Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Sklepy Typu Second Hand

573 odpowiedzi w tym temacie

#561 Dupanko_pl

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 25 luty 2012 - 18:38

Kiedyś jak byłam młodsza wstydziłam się tam chodzić i bardzo żałuję, bo można znaleźć tam naprawdę świetne ciuchy! Czasem wpadam do ciucholandów, gdzie spotykam mnóstwo znajomych z uczelni i cieszę się, że mogę kupić fajne rzeczy za marne grosze, bo na te nowe , oryginalne nie stać mnie i tyle. Pozdro :)
www.dupanko.pl - darmowe ogłoszenia towarzyskie

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#562 aga123_pl

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 11:13

Zajmuję się skupem odzieży używanej posklepowej.
Chętnych proszę o kontakt 693345454

#563 vai86

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 14:17

Ostatni weekend spędziłam na zakupach w galerii...nie znalazłam nic. Dzień później wybrałam się do kilku second handów w Krakowie :) i moje oczekiwania zostały spełnione.
Jeansowa kurteczka diesla za 34 zl:)

#564 Wiolcia02

Stały bywalec

• VIP
  • 192 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 15:31

Czasami zaglądam, można znaleźć coś fajnego,no i taniego, czego nie ma w żadnym innym sklepie, no ale trzeba trochę "poszperać" zanim się coś takiego znajdzie. A co do zapachu to mam takie samo zdanie- jest okropny, no ale ze dwa pranka w dobrym , pachnącym płynie lub proszku i po sprawie :)
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.

#565 majkusia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 29 marzec 2012 - 13:26

ja również kupuje, ale ubrania dla dzieci, z reguły są jak nowe. dla siebienigdy nic nie widzialam,

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#566 rudzik89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 29 marzec 2012 - 19:42

Ja nie umiem kupowac w second handach:( bylam pare razy, ale nigdy nic dla siebie nie spotkalam, poza tym wszystko wydaje mi sie tam beznadziejne i zniszczone, wiem, ze po prostu nie mam umiejetnosci wyszukiwania "najlepszych kaskow":(

#567 Mari17

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 04 kwiecień 2012 - 23:14

Ciucholandy są OK. Tylko trzeba czasu i najlepiej mieć jakiś swój sprawdzony.

#568 Konrad Driesen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 77 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 17:24

Jestem "za". Czasem uda się tam coś ładnego zakupić...
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa

#569 Zdrowa Uroda

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 09 kwiecień 2012 - 16:36

Czasami w ciucholandzie można wyłowić "perełkę". Trzeba jednak mieć sporo czasu i cierpliwości.

#570 zoojka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 14 kwiecień 2012 - 22:23

Ja regularnie odwiedzam ciucholandy odkąd przypadkiem trafiłam do krakowskiego Dawo. Takie cudeńka można upolować za nieduże pieniądze (często funkiel nówki) :yahoo:

#571 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 20 kwiecień 2012 - 18:31

Dziś po raz pierwszy się zastanowiłam czy może jednak się przejść do takiego sklepu... Problem w tym, że problemem jest dla mnie przeglądanie tych rzeczy, bo się brzydzę ich dotknąć (koleżanka w żarcie mi zaproponowała rękawiczki :D) Strasznie nie lubię grzebać w ciuchach - najlepiej żebym miała wszystko ładnie podane, a ja oczami wybieram co mi się podoba i biorę, ale niestety takie sklepy mają ten właśnie mankament, że trzeba w nich spędzić trochę czasu.. :|
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#572 merkasia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 11 maj 2012 - 09:35

a ja tam sobie chwalę, czuję się o niebo lepiej, gdy coś kupię za grosze niż jak za coś zapłacę kilka stów i boję się to nosić, żeby się nie zniszczyło. Polecam wszystkim, moim zdaniem grunt to znaleźc dobry lumpeks a potem raz na jakiś czas odwiedzić i wynajdywać różne fajne ciuszki :)

#573 IzUnIa22

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 15 maj 2012 - 21:35

Ja uwielbiam chodzić do ciucha, szczególnie lubię szukac fajnych oryginalnych torebek:) Co do innych rzeczy to lubię szperać, szukać czegoś fajnego i niespotykanego. Jedynę czego nigdy się nie odwazę kupić to buty, bielizna i kapelusze. Jakoś brzydzę się takich rzeczy, choć buty mogłabym jakoś przeboleć to bielizna typu majtki czy stanik już nie.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#574 figlarniecom

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 25 maj 2012 - 10:56

Ja kocham ciucholandy chociaż mam mnóstwo ciuchów markowych ale w ciucholandach można znaleźć jakąś perełkę:)
www.figlarnie.com Twój sklep z bielizną

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych