Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Sklepy Typu Second Hand

573 odpowiedzi w tym temacie

#41 córka_leona_zawodowca

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 452 postów

Napisano 14 luty 2006 - 18:26

uwielbiam lumpexy, moze mi sie nieudaje tak dobrze wyszukac ciekawych ciuchów, ale mojej babci to wychodzi świetnie, oczywiscie pierwsze co to wrzuca do pralki
Prosiaczek tak przejął sie tym, że jest potrzebny, aż zapomniał sie bać

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#42 Kocurekola

Czarna Mamba

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3193 postów

Napisano 15 luty 2006 - 13:46

No wlasnie Przeciez zawsze nalezy najpierw uprac rzeczy kupione w ciuchlandzie... :) Bo mi sie nie podoba ten charakterystyczny zapach... :/
MiŁoŚć JeSt jAk WiATr... niE WiDziSz jEj, aLe CzUjeSz.

,,Jest rzeczą równie rozsądną ukazać jakiś rodzaj uwięzienia przez inny, jak ukazać coć, co istnieje rzeczywiście, przez coś innego, co nie istnieje"

Dołączona grafika

Galeria =)

Cofnąć czas....
On zaczepia się o kant miednicy jej...

#43 Gosh

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 53 postów

Napisano 15 luty 2006 - 21:42

nioo okropny jest i mimo że zawsze piore rzezcy z ciuchlandu to czasami mając świadomośc skąd jest ta rzecz ciągle czuje ten zapach... :/ a moja siostra mówi że to zapach płynu do prania a nie ciuchlandu... :D
krople na dłoniach - pod kawałkiem bezcgmurnego nieba - to czas znowu przecieka nam przez palce...
kiedyś go zatrzymam, by choć przez chwile - móc nie myśleć o jutrze...

Dołączona grafika

#44 Jagódka

Power of flower :)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 636 postów

Napisano 16 luty 2006 - 11:29

Hehe no fakt zapach jest bardzo charakterystyczny. Kiedys mi strasznie przeszkadzal ale teraz juz nie. A tak wogole to mam kolezanke ktora uwielbia ten zapach... :mruga:
"Na poligonach chłopcy ucza sie zabijać, artyści poszukuja swojego JA. Dookoła ludzie umierają, dookoła ludzie rodzą sie. Dookoła ludzie sie kochają, dookoła nas coś dzieje sie. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. Outsider ojojoj Outsider."

#45 Little Dream

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6710 postów

Napisano 16 luty 2006 - 16:14

ja nie lubie takich ubran! nigdy ich nie kupuje bo jak mam wejsc do takiego sklepu to mi sie robi... porostu dla mnie te ubrania maja taki specyficzny zapach i juz.. ale np. moja kolezanka lubi sie tam ubierac bo mowi ze mozna wiele rzeczy bardzo przerobic i naprawde fajnie wyglada! a ja i tak takiego czegos nie lubie

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 Tigerek

paskuda największego kalibru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1398 postów

Napisano 16 luty 2006 - 16:30

Ufolek ... a pralki w domu nie masz ??
Ja też nie lubie tego zapachu ale raczej nie z tego powodu nie kupuje tam ubrań...
Kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą,
krążą blisko wśród nas od tak, dając chętnym szczere złoto.
i dlatego lubię mówić z Tobą..
Każdy myśli to co myśli, myśli sobie moja głowa
może w końcu mi się uda wypowiedzieć proste słowa,
i dlatego lubię mówić z Tobą.
.

/Akurat- Lubię mówić z Tobą/

Już
CZTERY lata :o

#47 kfiatushekk

^Ewa^Braun^

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 672 postów

Napisano 16 luty 2006 - 16:35

W ciucholandach można znależć naprawde fajne i oryginalne ciuchy.. wystarczy tylko dobrze szukac.

#48 Little Dream

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6710 postów

Napisano 16 luty 2006 - 16:38

Wyświetl postUżytkownik TiGeReK dnia 16.02.2006, 16:30 napisał

Ufolek ... a pralki w domu nie masz ??

mam pralke jasne ze mam! ale samo wejscie do tego sklepu mnie poprostu ... no nie lubie i tyle :)

#49 Gosh

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 53 postów

Napisano 16 luty 2006 - 17:18

ee tam nie lubisz bo nie wiesz co tracisz :) ja już chyba do końca zycia będę zaglądała do takich sklepów :P:P:P to chyba uzależnienie... :] a tak swoja drogą to ja nigdy nic nie przerabiałam bo znajduje super ciuchy które nie potrzebują przeróbek :]
krople na dłoniach - pod kawałkiem bezcgmurnego nieba - to czas znowu przecieka nam przez palce...

Dołączona grafika

#50 Jagódka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 636 postów

Napisano 16 luty 2006 - 17:32

Gosh ja tez nigdy nie przerabiam :P I tez sie uzaleznilam od tych sklepow :D
"Na poligonach chłopcy ucza sie zabijać, artyści poszukuja swojego JA. Dookoła ludzie umierają, dookoła ludzie rodzą sie. Dookoła ludzie sie kochają, dookoła nas coś dzieje sie. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. A my zostańmy obok, a my zostańmy tu. Outsider ojojoj Outsider."

#51 motylek

^CzArNa MaMbA^

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4485 postów

Napisano 16 luty 2006 - 20:22

obciach to nie jest, przynajmniej moim zdaniem, bo niektórzy potrafią znaleźć tam super rzeczy...
Ja do takich instytucji ;) nie chodzę, bo raz byłam, ale nic nie mogłam tam znaleźć i dałam sobie spokój :)
...::: każda historia siedzi w nas... Tworzysz ją Ty... Tworzy ją czas... :::...

#52 Tigerek

paskuda największego kalibru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1398 postów

Napisano 16 luty 2006 - 20:29

Wyświetl postUżytkownik ufolek385 dnia 16.02.2006, 16:38 napisał

mam pralke jasne ze mam!

To kamień spadł mi z serca :lol:
Ale fakt... ja też nie lubie grzebać w tych "pachnących" ciuchach ...
Co oczywiśnie nie zmienia faktu , że jesli ktoś miał by ochote pogrzebać za mnie i znalazł mi coś fajnego to oczywiście bym nie pogardziła :P
Kiedy z serca płyną słowa, uderzają z wielką mocą,
krążą blisko wśród nas od tak, dając chętnym szczere złoto.
i dlatego lubię mówić z Tobą..
Każdy myśli to co myśli, myśli sobie moja głowa
może w końcu mi się uda wypowiedzieć proste słowa,
i dlatego lubię mówić z Tobą.
.

/Akurat- Lubię mówić z Tobą/

Już
CZTERY lata :o

#53 hihra

// Żyjący paradoks //

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1443 postów

Napisano 17 luty 2006 - 20:19

Ja w mojej szafie mam mnóstwo ubrań z ciucholandu. Cała moja rodzina sie tam ubiera :D Oczywiście zawsze gdy przyniosę to piorę :P.Ja czasem znajduję rzeczy z metkami wogóle nie używane. moja siostra to właściwie tylko tam się ubiera i wszyscy jej się pytają gdzie się ubiera :) Ale ona idzie do kilku sklepów w ciągu jednego dnia (do tych gdzie jest dostawa).

Dołączona grafika

#54 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 17 luty 2006 - 22:51

Ja ejszcze nigdy tam nie byłam, zawsze mam firmowe ciuchy, ale chyba przekonaliście mnie i niedługo się tam wybiorę :)
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

#55 BeAtQa

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 19 luty 2006 - 23:39

widze ze duzo tu zwolenników ciucholandów... :D i ja sie tez przyłączam... :) ponad połowe ciuchów mam właśnie z takich sklepów... :] Ciuchy są jednye w swoim rodzaju... nikt nie bedzie miał tego samego co ty... to jest chyba najważneijszy plus... poza tyum oczywiście ceny często za markowe ciuchy... u mnie w lumpikach są takie kosze z ciuchami za 1zł.... i jak sie poszpera to mozna znaleźć naprawde fajne ubranka.. a poza tym zauważyłam że wiele ciucholandów rezygnuje juz z tych koszów i w większości są ciuchy rozwieszone na wieszakach.. a to duża wygoda ;)

Pozdrawiam wszytskim szperaczy :D

#56 Gosh

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 53 postów

Napisano 20 luty 2006 - 20:48

dzisiaj doszłam do wniosku że to sie staje uzależnieniem :D heheh :P

Dołączona grafika

#57 niewysoka

Nowicjusz

• Bez aktywacji
  • 16 postów

Napisano 21 luty 2006 - 11:13

Jej jakie wy macie problemy z tym zapachem. Ja po prostu przychodzę do domku i od rzu piorę :) Trzeba tylko zainwestować w ładnie pachnący płyn do płukania :) i wszystko jest ok. Prawie cała zawartośc mojej szafy jest z ciuchlandów i jakoś nie mam do takich sklepów żadnych uprzedzeń. Fakt, bywa tak, że wychodzę z pustymi rękami, ale to naprawde rzadkośc... Ostatnio nabyłam świetną, nowiutką (jeszcze z metkami) spódniczkę jeansową za 12 zł. Z resztą co tu dużo mówić ja kocham takie wyprawy do lumpeksów, bo wystarczy kilka złotych i już masz fajny ciuszek :)

#58 BeAtQa

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 21 luty 2006 - 19:58

kupilam dzis dżinsową miniówkę za 4,5 :D:D podobne widziałam w sklepie po 5 dych.... hmm... chyba jest różnica co...?? ;)

#59 Jagódka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 636 postów

Napisano 21 luty 2006 - 20:08

No i co sie tak chwalicie :P Bo ja to nie bylam ostatnio bo czasu nie mam ;( Ale jak pojde to tez sie tu bede chwalic :D

#60 Gipson

....nałogowiec....

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 688 postów

Napisano 21 luty 2006 - 20:43

a moja kol. ostatnio sobie kupiła tam bardzo fajny podkoszulek za 3 zł nike :P :D

uśmiechasz się blado i myślisz że -czas mija nas
tak to prawda Kochanie pamiętaj -czas mija nas
jeśli teraz nie uśniesz jutro oszukają Cię -czas mija nas
a jeśli mnie nie przytulisz -czas minie nas

gdy nie ma po co nie mówi nic -czas mija nas
leczy gdy słuchają, czekają odzywa się -czas mija nas
bo każdy z nas to dobrze wie -czas mija nas
więc zanim zatkasz uszy pamiętaj że -czas mija nas

ostatnia i pierwsza szansa by poznać sens -czas mija nas
słuchasz uważnie czy może zasłuchałeś się-czas mija nas
papierowe zjawy w Babilonie rządzą wciąż -czas mija nas
czy wiesz już kto może przerwać ten zaklęty krąg? - kto stworzył czas i nas?

Naiv-Czas mija nas.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych