Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Sklepy Typu Second Hand

573 odpowiedzi w tym temacie

#541 lubczasopisma

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 28 sierpień 2011 - 20:33

Ubieram się tam czasem, bo mozna dorwać ciuch prawie bądz wcale nieużywany za śmieszne pieniądze. A ile tam perełek modowych można znaleźć
na na na na batman!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#542 zioomal

Jestem HardCorem!

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2230 postów

Napisano 05 wrzesień 2011 - 14:47

Ja na żadne perełki jeszcze nie trafiłam. Kupuję tylko zwykłe T-shirty. Widocznie mam pecha. A ciuchy są świetnej jakości. Ostatnio wzbogaciłam się o nową polówkę z H&M.

#543 jrock

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 83 postów

Napisano 16 wrzesień 2011 - 15:04

Ja dziś upolowałam rurki (10zł) i koszulkę (6zł). :D
Zadowolona jak zawsze. :P

#544 zioomal

Jestem HardCorem!

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2230 postów

Napisano 18 wrzesień 2011 - 16:47

Jak na moje, to "droga" ta koszulka... A może zróbmy tak, że będziemy swoje najciekawsze zdobycze zamieszczać tu, na forum?

#545 missFortune

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 30 wrzesień 2011 - 12:21

Podbijam pomysł wrzucania fotek perełek, które znalazłyśmy w SH :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#546 Maja_S

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 09 październik 2011 - 17:18

Poszłam pierwszy raz i zakochałam się w second handach. Dorwałam śliczną czarną sukienkę i sweterek z h&m

#547 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 13 październik 2011 - 20:03

Zapraszam do umieszczania zdjęć w TYM temacie

Przy okazji podpięłam temat :)

Użytkownik Rokicza edytował ten post 13 październik 2011 - 20:06

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#548 werka1988

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 26 październik 2011 - 22:28

second handy są fajne, ale przede wszystkim dla dziewczyn, które mają dużo czasu. Do takich miejsc trzeba często zaglądać, żeby coś na prawdę fajnego upolować. Ogólnie wychodzę z założenia, że teraz jest tyle przecen w sieciówkach, że nie warto kupowac w sh.

#549 mustafia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów

Napisano 02 listopad 2011 - 19:43

Ja uwielbiam Second Handy i nie uważam, że noszenie używanych ciuchów to obciach. Przyznam szczerze, że H&M odwiedziłam 5 razy i jeszcze nigdy nie wybrałam sobie niczego, z czego naprawdę byłabym zadowolona. Za to w SH mogę siedzieć godzinami, wyjść obładowana ciuchami, na które wydałam 50 zł i móc przez dwa tygonie ubierac się za każdym razem w co innego :D A tak na poważnie, to jeśli widzę w jakimś markowym sklepie koszulę w kratkę kosztującą 120 zł, a w sklepie z używaną odzieża, prawie identyczną koszulę za złotych 15, no to przeprasza bardzo !

U mnie w mieście jest dużo lumpeksów i niektóre nawet takie, w których nie trzeba grzebać, tylko wszystko jest elegancko popowieszne na wieszaczkach jak w normalnym sklepie xdd

#550 madziulek1985

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 70 postów

Napisano 08 listopad 2011 - 16:28

Ubieranie się w lumpeksach to żaden wstyd, lepsze to niż kraść po sklepach, jeśli sie trochę poszpera to można wyczaić naprawdę fajne rzeczy za niewielkie pieniądze, nie raz widziałam jak do lumpeksu wchodzą takie primabaleriny, że szok to dlaczego zwyczajny skromny człowiek ma się czegokolwiek wstydzić??

#551 Anusia200

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 14 listopad 2011 - 17:35

Ja też uważam, że ubieranie się w lumpeksie to nie wstyd. Niesty choć można tam znaleźć wiele perełek wymaga to czasu, często nie mam na to siły.

#552 krasnala

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 22:18

Dziewczynyyy! Wybieram się w następnym tygdniu na Wolską (środa, wtedy są dostawy, racja?) ;)
Potrzebuję info od Was jakie inne sh są godne wglądu, jestem w Lbn nowicjuszką. W wyszukiwaniu perełek raczej też, ale nie jest mi to obcy teren. Przeczytałam kilka stron ale niektóre wpisy mogą być out of order, no i nie znalazłam konkretnych polecanych sklepów. Wierzę, że mogę na was liczyć.
PS. Może zróbmy sondę - "najlepsze lumpeksy w naszym mieście" :D

#553 zielone_jabluszko

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 18:47

Uwielbiam second handy!!! Tam zawsze można znaleźć coś fajnego, a przede wszystkim na tyle oryginalnego, że nikt inny takiego ciuszka miec nie będzie :)
Dołączona grafika

#554 ja_goda

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 70 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 15:14

Mi się podoba w wizytach w sh to, że za każdym razem znajduje coś markowego, w bardzo dobrym stanie, gdzie w sklepie musiałabym wydać 100zł a tu mam za 5zł.

#555 heriffa

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 23 grudzień 2011 - 11:02

a moja koleżanka ze 3 razy (taka akurat dostawa się trafiła) upolowała markowe torebki w bardzo dobrym stanie, w tym na pewno Prade, chyba też Chloe... kosztowały ją po 30-50 zł, a były naprawdę ładne i na 100% oryginalne, z kolekcji max sprzed 3 lat... miała niesamowitego fuksa...

#556 lepnamuchy

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 58 postów

Napisano 04 styczeń 2012 - 20:22

Moja koleżanka ma tak ogromne szczęście - za każdym razem jak zajdzie do SH znajdzie taki ciuch, że szczęka opada :)

#557 zielone_jabluszko

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 20:42

Byłam dziś na w dwóch galeriach, zachęciły mnie przeceny i tam doslownie nic nie ma!!! Nawet jeśli jakoś tam torchę spodoba mi się jakas bluzka, to ja dziękuję, za taką cienką, wcale nie szałową szmatkę płacić 120 zł!! a SH to co innego :)
Dołączona grafika

#558 MJW

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 21:40

Popieram! Jesienią kupiłam sobie nowy płaszczyk Top Shop za grosze, w SH spędziłam 20 min. Od kilku dni biegam po wyprzedażach i nic mi się nie podoba :122:
Już teraz zapisz się na darmowy kurs "Afirmacje, zaprogramuj się na SUKCES!!!"

#559 Zatori

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 95 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 10:53

Od czasu do czasu ( jak mam więcej czasu :D ) zdarza mi się coś ciekawego kupić w SH. Mam kilka sprawdzonych i tanich "punktów".

#560 CrystalCiTY

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 200 postów

Napisano 17 luty 2012 - 17:24

Bardzo lubię zakupy w ciucholandach :) zawsze można znaleźć coś niedrogiego i oryginalnego :)
CrystalCiTY - grawerowanie 3D w szkle
www.crystalcity.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych