Poszukuję dobrego stomatologa w Katowicach. Moje przygody z dentystami nie należą do najlepszych i bardzo się zraziłam. Zależy mi na tym aby stomatolog wiedział co robi i nie ściągał kasy lecząc zęba w pośpiechu tylko dlatego bo w poczekalni są kolejne osoby. Liczę na Wasze opinie w tej sprawie. Zarówno negatywne jak i pozytywne bardzo mi pomogą.
Dobry stomatolog w Katowicach
Rozpoczęty przez patra_, 08 lut 2009 20:52
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 luty 2009 - 20:52

Kasia R.
Napisano 24 marzec 2009 - 23:47
Osobiscie korzystam z uslug dr Klocka, ma swietne podejscie do pacjenta
i zawsze jest usmiechniety. Jego gabinet znajduje sie przy osiedlu Paderewskiego. Na szyldzie ma napisane Klocek&Świder, bo pzryjmuje tam tez dr Świder. A na temat dr Świdra trudno jest mi sie wypowiedziec, bo nie korzystalam, wiec nie wiem. Ale dr Klocka szczerze polecam.
Napisano 01 maj 2009 - 18:57

Centrum Dentystyczne na ul. Zbożowej w Piotrowicach. Super ! Polecam.
Napisano 21 marzec 2010 - 12:48
Polecam Pani dr Drozd z ul. Powstańców 8/2. Jest bardzo sympatyczna, świetne podejscie do pacjenta - również do dzieci
. Szczegółowy plan leczenia z ceną która jest ostateczna więc wiesz ile zapłacisz. Ceny dość przystępne. Umawiasz się na konkretną godzinę więc nie ma kolejki i pośpiechu. Jedyna "wada" to że nie ma NFZ - dla mnie to akurat zaleta.
Napisano 26 marzec 2010 - 19:58
Niestety wiem, o czym mówisz, bo sama to już w Polsce przeżylam w młodosci, dlatego sie też bardzo odraziłam do dentystów i myślałam, że już nigdy nie pójde leczyc zebów. Ja znam dobrego, ale niestety nie w Katowicach...
Kasia R.
Napisano 01 czerwiec 2010 - 02:11
Mialem podobne przezycia, balem sie dentystow i pusly mi sie zeby. BOlalo ale nie szedlem, w koncu doszlo do sytuacji krytycznej i musialem pojsc do dentysty. Tam pomogl mi dr Rozwadowski z Krakowa (Dziekuje Panie doktorze) ktory pokazal mi ze stomatologia troche sie zmienila od jkaiegos czasu i naprawde NIE MUSI BOLEC. Zalowalem ze nie poszedlem do neigo wczesniej, nie robcie tego sameog bledu - szkoda kasy i zdrowia
Napisano 31 lipiec 2010 - 21:05
Ja polecam dr Skowrońskiego z Centrum Dentystycznego naprzeciw kościoła w dzielnicy Dąb 
Jest swietny!!! Od kilku lat do niego chodze i nie mam kompletnie zadnych zastrzeżeń. Przemiły człowiek, bardzo solidnie wykonuje swoja pracę !
Jest swietny!!! Od kilku lat do niego chodze i nie mam kompletnie zadnych zastrzeżeń. Przemiły człowiek, bardzo solidnie wykonuje swoja pracę !

“If I could dream at all, it would be about you. And I’m not ashamed of it.”
_______________________________________________________________________________________________________________________
Najlepsze tłumaczenia skryptów i szablonów w internecie!
Napisano 16 sierpień 2011 - 15:38
ja słyszałam, że dobrym miejscem jest w Katowicach jest gabinet stomatologiczny na brynowie na brynowskiej 86 , szczególnie przyjazny jest małym pacjentom ale z tego c pamiętam strone maja stomatogia-brynow.pl także wejdz sobie i sie zorientuj
Napisano 10 październik 2011 - 11:14
Po pierwszej wizycie - bardzo pozytywne wrażenie! Nic, a nic nie bolało! Nowy Gabinet Pani doktor Drozd na Armii Krajowej to może nie jest centrum miasta, ale ceny usług mogą być przez to znacznie atrakcyjniejsze niż gdzie indziej. Schludnie, miło, profesjonalnie - szczerze polecam.
Napisano 29 luty 2012 - 15:50
To może ja odradze, na pewno nie polecam dentysty na Armii Krajowej w Piotrowicach, na przeciwko poczty, byłam kilka razy i jak sie okazuje kanałowe leczenie było źle wykonane, teraz mam problem i leczenie na nowo, boli jak cholera i kosztuje !!!
Kasia R.
Napisano 09 maj 2012 - 09:16
Naszym priorytetem jest świadczenie najwyższej jakości usług oraz pełne zadowolenie Pacjentów. Podczas leczenia stomatologicznego zawsze korzystamy z najnowszych zdobyczy światowej stomatologii i najwyższej jakości materiałów. Zapraszamy do DENTestiki. Warto sprawdzić opinie naszych Pacjentów!
Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- super dentysta dla dzieci czeladź
- s toma tolog dobry katowice
- dobry stomatolog katowice
- stomatolog w jaworznie najlepszy
- gabinet dentystyczny,katowice-brynow
- dobry dentysta katowice
- najlepszy dentysta na osiedlu paderewskiego w katowicach
- stomatolog katowice dobry
- stomatolog nfz katowice forum
- dobry stomatolog katowice ochojec