Jaką Czytasz Książkę?
Rozpoczęty przez elmarek, 21 sty 2006 13:28
3491 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 21 styczeń 2006 - 15:16
Ja niedawno skonczylam czytac "S@motnosc w sieci"-Janusza Wisniewskiego.Czytalam ja niecaly tydzien,tak mnie wciagnela
"Wstaję.Podchodzę do okna i patrzę.Nie ma Cię.Wychodzę z domu.Nie ma Cię.Stoję na ulicy.Nie ma Cię.Wracam do domu.Nie ma Cię.Śpię.I tu Cię nie ma. Gdzie jesteś mój przyjacielu?
Dni otoczone są mgłą.Szare.Bez cienia Ciebie.Ile jeszcze mam czekać,Żeby mgła opadłaI pokazała mi drogę do Ciebie?Żebym nie błądziła..."
Dni otoczone są mgłą.Szare.Bez cienia Ciebie.Ile jeszcze mam czekać,Żeby mgła opadłaI pokazała mi drogę do Ciebie?Żebym nie błądziła..."
Kasia R.
Napisano 24 styczeń 2006 - 11:56
A ja nielicząc lektur które są zcytanie w trakcie innych książek ( Lektury: Dziady, Cierpienia Młodego Wertera, Kordian, ) czytam aktualnie Clive Cusslera "Złoto Inków" skończyłe niedawno czytać tego samego autora " W poszukiwnaiu Złotego Buddy"
A padzo wielką inspirację do podróży i Kultur Ameryki Południowej dała mi książka Jacka Pałkiewicza "W poszukiwaniu El Dorado" naprawde świetna pozycja która jest udokumentowaniem niejako podróży w głąb Amazonii i przygotowań do niej. A ponadto można tam zaczerpną bardzo dużo informacji na tematy kultury Inków itp.
Pozdro
A padzo wielką inspirację do podróży i Kultur Ameryki Południowej dała mi książka Jacka Pałkiewicza "W poszukiwaniu El Dorado" naprawde świetna pozycja która jest udokumentowaniem niejako podróży w głąb Amazonii i przygotowań do niej. A ponadto można tam zaczerpną bardzo dużo informacji na tematy kultury Inków itp.
Pozdro
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- szukając alaski pdf
- striptizerki doradzają jak pięknie wyglądać nago chomikuj
- życie po drugiej stronie sylvia browne chomikuj
- striptizerki doradzają jak pięknie wyglądać nago pdf
- saszeńka chomikuj
- "Z dziennika ellen rimbauer" Joyce chomikuj
- john green szukając alaski pdf
- chomikuj striptizerki doradzają jak pięknie
- szukając alaski chomikuj
- szukając alaski ebook chomikuj
Ostatnie frazy z tematu
- rozmowy, wolność jest wszystkim a miłość to cała reszta. richard bandler, owen fitzpatrick
- ilse kleberger "rozmowy nocą" streszczenie
- saszeńka chomikuj
- streszczenie śmierć uderza z półobrotu
- ksiazki sf michael flynn chomikuj
- szukając alaski streszczenie
- ten, kto się boi, jest niewolnikiem seneka przypis
- marcel g. "homo viator" chomikuj pdf pl
- odija tartak chomikuj.pl
- hell lolita pille ebook
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych