Sporty ekstremalne
Rozpoczęty przez lukasy21sadek, 25 lis 2008 09:19
22 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 17 styczeń 2009 - 18:07
sport ekstremalne???
U mnie w lesie <lol> są takie ogromne, skaliste góry.pozotałości po okopach niemiecki. Nieraz można znależć nawet łuskę pełną prochu..i jeśli mozna za sport eksremalnu uznać wspinanie się na nie co jest bardzo trudne.
Nie no to może być banał ale jakby się spadło w dół to bez szwanku by się nie wyszło;))
U mnie w lesie <lol> są takie ogromne, skaliste góry.pozotałości po okopach niemiecki. Nieraz można znależć nawet łuskę pełną prochu..i jeśli mozna za sport eksremalnu uznać wspinanie się na nie co jest bardzo trudne.
Nie no to może być banał ale jakby się spadło w dół to bez szwanku by się nie wyszło;))
Użytkownik sachara13 edytował ten post 18 styczeń 2009 - 14:14
Tylko odrobina wiary w nieśmiertelność pozwala zasiąść za sterami samolotu.
Pamięci grupy "Żelazny"
Latajcie...reszta jest NICZYM.
Pamięci grupy "Żelazny"
Latajcie...reszta jest NICZYM.
Kasia R.
Napisano 22 luty 2009 - 13:06
ja bardziej od parkoura wole freerunning, bo bardziej efektywny... oczywiście parkour i freerun to nie to samo, o czym chyba nie musze wspominać
"EVERYBODY LIES" - DR HOUSE
===================================
Przeczytaj zanim napiszesz. - A jak nie pasi, wiadomo - WYPI****LAJ!!!
Carpe Diem, ale Memento Mori
Masz sprawe? Pisz na PW albo e-maila
Przeczytaj zanim napiszesz. - A jak nie pasi, wiadomo - WYPI****LAJ!!!
Carpe Diem, ale Memento Mori
Masz sprawe? Pisz na PW albo e-maila
Napisano 20 lipiec 2009 - 10:41
Bardzo fajnym i ektremalnym sportem jest kitesurfing. Orgaizowane sa nawet obozy na których ucza sie tego sportu. Szczegóły dla zainteresowanych http://www.kitecente...ozy-mlodziezowe
Napisano 02 sierpień 2009 - 16:04
Wspinaczka - Ludzie mówią że ich to nie kręci , ale jak ma kręcić jeśli nie spróbują tego na początek polecam ściankę wspinaczkową/panel jeśli się spodoba zapisz się do KW (klub wysokogórski) i jedź z nimi na wspinaczkę w skałki Super zabawa i przy okazji poznasz super ludzi .
Masz stronki
http://www.wspinanie.pl/
Masz stronki
http://www.wspinanie.pl/
Napisano 11 wrzesień 2009 - 21:04
Osobiście podziwiam ludzi uprawiających(?)parkour. Szczególnie tych, którzy radzą sobie znakomicie z przeszkodami i bezproblemowo. Nigdy nie próbowałam tego, jakoś czuję, że się do tego nie nadaję. Przeszkody pokonuję na skałach podczas wspinaczki i czasem jak organizujemy sobie wyjścigi quadami:)
Napisano 07 październik 2009 - 09:22
Udało mi się wkręcić w kilka sportów ekstremalnych. Adrenalina najbardziej wzrasta podczas skoków spadochronowych (ale na nie właśnie kończy się sezon, nowy rozpoczyna się w marcu). Lubię też wspinaczki i wysokogórskie i downhill (ale do tego sportu trzeba mieć naprawdę dobry rower).Mankamentem tych sportów jest to, że nie można ich uprawiać w zimie. Tak więc w chłodne dni pozostaje mi ścianka:))
Napisano 08 październik 2009 - 07:56
dla mnie osobiscie to jest dosyc extremalne, pomimo ze nie ejst nowoscia ...
Knockout Kobiety vid
aaaua
Knockout Kobiety vid
aaaua
Napisano 15 grudzień 2009 - 15:19
Ja biegam ze strzelbą na kolorowe kulki, lub wspinam się po różnych, dziwnych górkach. Generalnie bywa bardzo ekstremalnie, więc paintball'a mogę polecić każdemu, kto lubi troszkę adrenalinki. Szkoda tylko, że nie jest to tani sport - ale i tak polecam.
Napisano 25 grudzień 2009 - 14:10
Może bungee jest oklepane ale w zasadzie nie ma chyba takich sportów, które by takie nie były. Snowboardowy freestyle albo big air też można uznać za ekstremalne. Ale dla mnie na pierwszym miejscu są skoki spadochronowe. Na dzień dzisiejszy to jest moje największe marzenie wyskoczyć z samolotu, rozłożyć szeroko ręce i poczuć skok adrenaliny w żyłach, wolność i ulotność życia. To musi być coś niesamowitego!
Kasia R.
Napisano 16 czerwiec 2010 - 19:13
czemu dobre tematy umierają smiercią naturalną? Może rozbujać troszkę tematykę sportów ekstremalnych? Ja preferuję sporty wodne, kite surfing szególnie. A jedyne czego mi trzeba do szczęścia to wakacje nad wodą i troche wiatru:) Jeśli chodzi o oklepanie tematu to może nie jest to jakaś nowość, ale możliwość oderwania się od ziemi choć na chwilę daje mi duuuużo radości
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- nowe sporty ekstremalne
- sporty ekstremalne forum
- forum sporty ekstremalne
- nowe sporty extrymalne
- nowe extremalne sporty
- nowe ekstremalne sporty
- co sądzisz o sporcie ekstremalnym
- dlaczego wzrasta zainteresowanie na sporty ekstremalne - po niemiecku
- sporty ekstremalne niemiecki
- jakie znacie fajne sporty extremalne