Jaką stosujemy antykoncepcję
Rozpoczęty przez qqrytek, 19 lut 2009 19:27
177 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 26 kwiecień 2012 - 16:50
Użytkownik alisse dnia 26 kwiecień 2012 - 08:55 napisał
Słuchajcie a co sadzicie o pigułkach "po" stosowaliście taką metodę?Niektórzy uważaja ją za bardzo skuteczną metodę antykoncepcyjną-co o tym myslicie?
tabletka po nie jest metoda antykoncepcyjną, stosuja sie ja w przypadku wpadk typu pekniecie gumki. Antykoncepcja to gumki, tabletki :> z choinki sie urwałaś?
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 26 kwiecień 2012 - 18:24
raz do roku jak uprawiasz seks to użyj gumek, takich cienkich, wiadomo ze nie jakis extra safe , ale tab po są nie zdrowe, zaburzaja Ci gospodarke hormonalną, i moga poważnie Tobie zaszkodzić i powinny nie być wogole brane albo tylko w awaryjnej sytuacji. W przypadku antykoncepcji wypierz prezerwatywe w Twoim przypadku.
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.
Napisano 27 kwiecień 2012 - 06:07
Nienawidze prezerwatyw. Dlatego mimo, że mam partnera daleko stąd nie szukam "lewakow" nie mam żadnej przyjemności z takiego seksu. Słyszałam, że jeste tabletka 72h"po" mozna je brać 4 razy do roku-nie częściej, ale może to jest rozwiązanie, jak uważasz? Co myślisz o takich srodkach?
Napisano 27 kwiecień 2012 - 12:34
Studiuje farmacje, wiem jak ta tabletka działa. Bez względu na to, jak się o niej oficjalnie mówi- dla mnie jest to środek wczesnoporonny, a nie jakaś tzw. "antykoncepcja po". Wogóle (btw) co to jest za pojęcie? "Anty-koncepcja" ma, jak sama nazwa wskazuje, nie dopuścić do poczęcia, a skoro jest "po" to powyższe sformułowanie jest paradoksem. Żenada.
Napisano 28 kwiecień 2012 - 12:11
Użytkownik pralinka91 dnia 27 kwiecień 2012 - 12:34 napisał
Studiuje farmacje, wiem jak ta tabletka działa. Bez względu na to, jak się o niej oficjalnie mówi- dla mnie jest to środek wczesnoporonny, a nie jakaś tzw. "antykoncepcja po". Wogóle (btw) co to jest za pojęcie? "Anty-koncepcja" ma, jak sama nazwa wskazuje, nie dopuścić do poczęcia, a skoro jest "po" to powyższe sformułowanie jest paradoksem. Żenada.
w chwili wytrysku w trakcie stosunku nie nastepuje przeciez zaplodnienie pralinko91
Napisano 28 kwiecień 2012 - 20:05
Hmm a brała, któraś z Was drogie Panie kiedyś duphaston? Zażywam od dwóch miesięcy bo mam problemy hormonalne i tak sobie poczytałam o tym leku, ze podnosi płodność i (zdaję sobie sprawę z tego, że to moze być bardzo głupie pytanie) tak się zastanawiam, czy przez to jest większa szansa na ciążę? (Chodzi mi o to czy konkretnie w dniu kiedy biorę tabletkę jest większe ryzyko zajścia w ciąże, czy to raczej działa bardziej hmm przyszłościowo?)
Tak ogólnie to stosujemy zawsze tylko prezerwatywę. Na antykoncepcję hormonalną się nie decyduję. Ot po prostu znam kilka przypadków chorych dzieci urodzonych przez kobiety z krążkami lub innym tego typu 'sprzętem'.
Tak ogólnie to stosujemy zawsze tylko prezerwatywę. Na antykoncepcję hormonalną się nie decyduję. Ot po prostu znam kilka przypadków chorych dzieci urodzonych przez kobiety z krążkami lub innym tego typu 'sprzętem'.
"A person who truly loves you will never let you go, no matter how hard the situation is."
Mój mały internetowy świat :)
Kasia R.
Napisano 13 maj 2012 - 11:40
alisse, nie musisz wierzyć. Napisałam fakt z mojego otoczenia. Twoja decyzja, czy przyjmiesz to do wiadomości, czy nie.
artemida1, po uśmiechu wnioskuję, że pomogło...
artemida1, po uśmiechu wnioskuję, że pomogło...
"A person who truly loves you will never let you go, no matter how hard the situation is."
Mój mały internetowy świat :)
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- czy można nie wyczuć błony u dziewczyny?
- durex extra safe
- mleko w piersiach po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych
- durex z środkiem plemnikobójczym
- gotowe wykresy płodnosci
- escapelle a wymioty
- slajdy owłossione kobiety
- pupa 14 lat
- ile plemniki po wytrysku
- czy prezerwatywa ma srodek plemnikobójczy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych