jak otworzyć plik pdf w wordzie? PILNE
Rozpoczęty przez K.N, 31 paź 2008 20:23
10 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 31 październik 2008 - 20:26
nie da rady, ściągnij sobie Adobe Reader szybko i po problemie, jak chcesz ten plik edytować to od razu ci mówię NIE DA RADY pliki pdf są tylko do odczytu.
Pozdro
tu masz ten programik ściągnij sobie szybko jak ci zależy tak na czasie http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...dobe+Reader+9.0
Pozdro
tu masz ten programik ściągnij sobie szybko jak ci zależy tak na czasie http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...dobe+Reader+9.0
Kasia R.
Napisano 01 listopad 2008 - 17:33
Użytkownik *DRIVER dnia 31.10.2008, 20:36 napisał
na 100% nie ma takiej możliwości to tak jakbyś zrobił zdjęcie sciany z jakimś tekstem a później chciałbyś na komputerze edytowac ten tekst ze ściany, możesz jedynie pobawić się np w paincie ale moim zdaniem jest to bez sensu 
Że co ?? Na 100% ?? A oddasz życie a chociaż piwko za swoją pewność??
A co do tematu:
http://www.download....60/PDF-to-Word/
Jak ten za trudny (bez obrazy) pytamy wujka googla o takie cuś PDF CONVERTER lu PDF TO DOC.
Pozdrawiam RegiS
EDIT:
Driver przestań pierdzielić :| a co Ty na to, że zeskanuje sobie kartkę z jakimś tekstem a komputer mi to odczyta zwykły program Abby Fine Reader. A więc proszę skończ gadać głupoty i idź sobie edytować tekst ze ściany.
Użytkownik _Regis_ edytował ten post 01 listopad 2008 - 17:36
Napisano 01 listopad 2008 - 18:10
Cytat
Driver przestań pierdzielić :|
i po co tu ten takst?? Masz do mnie jakieś problemy czy o co ci chodzi?? W każdym tamacie masz coś do mnie..
tu ok sorry pomyliłem się nie miałem pojecia ze takie coś istnieje ale po co od razu się zucasz jakieś ADHD czy coś??
Napisano 01 listopad 2008 - 18:14
Użytkownik *DRIVER dnia 1.11.2008, 18:10 napisał
i po co tu ten takst?? Masz do mnie jakieś problemy czy o co ci chodzi?? W każdym tamacie masz coś do mnie..
tu ok sorry pomyliłem się nie miałem pojecia ze takie coś istnieje ale po co od razu się zucasz jakieś ADHD czy coś??
Ponieważ strasznie drażni mnie jak ktoś mówi, że coś się nie da, że jest niewykonalne nie próbując chociaż 10 sekund poszukać. No i przepraszam trochę mnie poniosło.
Pozdrawiam RegiS
Napisano 02 listopad 2008 - 22:17
Szkoda cokolwiek mówić (pisać) napisałem temat to sie zaczeli kłócić ;/ ale thx za link, nie pomyślałem o tym, a musiałem to szybko zrobić, a właściwie moja ciocia, która nie potrafi włączyć komputera dobrze.
Sleep with one eye open
Gripping your pillow tight...
Gripping your pillow tight...
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
- jak posługiwać się programem nero
- jak wypakować plik pdf
- zmieniacz opisów na gg
- error unable to access jarfile
- jak dodac zdjecie do albumu profilowego
- odinstalowałem realtek rtl