Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Diana 35

45 odpowiedzi w tym temacie

#41 pamela a

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2237 postów

Napisano 19 marzec 2010 - 16:20

Wyświetl postUżytkownik ania503 dnia 19 marzec 2010 - 16:01 napisał

ok dzieki:) a co do tego śluzu mogłabyś mi coś powiedzieć? bo wystąpił taki rozciągliwy jak podczas owulacji.. to mnie martwi najbardziej.. 

Co do tego śluzu to nie pamiętam :) wydaje mi się, ze za bardzo to analizujesz i stad Twoje obawy

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 niuchna

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 29 marzec 2010 - 19:11

Brałam na samym początku Diane i rzeczywiście miała pomóc z trądzikiem - ale jakiś wielkich zmian nie widziałam.
Nie wiem dlaczego, ale po 6 miesiacach, Pani doktor przerażona kazała mi zmienić tabletki, bo za długo niby brałam Dianę i zmieniła mi na Regulon - po kilku latach widzę poprawę cery.
Zapraszam! atrakcyjne nagrody!
Łatwo można zdobywać punkty!
Przyjmij moje zaproszenie! 100 pkt za rejestracje!

http://przeczytamwsz...fd120caea5f4429

Zapraszam również do serwisu lockerz.com. Więcej na priv.!
Atrakcyjne nagrody za punkty, które możemy zdobyć przez logowanie i odpowiadanie na proste pytania,
oraz oglądanie video zamieszczonych w serwisie.!
Pomogę!

#43 pamela a

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2237 postów

Napisano 30 marzec 2010 - 09:07

Wyświetl postUżytkownik niuchna dnia 29 marzec 2010 - 19:11 napisał

Brałam na samym początku Diane i rzeczywiście miała pomóc z trądzikiem - ale jakiś wielkich zmian nie widziałam.
Nie wiem dlaczego, ale po 6 miesiacach, Pani doktor przerażona kazała mi zmienić tabletki, bo za długo niby brałam Dianę i zmieniła mi na Regulon - po kilku latach widzę poprawę cery.

Ja tez sie właśnie do tej pory zastanawiam, dlaczego po 6 miesiącach zmieniono mi tabletki, bo Diany nie mogłam już niby stosować...

#44 marzena80

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 01 kwiecień 2010 - 12:59

Diane niby są najgorsze

#45 CałaOna

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 451 postów

Napisano 14 kwiecień 2010 - 15:39

Ja własnie zaczynam je brać. Dziś biore 4 tabletkę. Pierwszej nocy wymiotowałam.. widac organizm musiał przyswoić ją. Ale teraz jest juz spoko, żadnych skutków ubocznych. Ale nie chwalę dnia przez zachodem. Zobacze co bedzie za dłuższy czas... Boje się tylko przytyć a słyszałam, ze po nich dziewczyny tyją 5-10 kg :(
If you wanna find the paradise
Do it now never too late to try
Lose your inhibitions
Let your inspiration set you free

Wszyscy ludzie są równi. Tylko nierówność ich dzieli ...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 pamela a

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2237 postów

Napisano 14 kwiecień 2010 - 16:13

Wyświetl postUżytkownik CałaOna dnia 14 kwiecień 2010 - 15:39 napisał

Ja własnie zaczynam je brać. Dziś biore 4 tabletkę. Pierwszej nocy wymiotowałam.. widac organizm musiał przyswoić ją. Ale teraz jest juz spoko, żadnych skutków ubocznych. Ale nie chwalę dnia przez zachodem. Zobacze co bedzie za dłuższy czas... Boje się tylko przytyć a słyszałam, ze po nich dziewczyny tyją 5-10 kg :(

To zależy- ja przez pół roku nie przytyłam ani kilograma, wiec nie martw sie na zapas :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych