Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

skateshopy lub sklepy sportowe

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 mucha3

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 19 postów

Napisano 21 wrzesień 2008 - 21:23

Cześć znacie może jakieś skateshopy lub sklepy sportowe w Warszawie gdzie można upić agresywne rolki. Prosze o pomoc i z góry dzieki

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 leonid_xxx

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 20 maj 2009 - 15:30

http://www.sklep-presto.pl/ -> jak dla mnie, jeden z najlepszych sklepów sportowych.. wiele produktów u nich kupowałem i nigdy się nie zawiodłem.. bardzo duży asortyment, przystępne ceny, a i obsługa klienta na wysokim poziomie :)

polecam i pozdrawiam! :)

#3 anna_ka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 22 lipiec 2009 - 12:15

Co do sklepu www.sklep-presto.pl to przyłączam się do powyższej opinii. Już kilkakrotnie z niego korzystałam i bardzo mi się wszytko podobało

#4 Alveolus

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 05 sierpień 2009 - 11:04

Ja polecam hellhound.pl, mają sprzęt (i nie tylko sprzęt) dla sportowców naprawdę dobrej jakości. Do tego w razie jakichś problemów można się zwrócić o pomoc do obsługi, a dobre podejście do klienta trafia się nie w każdym sklepie, niestety...
"Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę niż kamień zamiast serca..."

#5 katatonia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 138 postów

Napisano 15 sierpień 2009 - 14:23

Rolki...nie wiem. Ale ogólnie jeśli chodzi o sprzęty i ciuchy sportowe to kupuję w centersport.pl Przesyłka jest szybka, więc nie czekam długo. Ogólnie to nie chce mi się łazić po sklepach i szukać jednej rzeczy, dlatego głównie w internecie kupuję. A ten sklep, jest moim zdaniem całkiem spoko, przynajmniej mają to, co mi jest potrzebne w dobrej cenie.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 gaga22

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 25 październik 2009 - 13:14

też robię czasem zakupy w centersport.pl. Zawsze byłam zadowolona i widzę, że to nie jest tylko moja opinia ;)
Mają duży wybór markowej odzieży w dobrych cenach. Np. ostatnio kupiłam fantastyczną kurtkę nike (www.centersport.pl/produkt-nike-nike_woven_retro_jacket,2510.html.) Jestem nią zachwycona :)

Użytkownik gaga22 edytował ten post 25 październik 2009 - 13:15

#7 WujekSamoZuo

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 255 postów

Napisano 13 styczeń 2010 - 14:02

Myślę, że znajdziesz coś dla siebie na tanisport.pl - ja tam kupowałem dresik do joggingu i widziałem, że mają bardzo duży wybór. Więc może znajdziesz coś dla siebie i swoich rolek. Ja byłem bardzo zadowolony, więc myślę, że też śmiało możesz sobie tam coś kupić.

#8 backspace

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 17 maj 2010 - 13:08

Widziałem ostatnio na sklep.extremesport.pl taki sprzęcik. Nie znam się za bardzo na tym, ale może TU coś dla siebie wybierzesz. A sklepów sportowych w Wawie to jest chyba dużo, co? nie wiem bo nie mieszkam, ale tak mi się wydaje. Tylko czasem pewnie z cenami przesadzają. Dlatego warto kupowac w necie ;-)

#9 Alex*

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 12 grudzień 2011 - 06:41

Kup se przez neta tanie wychodzi

Pare stron na których możesz kupić ci podam
locoskate.com agressivemall.com hedonskate.com

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#10 OryginalSport

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 27 marzec 2012 - 08:19

Najłatwiej byłoby Ci poszukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych. Tam będziesz miał znacznie niższe ceny i większy wybór,wiec moim zdaniem warto.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych