Skocz do zawartości

- - - - -

Pierwsza miłość!

615 odpowiedzi w tym temacie

#601 Aniusss

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaMój kolorowy świat xD

Napisano 28 październik 2008 - 20:09

tez tak sadze

kto ma kolejne streszcenia?
ChCę uPaŚć, JaK DzIeCkO SzLoChAć, NiGdY NiE PoWsTaĆ, nIgDy NiE KoChAć

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta
dentysta Gliwice
Porady medyczne - lekarze czuwają 24h aby udzielić Ci najlepszej porady na Twoje problemy- ZA DARMO!

#602 sosad1

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1001 postów
  • PłećKobieta

Napisano 30 październik 2008 - 18:50

Heyo:)
Kocham ten serial. Ale sie osttaniow wydarzyłooooo!!!!! ciekawa jestem co z tą Sonią! a Wy jak myślicie??

#603 agaciorek

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2458 postów
  • PłećKobieta

Napisano 30 październik 2008 - 19:28

Sonia trochę namieszała w całym filmie ale trzeba jej przyznać ze jest super aktorka i na pewno w najbliższym czasie ja zdemaskują :)
"Możesz zostac ile chcesz....

obmyśliłam dla nas dobry plan.....

razem zestarzejmy się.....

wciąż tak mało jest dobranych par....."

"Kochac czlowieka to pragnac razem z nim sie zestarzec"
Albert Camus

#604 Miyoshi

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 454 postów
  • PłećKobieta

Napisano 30 październik 2008 - 19:35

Okropny serial.
Przerysowane postacie, gogusiowaty Paweł i słodziutka blondynka, bodajże Marysieńka.
Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec.

#605 Aniusss

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów
  • PłećKobieta

Napisano 31 październik 2008 - 13:57

jak ci sie nie podoba to go nie ogladaj! i po co wogule sie wypowiadasz? to forum dla fanów! ;p

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#606 czera

Sztukmistrz z Cieszyna

• Do usunięcia
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2497 postów
  • PłećMężczyzna
  • LokalizacjaKsięstwo Cieszyńskie

Napisano 31 październik 2008 - 23:12

Wyświetl postUżytkownik Aniusss dnia 31.10.2008, 13:57 napisał

jak ci sie nie podoba to go nie ogladaj! i po co wogule sie wypowiadasz? to forum dla fanów! ;p
Przeciwnicy też mogą się wypowiadać. Moim zdaniem ten serial jest coraz bardziej oderwany od rzeczywistości.
PS. A dzisiaj się tam w odcinku seksili na działce :]

#607 eirdo

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 03 listopad 2008 - 21:18

Wiecie gdzie można obejrzec odcinki w necie? Czy znacie piosenke z odcinka 781 kiedy maruisz i agnieszka przebywaja na działce?

#608 lalalalalalal.......

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 03 listopad 2008 - 22:09

siemka... ogladalam dzis 783 odcinek serialu pierwsza milosc... i byl tam moment jak mariusz wspominal wyjazd ze swoja nowa dziewczyna... w tle leciala jakas piosenka... mozecie mi powiedziec jaka to byla piosenka bo bardzo ja potrzebuje...

#609 Unexpectable

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaBielsko- Biała

Napisano 03 listopad 2008 - 22:21

Obejrzycie za miesiąc kolejny odcinek i wyjdzie tak samo, akcja się może ruszy o tydzień do przodu... Naciągany się stał ten serial...

Sonia pewnie wyląduje za kratkami i tyle będzie o niej słychać, szkoda że wątek z Przemkiem urwali.. Tak samo jak ten z Adamem, zwątpiłam w ten serial ;)
Bo w oczach tkwi siła duszy...

#610 Aniusss

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 62 postów
  • PłećKobieta

Napisano 07 listopad 2008 - 13:38

no wlasnie, wie ktos, jaka to piosenka?

A ja mam dla was streszzcenia na caly przyszly tydzien!

Odcinek 788 (poniedziałek 10.11.2008r.)
Marysia ma wrażenie, że Paweł bardzo zmienił się po wypadku. Bez powodu wpada w irytację i ciągle prowokuje konflikty. Teresa bardzo stara się zaprzyjaźnić z nowymi sąsiadami. Jej nastoletnia sąsiadka, Ola, jest uczennicą II klasy liceum. To uczynna i inteligentna dziewczyna, trochę nieśmiała, co niestety nie przysparza jej sympatii wśród rówieśników. Po przeprowadzce z rodziną z Gdyni z trudem adaptuje się w nowej szkole. A na domiar złego, przeżywa zawód miłosny. Ojciec i brat, Błażej, starają się poprawić jej nastrój.

Odcinek 789 (wtorek 11.11.2008r.)
Artur wybiera się z Patrykiem do kasyna. Dobrą zabawę przerywa telefon od bliźniaczek. Basia oznajmia, że jest w ciąży. Tymczasem okazuje się, że Paweł może stracić prawo jazdy za prowadzenie pod wpływem alkoholu. Prosi Bartka, żeby odebrał jego samochód z policyjnego parkingu i nie mówił niczego Majce. Ola rozpacza po rozstaniu z Radkiem. Grzegorz toczy wojny ze zbuntowanym synem.

Odcinek 790 (środa 12.11.2008r.)
Ciąża Basi okazuje się fałszywym alarmem. Artur jest szczęśliwy i czuje się, jakby dostał drugą szansę od życia. Ma zamiar umacniać związek z Edytą. Paweł ma huśtawkę nastrojów. Na imprezie straży pożarnej kłóci się z przyjacielem. Do domu wraca kompletnie pijany. Patryk próbuje porozmawiać z Emilką. Dziewczyna jest jednak zszokowana jego nagłym powrotem. Nie chce go więcej widzieć.

Odcinek 791 (czwartek 13.11.2008r.)
Artur potrzebuje wsparcia finansowego. Wybiera się więc z bliźniaczkami do kasyna. Edyta przyłapuje go w objęciach dziewczyn. Paweł ma wyrzuty sumienia z powodu kolejnej alkoholowej wpadki. Postanawia sięgnąć po radykalne środki. Błażej rozwiesza w pokoju zdjęcia matki. Uważa, że zbyt długo jej śmierć była tematem tabu. Grzegorz jest odmiennego zdania.

Odcinek 792 (piątek 14.11.2008r.)
Artur perfidnie okłamuje Edytę. Przysięga, że nie miał romansu z bliźniaczkami. Edycie udaje się jednak go zdemaskować. Paweł wyznaje Majce, dlaczego zatrzymano mu prawo jazdy. Chce zacząć nowy rozdział w swoim życiu. Proponuje, by wzięli wreszcie ślub. Roman zabiera Emilkę na romantyczną randkę. Dziewczyna podejrzewa go o niskie intencje. Dochodzi między nimi do kłótni.

Odcinek 793 (poniedziałek 17.11.2008r.)
Paweł szuka sposobu na romantyczne oświadczyny. Przygotowuje niespodziankę dla Marysi, której ona na pewno nigdy nie zapomni. Edyta zgadza się pójść z Arturem do łóżka. Zaraz potem przekazuje mu decyzję, że nigdy więcej nie będą razem. Grzegorz opowiada Teresie, dlaczego wyprowadzili się z Gdyni. Po śmierci żony było mu bardzo trudno znieść współczujące spojrzenia innych.

Odcinek 794 (wtorek 18.11.2008r.)
Paweł zabiera Marysię w rejs gondolą. Docierają do przystani, gdzie na romantycznie zaaranżowanej kolacji on prosi ją, by została jego żoną. Tymczasem Artur rozpacza po rozstaniu z Edytą. Przyjaciele starają się go pocieszać. Roman usilnie stara się zdobyć względy Emilki. Dziewczyna zaczyna czerpać pewną przyjemność ze stawiania kolejnych warunków szarmanckiego adoratorowi. Marysia zwierza się ojcu, że zamierza poślubić Pawła. Jan nie przyjmuje tej wiadomości z entuzjazmem.

Odcinek 795 (środa 19.11.2008r.)
Artur błaga Edytę o ostatnią rozmowę. Prosi ją, żeby spróbowała mu wybaczyć zdradę. Paweł i Marysia chcą, żeby ksiądz Ludwik udzielił im ślubu. Ale rozmowa z kapłanem nieoczekiwanie przeradza się w kłótnię. Asłan powoli przejmuje coraz więcej obowiązków w szpitalu. Bartek jest pod wrażeniem jego umiejętności i doświadczeń zawodowych.

Odcinek 796 (czwartek 20.11.2008r.)
Edyta decyduje się wrócić do Artura. Stawia jednak zaskakujące i kontrowersyjne warunki. Toczy z nim psychologiczną wojnę, ale także coraz odważniej flirtuje z Bartkiem i Patrykiem. Artur daje się sprowokować. Paweł zaprasza najbliższą rodzinę na obiad, podczas którego oznajmia, że planuje ślub z Marysią.

Odcinek 797 (piątek 21.11.2008r.)
Roman chce wreszcie przełamać opór Emilki i deklaruje swoje uczucia. Dziewczyna ma jednak zasadnicze zastrzeżenia. Stefani składa Pawłowi i Marysi niecodzienną propozycję. Chce nakręcić reportaż o ich ślubie. Liczy na to, że Majka znowu ucieknie sprzed ołtarza. Po spotkaniu z tajemniczym mężczyzną Marysię prześladują czarne myśli. Obawia się, że nad jej ślubem z Pawłem ciąży fatum.
;)

#611 Wedzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • PłećKobieta

Napisano 29 sierpień 2009 - 12:57

Nie rozumiem, czemu wszyscy się czepiają Mikołaja. On jest super! Piszcie swoje opinie na tym forum.

#612 klaudus08

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 267 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaPodkarpacie

Napisano 29 sierpień 2009 - 12:58

Mi sie on nie podoba, jakos nie przepadam za nim , zreszta nie znam go hehe ,
ale jako aktor mnie strasznie denerwuje jak ogladam czasem ten serial,
zresztą kazdy ma swój gust. Mi nie spasował i tyle ;) pozdro
' ludziom w głowach się przewraca '

#613 Aulelia

Guru

• Zbanowani
  • 4058 postów
  • PłećKobieta

Napisano 29 sierpień 2009 - 13:57

Ja się go nie czepiam, ale wydaje mi się trochę spięty w serialu.

#614 olguśka18

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 128 postów
  • PłećKobieta
  • LokalizacjaWłasny świat :)

Napisano 29 sierpień 2009 - 15:57

A ja go nie lubię... Chociaż serial oglądam :P
Razem z tą całą Anetą Zając są taaacy słodcy ble... aż się niedobrze robi...

"Ogłaszam wszem i wobec
Nie ma mnie dla ludzkości..."

#615 Wedzia

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów
  • PłećKobieta

Napisano 29 sierpień 2009 - 18:15

Ja nie lubię tylko Anety.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#616 Naomi.

mała słodka czekoladka.

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 560 postów
  • PłećKobieta
  • Lokalizacjanie znajdziesz.

Napisano 29 sierpień 2009 - 18:55

nie oglądam tego serialu, ale miałam okazje zobaczyć kiedyś urywki. nie uważam, żeby mikołaj krawczyk był jakimś specjalnie uzdolnionym aktorem, ale do serialów typu pierwsza miłość się nadaje. :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych