Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Kolorowe Projekty Łazienek

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 alan2

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 22 styczeń 2009 - 17:51

Kilka ciekawych pomysłów na to jak urządzić łazienki w stylu meksykańskim :
1. Projekty Łazienek
2. Kolorowe projekty łazienek
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Polecam też ręcznie malowane umywalki z Meksyku.
Jak Wam podobają się te łazienki? Czy znajdą się fani takich rozwiązań?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 kazik

reaktywacja.

• SuperMod
  • 4773 postów

Napisano 22 styczeń 2009 - 21:30

Średnio mi się podoba ta pstrokacizna, i umywalka która wygląda jak miska w kwiatki :D

Visca el Barça!!!

Dołączona grafika

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^

#3 Raul Juan Oriente

Bywalec

• Do usunięcia
  • Pip
  • 95 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 06:21

Tak...a ta umywalka to za 20000, czy więcej.?
i pstrokate tak, że można nie trafić do...wanny.
Pak Li

#4 szapobar

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 03 grudzień 2009 - 16:29

fajne te projekty łazienek. Trochę może za bardzo pstrokate, ale generalnie ok ;) własnie przymierzam się do małego remontu w łazience i przeglądam http://multizakupy.pl/ :) Zacznę od umywalki. Na razie wpadła mi w oko taka: http://multizakupy.p...80_x_55_cm.html

#5 rumsztyk

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 182 postów

Napisano 18 grudzień 2009 - 12:47

Ciekawe, ale bardziej do obejrzenia na zdjęciu, a nie do własnego mieszkania ;) Nie czułbym się za dobrze w takiej stylistyce. Wole proste, tradycyjne łazienki w takich pomieszczeniach stawiam przede wszystkim na funkcjonalność, wygląd też jest ważny ale jednak główne jego zadanie to nie przytłaczać...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Alternative Trippin

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 162 postów

Napisano 28 grudzień 2009 - 00:50

Bardzo ładne te łazienki. W ogóle, uważam, że trzeba odejść od takiej stereotypowej, nudnej łazienki, w której nic tylko mydło w płynie i ręczniki. Ja np. mam porozstawiane świeczki. Są bardzo ładne, kupiłem je na myin.pl i jestem bardzo zadowolony. Nadają wnętrzu fajnego charakteru - takiej tajemniczości i tworzą fajny nastrój.

#7 WujekSamoZuo

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 255 postów

Napisano 06 styczeń 2010 - 14:05

Wow, bardzo fajne są te łazienki. Zupełnie inne, niż takie zwykłe "pokoje do mycia" :phi: Ale np. dużo ciekawych projektów łazienek widziałem w portfolio n-design. Oni też profesjonalnie się zajmują robieniem takich zupełnie innowacyjnych rzeczy. Myślę, że w takiej łazience można spędzić bardzo przyjemne chwile, relaksując się w wannie ;)

#8 karlosum

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 30 grudzień 2010 - 00:35

Jak dla mnie to super, poszukuje czegoś do mojego nowego domu, gdzie w dużej przestrzeni ta pstrokacizna może fajnie wyglądać! A póki co mieszkam w mieszkaniu, gdzie mam wannę białą, odnowioną niedawno metodą "wanna w wannie", bo wcześniej żółta trochę już była. Na takiej kolorowej może nie będzie tego paskudnego efektu.

#9 plasticnic

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 130 postów

Napisano 23 maj 2011 - 11:07

No no, interesujące pomysły na łazienkę ;) W ogóle takie inspirowanie się innymi kulturami na przykład sprawia, że wnętrza nabierają oryginalności i wyrazu 9a nawet - rzekłabym - pazura). W internecie pełno jest takich inspirujących właśnie zdjęć / galerii - kiedyś widziałam np. lampę (taką pokojową) w łazience ;) Chyba nawet było to tutaj.

#10 patrycjamr

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 30 maj 2011 - 14:59

nie wiem czy to sie akurat wam spodoba bo rzecz jasna gusta sa rozne ale mnie uzekly tak wiec moze jadnak warto zobaczyc moze anuz sie spodoba http://www.dom.pl/ar...lu-glamour.html

#11 compton_style

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 259 postów

Napisano 10 sierpień 2011 - 09:29

Fajnych projektów można poszukać też na profilu Polski Hydraulik na fejsie, na razie jest tego niewiele, bo profil wystartował do sierpnia, ale już pojawiły się fajne łazienki na poddaszu. W ogóle zapowiada się na fajny profil :)

#12 holenderka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 17 wrzesień 2011 - 22:29

Myślę, że dla stworzenia wyjątkowej łazienki, albo salonu kąpielowego, warto odejść do sztampowych rozwiązań. Wanny z drewna, nowoczesne formy, zlewy na blatach, różne kolorowe kafelki, różne gadżety - wariacji jest mnóstwo. Ale dla własnej wygody lepiej nie bawić się w pstrokaciznę, chyba że ktoś jest wielbicielem Orientu. Znalazłam niesamowitą galerię, zaczyna się od połączenia czerwieni i bieli z wanną w centrum i żyrandolem. Dla mnie spełnienie marzeń - http://www.swiatrezy...q=%C5%82azienka Pierwszy projekt jest typową elegancją, dalej ( w ogóle, to zestawienie paru projektów różnych designerów) są bardziej inspirowane naturą.

#13 Erun

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 26 wrzesień 2011 - 12:04

O, rewelacyjny ten pierwszy projekt stylizowany na Indie:D Widziałem tez niedawno kompozycje korzystające z wykończeń drewnianych, a ściany były fioletowo białe. Materiały budowlane wykorzystywane w aranżacji wszystkie były imitowane na drewniane i łazienka była bajeczna:)
koramic cennik, uff... w końcu znalazłem

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#14 colourglass

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 11 październik 2011 - 11:30

Warto odwiedzić też
http://www.colourglass.poznan.pl

- ciekawe pomysły na wykorzystanie szkła laminowanego z grafiką w łazience.
Np. niezwykłe kabiny prysznicowe oraz szklane dekory na ścianę z dowolną grafiką.

Załączone miniatury

• Załączona grafika: magnolie 2.JPG
  • Załączona grafika: trawka mała.JPG
  • Załączona grafika: zioła old.jpg

Użytkownik colourglass edytował ten post 11 październik 2011 - 11:33

www.colourglass.poznan.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych