Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

zakupy przez Internet-co sądzicie?

85 odpowiedzi w tym temacie

#61 Peach

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 30 wrzesień 2011 - 12:54

Ostatnio odważyłam się i kupiłam Reabooki easy tone, w sklepie Sportowe.pl, głównie ze względu na cenę – zapłaciłam ponad 70 zł taniej niż widziałam butki w galerii. Ogólnie nie zawiodłam się, szczerze mówiąc sama nie wiem z czego wynikał mój lęk, przed kupowaniem w sieci, pewnie będę to cześciej robić. Nie ukrywam jednak że głównie decyduje tu niższa cena.

Użytkownik Peach edytował ten post 30 wrzesień 2011 - 12:55

Pozdrowienia :***

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#62 radioaktywna

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1123 postów

Napisano 30 wrzesień 2011 - 15:41

Osobiście w ogóle nie lubię dokonywać zakupów przez internet. Kupuję rzeczy, które wcześniej zobaczę, dotknę, przymierzę (jeśli taka potrzeba). Zakupy przez internet, to opcja nie dla mnie.
'Nie muszę być jajkiem na patelni,
by móc opisać jajecznicę' Gustaw Flaubert

#63 Jacek23

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 01 październik 2011 - 12:30

Wyświetl postUżytkownik Peach dnia 30 wrzesień 2011 - 12:54 napisał

Ostatnio odważyłam się i kupiłam Reabooki easy tone, w sklepie Sportowe.pl, głównie ze względu na cenę – zapłaciłam ponad 70 zł taniej niż widziałam butki w galerii. Ogólnie nie zawiodłam się, szczerze mówiąc sama nie wiem z czego wynikał mój lęk, przed kupowaniem w sieci, pewnie będę to cześciej robić. Nie ukrywam jednak że głównie decyduje tu niższa cena.

Zazwyczaj w necie kupisz taniej, wynika to z marży jaką muszą nałożyć sprzedawcy stacjonarnii, ze względu na koszty; głównie wynajem pomieszczenia, obsługę itd. sprzedając przez net można uniknąć części kosztów dlatego niektóre rzeczy można kupić w lepszej cenie.

#64 Dziubek_1

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 104 postów

Napisano 01 październik 2011 - 21:04

Sukienki, torebki czy inne dodatki. A czy wiecie że najprężniej rozwija się sektor usług sprzedawanych przez neta?
Ja na przykład sprzedaję diety:D
program odchudzający - Możesz zrzucić zbędne kilogramy, poprawić cerę. Możesz wyglądać lepiej i lepiej się czuć.

#65 Narcyza

Uzależniona

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2354 postów

Napisano 02 październik 2011 - 00:24

Kupuję. Często i wszystko - od bielizny po buty. 9/10 przypadków to udane zakupy :). Zawsze, jak coś można zwrócić. Na allegro zwykle nikt nie robi problemów. Sama również sprzedaję czasem swoje ciuchy.
Czy ja muszę wciąż być Polakiem?
Czy ja muszę wciąż być człowiekiem?
Chwilami zamęt,
ledwie dyszę,
jestem tylko ssakiem.

Miron.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#66 Maja_S

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 09 październik 2011 - 17:09

Kupuję różne rzeczy przez internet chociaż najczęściej książki i torebki. Generalnie jestem zawsze zadowolona z zakupów i jeszcze nie zdarzyło mi się, żebym zwracała jakiś produkt.

#67 alinia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 13 październik 2011 - 17:45

Cześć, polecicie mi jakieś nie tylko fajnie wyglądające, ale i sprawdzone sklepy internetowe sprzedające markową/firmową odzież? Będę wdzięczna!

#68 elizak

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 20 październik 2011 - 14:08

Ze sprawdzonych na pewno doradzam Sarafis, ale takich sklepów jest sporo w necie także odsyłam do googli. Pozdro cześć wszystkim.

#69 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 20 październik 2011 - 16:41

Ja też mam bardzo pozytywne doświadczenia ze współpracy z Sarafisem i to wielokrotnie. Jeszcze do nich wrócę :)
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#70 Malaru

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 28 październik 2011 - 13:50

Ja jestem bardzo na tak! ;]
Nie dość, że nie trzeba się olatać po sklepach, tracić czas to najważniejsze: w internecie większy wybór, zwłaszcza jeśli ktoś jest z jakiejś wioski, czy choćby troszkę mniejszego miasta.
Czasem znajduje takie rzeczy, że nawet moja chora wyobraźnia by na takie coś nie wpadła ;)
No i to wszystko dzięki mojemu ukochanemu: allegro.pl

Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.

#71 Hipcio87

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 255 postów

Napisano 07 listopad 2011 - 14:08

Wyświetl postUżytkownik alinia dnia 13 październik 2011 - 17:45 napisał

Cześć, polecicie mi jakieś nie tylko fajnie wyglądające, ale i sprawdzone sklepy internetowe sprzedające markową/firmową odzież? Będę wdzięczna!

Może nie tyle sklep co serwis - wydaje mi się to być lepszą ewentualnością, bo znajdziesz nie tylko jedną firmę, a parę marek. Słyszałam o zapowiadającym się takowym serwisie, który właśnie ma rozpocząć swoją działalność.

#72 mafinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 17:38

Ja od bardzo dawna dokonuję zakupów na allegro gdzie kupuję ubrania. Jak również kupuję a także wymieniam ubrania za pomocą portalu szafa.pl. obuwie i torebki kupuje zaś w sklepie eobuwie.pl i jak do tej pory wszystko jest w najlepszym porządku a nawet lepiej bo dostałam już nawet zniżki jako stały klient. Moim zdaniem jest to doskonały sposób na zakupy dla osób, które nie lubią chodzenia po sklepach lub nie dysponują zbyt zbytnią ilością czasu. Polecam wszystkim serdecznie :)

#73 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 12:08

Internet to większy wybór, często niższe ceny no i wygoda. Ale można się przejechać...
Mi się już kilka razy zdarzyło, że rzecz, którą nabyłam nie była zgodna z tym, co w opisie aukcji.
No i z rozmiarami też trzeba uważać :)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

#74 justys1

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 18:25

Od dłuższego czasu kupuję na allegro i w sklepach interentowych - taniej i wygodniej. Nie zdarzyła mi się żadna wpadka. Kosmetyki do włosów i ciała polecam na www.themirracle.pl - bardzo duży wybór, fachowe doradztwo i świetne produkty. Na allegro odkryłam niedawno uzytkownika FemmeShop - ubrania dla kobiet. Do większych zakupów wysyłka gratis i jeszcze jakiś fajny ciuszek dodają :) Polecam!!

#75 karolina844

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 13:00

Ja uwielbiam robic zakupy przez internet, zawsze udaje mi się kupić dobry rozmiar, zarówno butów jak i ciuszków. Często kupuję również kosmetyki, Moje ulubione zakupowe portale to min. allegro, splendore szafa.

#76 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 11:21

uwielbiam robic zakupy prezez internet, najczesciej wybieram allegro, bo to jak dla mnie najpewniejszy portal.

#77 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 11:30

uwielbiam robic zakupy prezez internet, najczesciej wybieram allegro, bo to jak dla mnie najpewniejszy portal.

#78 pawelde79

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 12:51

Allegro króluje ale spotkałem się z tym, że połowa aukcji wcale nie jest opłacalna, przykładem tego może być wystawiienie spodni/ bluzki itp za 9 zł przy czym przesyłka kosztuje 35 zł. Gdzie tu jest sens ??

#79 bialamasajka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 17 luty 2012 - 13:54

jak już pisałam wcześniej miałam problemy z kupowaniem przez internet, jakoś nie mogłam im zaufać, ale koleżanka mi pomogła i analizowanie cen :) może na allegro są takie ceny za wysyłkę, ale jak kupujesz w sklepie internetowym to aż takich cen nie ma. Fakt, że wszystko jest droższe niż na allegro, ale tańsze niż w sklepach stacjonarnych. Ja polecam http://avlo.pl/

gdzie kupiłam stanik i koszulkę nocną i http://ubieramy24.pl/ gdzie ostatnio kupiłam sobie kolczyki i naszyjnik :)

Użytkownik bialamasajka edytował ten post 17 luty 2012 - 13:54

#80 Agusiek1

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 24 luty 2012 - 21:13

Ciuchów przez internet nie kupuję. Nadal nie mogę się przełamać. Ale bielizna jak najbardziej...tylko przez internet. Kupuję w E-Kraina Bielizny.
Polecam sklep e-krainabielizny.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych