.Nie wszystkie modne fryzury pasuja wszystkim facetom.A te nazelowane powoli przestaja byc modne.Moj typ to brunet z krotkimi wlosami a do tego jakby jeszcze mial czarne oczy...

#5 Leone

grzesiowy Grześ

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1376 postów

Napisano 27 marzec 2009 - 12:42

To zależy od dziewczyny ;)
Niektóre lubią jak chłopak ma krótkie, są takie, które lubią jak chłopak ma bardzo długie włosy, a znalazłaby się i taka, która lubi facetów z zielonymi włosami.
Powiem ci...
Zmarnowaliśmy świt
A tego nie wybaczy nam żadne niebo.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Dex188

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 880 postów

Napisano 27 marzec 2009 - 15:10

Wyświetl postUżytkownik blondyneczka125 dnia 27.03.2009, 12:36 napisał

To chyba zalezy od typu urody.Niektorz lysi faceci tez maja swoj urok i podobaja sie kobietom.Nie wszystkie modne fryzury pasuja wszystkim facetom.A te nazelowane powoli przestaja byc modne.Moj typ to brunet z krotkimi wlosami a do tego jakby jeszcze mial czarne oczy...
nażelowane przestają być w modzie??? ja nie zauważyłem;] chyba że mówisz o coraz większej modzie na "pseudo kibica" czyli drechol za piątaka i łysy łeb;] to fakt żelu nie nałożysz;] Fakt np Vin Disel z włosami to porażka:P zauważyłem właśnie że na 50 dziewczyn które pytałem o ideał to brunet z czarnymi oczami i to była odp u około 40 dziewczyn, 4 wolało blondynów, a 6 szatynów. Hmmm co mnie dobiło:D hahaha nie no żartuje:) ale ciekawi mnie to bardzo:P co to za fenomen:)
Dla blachar :P
"siamanko niezłe wdzianko zarobione na stojaka,
wy:cenzura:ana w dupe bez uprzedzeń niezła draka,
ty mówisz kto jak kto ale ja niejestem taka,
a wieczorem targa za Shake'a i Big Mac'a"

#7 hanya

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 27 marzec 2009 - 15:20

mój facet ma średnie, ok. 5 cm. bez żelu. Uwielbiam wodzić paluszkami w jego czuprynce :)) :D ważne żeby włosy pasowały do faceta i żeby czuł się w nich dobrze.

"przede wszystkim nie szkodzić"

#8 Ryju

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 27 marzec 2009 - 21:08

mimo, że jestem facetem to uważam, że kobietom podobają się faceci, którzy są przystojni w każdej fryzurze..... takie jest moje odczucie.... Dex są i takie, które lecą na takiego kibola, ale takie panienki to lafiryndy...... po prostu lecą na jego długi kij baseballowy(wiecie o co kaman :D)

#9 touchdown

Sangwinik

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1040 postów

Napisano 28 marzec 2009 - 01:34

Wyświetl postUżytkownik Dex188 dnia 27.03.2009, 15:10 napisał

zauważyłem właśnie że na 50 dziewczyn które pytałem o ideał to brunet z czarnymi oczami i to była odp u około 40 dziewczyn, 4 wolało blondynów, a 6 szatynów. Hmmm co mnie dobiło:D hahaha nie no żartuje:) ale ciekawi mnie to bardzo:P co to za fenomen:)
masz nadmiar wolnego czasu czy brak pomysłu na inne pytania? :P
wychodzi z tego ze mam prze.je.ba.ne :D na szczescie rzeczywistosc jest mi bardziej przychylna niz statystki :P

#10 Gabi):)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4784 postów

Napisano 28 marzec 2009 - 09:22

Cytat

zauważyłem właśnie że na 50 dziewczyn które pytałem o ideał to brunet z czarnymi oczami i to była odp u około 40 dziewczyn, 4 wolało blondynów, a 6 szatynów. Hmmm co mnie dobiło:D hahaha nie no żartuje:) ale ciekawi mnie to bardzo:P co to za fenomen:)
To ja Ci powiem już, że osobiście wolę brunetów :)
Jeżeli chodzi jakie fryzurki lubię to po prostu Łysa głowa ale nie chodzi mi od razu o jakiś dresiarzy po prostu podoba mi się..
po prostu zwykłe krótkie włosy nie jakieś tam z jedne strony takie z drugiej
takie proste zwykłe normalne mogą być na żelu. :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Naucz się dostrzegać w ludziach to co mają wewnątrz Nie bądź jak ta dzi*ka co ocenia tylko z zewnątrz Nie patrzy kim jesteś,jaki jesteś,liczy się tylko jedno Nie oceniaj nikogo jak nie znasz Nie przypinaj ceny,to nie pier*olony kiermasz.
Uciekająca w dal..
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#11 Dex188

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 880 postów

Napisano 28 marzec 2009 - 14:06

Wyświetl postUżytkownik touchdown dnia 28.03.2009, 01:34 napisał

masz nadmiar wolnego czasu czy brak pomysłu na inne pytania? :P
wychodzi z tego ze mam prze.je.ba.ne :D na szczescie rzeczywistosc jest mi bardziej przychylna niz statystki :P
ee poprostu jak mnie coś ciekawi to pytam, i nie muszę mieć 5 dni na takie pytanie bo wystarczy 15 sekund na osobę i wcale nie jest powiedziane że to w jeden dzień;] chciałem poprostu zrobić taki teścik:) i tyle, żadne jakieś stosowanie tego do mojego późniejszego poglądu na świat:)
Dla blachar :P
"siamanko niezłe wdzianko zarobione na stojaka,
wy:cenzura:ana w dupe bez uprzedzeń niezła draka,
ty mówisz kto jak kto ale ja niejestem taka,
a wieczorem targa za Shake'a i Big Mac'a"

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#12 An eM.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 19 kwiecień 2009 - 10:51

nie raz się spotkałem z koleżankami dla których ideałem był przystojny brunet z włosami na żel i z ciemnymi bądź zielonymi oczami, a ich chłopakiem był blondyn z dłuższymi włosami. ideałem może być, jednak tylko jeśli chodzi o wygląd, ale i tak najważniejsze jest to jak się przy tobie dziewczyna czuje. wg mnie muskulatura, ubiór, fryzura itp. są tylko dodatkowymi plusami na samym wstępie, ale jest to gó*** warte jeżeli nie potrafisz z nią luźno porozmawiać, i dobrze się przy niej bawić. uff trochę zboczyłem z tematu ;p tak więc miejcie fryzury w jakich czujecie się dobrze, bo naturalność i dobre samopoczucie są niezbędne, a dziewczyny to dostrzegają. i należy się z tym pogodzić, że nie wszystkim kobietom można się podobać, gdyż jest to niemożliwe ;)

Użytkownik An eM. edytował ten post 19 kwiecień 2009 - 10:52

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych