¿yczy Administracja Forumowisko.pl ![]()
Weso³ych ¦wi±t i szczê¶liwego Nowego Roku 2009
Rozpoczêty przez angel, 21 gru 2008 23:03
14 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 grudzieñ 2008 - 23:03

Kasia R.
Napisano 22 grudzieñ 2008 - 08:33
.....wraz z moderatorami
Visca el Barça!!!

Jestem Leworêczny i dobrze mi z tym!^^
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 14:15

no w³a¶nie
moderatorzy przecie¿ te¿ ¿ycz± Weso³ych ¶wi±t
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 14:26
Do³±czam siê i dziêkujê.
Ach... jak ten czas szybko leci.

Mod patrzy...
Kasia R.
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 14:45
Dziêki za ¿yczenia i jako user do³±czam siê do nich.
U¿ytkownik Stuq edytowa³ ten post 24 grudzieñ 2008 - 14:46
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 15:01
Cytat
Dziêki za ¿yczenia i jako user do³±czam siê do nich.
emerytura ;]
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 15:23
Dziêkuje i tak¿e do³±czam siê do ¿yczeñ. Wszystkim forumowiczom weso³ych ¶wi±t
.
Napisano 24 grudzieñ 2008 - 23:42
Weso³ych ¶wi±t dla wszystkich Forumowiczów oraz dla smoczka, deseczki, szyszuni, kumylki, henia i the Kisk'a ¿yczy Wasza kochaj±ca Princesska
...Wbrew pozorom podoba mi siê Twoje podej¶cie do sprawy. Te¿ chcia³abym mieæ na to wszystko wyje.bane...
Napisano 25 grudzieñ 2008 - 14:50
i wzajemnie ;)
'Prawdziwe kobiety maj± w nosie sukienki, których nie za³o¿± i mê¿czyzn z którymi nie bêd±.
Nie choruj±, bo On kocha inn±. Nie rozpaczaj±, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie p³acz±,
gdy s± same. nie s³uchaj± ludzi w których potêguj± kompleksy. nie spotykaj± siê z tymi, którzy marnuj± ich czas.
Czuj±, ¿e los zacz±³ siê odmieniaæ i ¿e s± w stanie zrobiæ wszystko. Nie miewaj± z³ych humorów. Nie rzucaj± czym popadnie,
gdy dowiedz± siê o zdradzie. Nad ranem wygl±daj± najpiêkniej. Potrafi± dostosowaæ siê do ka¿dej sytuacji.
nie gasz± papierosów w fili¿ankach po kawie. ¦wietnie opanowa³y sztukê udawania.
Nie czuj± z³o¶ci, gdy zobacz± inn± w tej samej kreacji. Tak naprawdê, nie ma prawdziwych kobiet.'
Nie choruj±, bo On kocha inn±. Nie rozpaczaj±, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie p³acz±,
gdy s± same. nie s³uchaj± ludzi w których potêguj± kompleksy. nie spotykaj± siê z tymi, którzy marnuj± ich czas.
Czuj±, ¿e los zacz±³ siê odmieniaæ i ¿e s± w stanie zrobiæ wszystko. Nie miewaj± z³ych humorów. Nie rzucaj± czym popadnie,
gdy dowiedz± siê o zdradzie. Nad ranem wygl±daj± najpiêkniej. Potrafi± dostosowaæ siê do ka¿dej sytuacji.
nie gasz± papierosów w fili¿ankach po kawie. ¦wietnie opanowa³y sztukê udawania.
Nie czuj± z³o¶ci, gdy zobacz± inn± w tej samej kreacji. Tak naprawdê, nie ma prawdziwych kobiet.'
Napisano 07 styczeñ 2009 - 08:06
Ja tak Samo Kazik xD
Kasia R.
Napisano 10 luty 2009 - 08:39
najlepszego ![:]](http://www.forumowisko.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif)
ale to chyba... Weso³ych ¦wi±t Wielkanocnych 2009
ale to chyba... Weso³ych ¦wi±t Wielkanocnych 2009
Najpopularniejsze frazy z forum
U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 1
0 u¿ytkowników, 1 go¶ci, 0 anonimowych

Temat jest zamkniêty