Konto Paypal
Rozpoczęty przez GrochuX, 30 paź 2008 15:06
12 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 październik 2008 - 15:06

Witam.
Mam takie pytanie odnośni paypal.
Mój kolega, że ma konto na paypal i klika sobie w reklamy i na paypala mu leci kasa. Kolega nie ma konta w banku, więc pomyślałem, że to niemożliwe.
Mam więc pytanie, czy paypal to rodzaj konta, na które może lecieć kasa np przez klikanie reklam, ale czy też można wykonywać na nie przelewy i z niego przelewać np. na serwer w internecie, lub na zakupy w sieci?
Mój kolega, że ma konto na paypal i klika sobie w reklamy i na paypala mu leci kasa. Kolega nie ma konta w banku, więc pomyślałem, że to niemożliwe.
Mam więc pytanie, czy paypal to rodzaj konta, na które może lecieć kasa np przez klikanie reklam, ale czy też można wykonywać na nie przelewy i z niego przelewać np. na serwer w internecie, lub na zakupy w sieci?
Kasia R.
Napisano 02 listopad 2008 - 10:39
Kasia R.
Napisano 21 grudzień 2008 - 17:32
Użytkownik GrochuX dnia 30.10.2008, 15:06 napisał
Witam.
Zakupy w sieci, np kupno produktów z uk.ebay bądź innego rodzaju zachodnich serwisów aukcyjnych.
Napisano 15 wrzesień 2009 - 22:46
a jak to zrobic dokladnie zeby powiedzmy z konta w ipko przelac sobie kase na paypala?? prosze o szybka odp
Zdrowaś muzo, bitów pełna, bas jest z Tobą błogosławionaś ty między gatunkami i błogosławiony owoc żywota twojego,
DJ. Święta Techniawo, Matko Rave'u, graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-outu naszego.
MAYDAY
Stowarzyszenie Lepsza Gmina
Jerzy Olas
Gminna Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Dobrej
Centrum Zdrowia Psychicznego Turek
DJ. Święta Techniawo, Matko Rave'u, graj nade nami głuchymi, teraz i w godzinę chill-outu naszego.
MAYDAY
Stowarzyszenie Lepsza Gmina
Jerzy Olas
Gminna Komisja Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Dobrej
Centrum Zdrowia Psychicznego Turek
Napisano 18 wrzesień 2009 - 14:30
Użytkownik omen1989 dnia 15 wrzesień 2009 - 22:46 napisał
a jak to zrobic dokladnie zeby powiedzmy z konta w ipko przelac sobie kase na paypala?? prosze o szybka odp
Zakładam, że masz już założone konto na paypal.
Wchodzisz na stronę paypal logujesz się na swoje konto i klikasz Moje konto a potem dodaj środki. Po prawej stronie masz dane rachunku, na który trzeba zrobić przelew oraz Numer identyfikacyjny przelewu jaki musisz wpisać w polu tutuł przelewu dokonując płatności.
To wszystko.
Napisano 24 listopad 2010 - 15:03
Konto PayPal przydaje się bardzo przy kupowaniu czegoś na eBayu. Do zasilenia konta PayPal nie trzeba posiadać karty debetowej ani kredytowej, wystarczy rachunek w banku i trzy kliknięcia myszą. Serwis dostępny jest pod adresem www.paypal-doladowania.pl.
"Usługa otwiera także nowe możliwości przed osobami, które do tej pory nie mogły kupować za granicą. W wielu sklepach wymagana jest karta kredytowa. Tymczasem ponad 61% Polaków nadal jej nie ma. Błyskawiczne doładowanie konta PayPal pozwoli ominąć tę przeszkodę." - http://webhosting.pl...Pal.jak.prepaid
"Usługa otwiera także nowe możliwości przed osobami, które do tej pory nie mogły kupować za granicą. W wielu sklepach wymagana jest karta kredytowa. Tymczasem ponad 61% Polaków nadal jej nie ma. Błyskawiczne doładowanie konta PayPal pozwoli ominąć tę przeszkodę." - http://webhosting.pl...Pal.jak.prepaid
Kasia R.
Napisano 11 wrzesień 2011 - 20:53
W panelu konta widzę opcję żądania zapłaty. Czy można zrobić tak, że nie trzeba wysyłać maila z żądaniem zapłaty? Na jakiejś stronie widziałem button po kliknięciu w którego przechodziło się do PayPal aby przekazać kasę do zdefiniowanego już odbiorcy. Czy coś takiego można zrobić mając konto osobiste?
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych