Napisano 28 lipiec 2009 - 20:15

Kasia R.
Napisano 31 lipiec 2009 - 11:22
Napisano 01 sierpień 2009 - 19:29

Film jest na historii prawdziwej.
Małżeństwo są w domu pija winko i koleś musisal gdzieś pojechać i babka ostała sama i słyszy pukanie do drzwi i taka baba sie pyta czy tu mieszka jakiś koleś(chyba dokladnie nie pamietam) i ta babka mówi ze nie i idzie na kanapę i nadal dzwonek i ta sama baba sie pyta i nagle baba w domu sie zamknęła . I zamyka all okna i drzwi a baba wlazla do srodka . tak jhakby zjawa czy cos i ten koles wlasnie wpada i sa razem i tam przezywaja koszmar....
aaa i mieli maski... klauna czy coś takiego..
proszę o tytuł
Napisano 02 sierpień 2009 - 16:46
Kasia R.
Napisano 02 sierpień 2009 - 19:38
Misja specjalna. Poszukuję pewnego starego filmu, którego ofc tytułu nie pamietam! Głównymi postaciami w nim są dwoje/dwóch kosmitów, którzy wraz z jakimś doktorkiem siedzą w statku kosmicznym i oglądają urywki różnych starych filmów, obficie je przy tym komentując...ciężka sprawa, ale dacie radę...
Peace!
Napisano 02 sierpień 2009 - 20:44
Wie ktoś o jaki film chodzi?
fuck it all and fuckin' no regrets

I love this guys ♥
Napisano 03 sierpień 2009 - 09:02
Film jest na historii prawdziwej.
Małżeństwo są w domu pija winko i koleś musisal gdzieś pojechać i babka ostała sama i słyszy pukanie do drzwi i taka baba sie pyta czy tu mieszka jakiś koleś(chyba dokladnie nie pamietam) i ta babka mówi ze nie i idzie na kanapę i nadal dzwonek i ta sama baba sie pyta i nagle baba w domu sie zamknęła . I zamyka all okna i drzwi a baba wlazla do srodka . tak jhakby zjawa czy cos i ten koles wlasnie wpada i sa razem i tam przezywaja koszmar....
aaa i mieli maski... klauna czy coś takiego..
proszę o tytuł
Napisano 03 sierpień 2009 - 18:51
Napisano 03 sierpień 2009 - 22:16
Użytkownik mati151 dnia 3.08.2009, 19:51 napisał
Napisano 03 sierpień 2009 - 22:22
Napisano 04 sierpień 2009 - 23:11
Tak więc, leciał on daaaawno temu na TVN, w pasmie prawdziwe historie (choć tego pewna nie jestem)
Dziewczyny chciały dołączyć do jakiegoś klubu, czegoś w rodzaju mini sekty.
Pamiętam, że była taka próba, ktoś pokruszył żarówkę na ich oczach, potem zawiązano im oczy i podano do jedzenia, była to próba zaufania (dostały do jedzenia coś innego, niż żarówkę)
Był też wątek, że były na gzymsie jakiegoś budynku i jedna kazała drugiej rozwinąć jakiś szyld, ta się wychyliła za mocno i spadła.
Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże
Napisano 05 sierpień 2009 - 16:11
Użytkownik FL8 dnia 2.08.2009, 20:38 napisał
Misja specjalna. Poszukuję pewnego starego filmu, którego ofc tytułu nie pamietam! Głównymi postaciami w nim są dwoje/dwóch kosmitów, którzy wraz z jakimś doktorkiem siedzą w statku kosmicznym i oglądają urywki różnych starych filmów, obficie je przy tym komentując...ciężka sprawa, ale dacie radę...
Peace!
http://www.filmweb.p...ekcje+3000,1996
Napisano 09 sierpień 2009 - 20:26
Nie mniej jednak mam nadzieję, że ktoś pomoże mi odnaleźć tytuł.
A więc ten film opowiadał historię mężczyzny (bodajże był to jakiś badacz), który postanowił poznać zwyczaje i życie goryli, więc wcielił się w jednego z nich.
Po kilku latach ludzie chyba znaleźli go w puszczy - albo on sam jakoś wrócił (nie pamiętam) - w każdym razie uznali, że facet po prostu zwariował i zamknęli go w jakimś zakładzie. Tam nigdy się nie odezwał.
W końcu jakiś świetny psycholog, który postanowił dowiedzieć się wszystkiego o tym mężczyźnie i go 'wyleczyć' (a raczej zrozumieć co siedzi w jego głowie) zaczął do niego przychodzić i próbować z nim rozmawiać.
Później ten badacz w chwili złości się przełamał, opowiedział mu o swoim życiu itp...
Mam nadzieję, że to jest wystarczające.
Dopiszę jeszcze, że w tym całym zakładzie codziennie losowali osobę, która dostanie 'bilet', a ten bilet pozwalał na spędzenie paru chwil na 'dworze' (właściwie to było jakby takie zamurowane pomieszczenie z trawą i widokiem na niebo).
Chociaż co do tego nie jestem pewna, bo być może pomyliło mi się z innym filmem.
Ale byłabym bardzo wdzięczna za tytuł
Użytkownik Midori edytował ten post 09 sierpień 2009 - 20:33
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- film o nauczycielu historii
- film o chłopcu uzdolnionym muzycznie
- film o nauczycielu
- grave encounters kwejk
- komedia o dwóch braciach którzy chodzili na dyskoteki
- film o dziewczynie która przebiera się za grubaskę
- film o zmutowanych pszczołach
- film oparty na faktach o dziewczynie chorej na raka która rodzi syna