skateshopy lub sklepy sportowe
Rozpoczęty przez mucha3, 21 wrz 2008 21:23
9 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 20 maj 2009 - 15:30
http://www.sklep-presto.pl/
jak dla mnie, jeden z najlepszych sklepów sportowych.. wiele produktów u nich kupowałem i nigdy się nie zawiodłem.. bardzo duży asortyment, przystępne ceny, a i obsługa klienta na wysokim poziomie 
polecam i pozdrawiam!
polecam i pozdrawiam!
Napisano 05 sierpień 2009 - 11:04
Ja polecam hellhound.pl, mają sprzęt (i nie tylko sprzęt) dla sportowców naprawdę dobrej jakości. Do tego w razie jakichś problemów można się zwrócić o pomoc do obsługi, a dobre podejście do klienta trafia się nie w każdym sklepie, niestety...
"Kochaj całym sercem wszystkich ludzi, bo lepiej mieć w sercu ranę niż kamień zamiast serca..."
Napisano 15 sierpień 2009 - 14:23
Rolki...nie wiem. Ale ogólnie jeśli chodzi o sprzęty i ciuchy sportowe to kupuję w centersport.pl Przesyłka jest szybka, więc nie czekam długo. Ogólnie to nie chce mi się łazić po sklepach i szukać jednej rzeczy, dlatego głównie w internecie kupuję. A ten sklep, jest moim zdaniem całkiem spoko, przynajmniej mają to, co mi jest potrzebne w dobrej cenie.
Kasia R.
Napisano 25 październik 2009 - 13:14
też robię czasem zakupy w centersport.pl. Zawsze byłam zadowolona i widzę, że to nie jest tylko moja opinia
Mają duży wybór markowej odzieży w dobrych cenach. Np. ostatnio kupiłam fantastyczną kurtkę nike (www.centersport.pl/produkt-nike-nike_woven_retro_jacket,2510.html.) Jestem nią zachwycona
Mają duży wybór markowej odzieży w dobrych cenach. Np. ostatnio kupiłam fantastyczną kurtkę nike (www.centersport.pl/produkt-nike-nike_woven_retro_jacket,2510.html.) Jestem nią zachwycona
Użytkownik gaga22 edytował ten post 25 październik 2009 - 13:15
Napisano 13 styczeń 2010 - 14:02
Myślę, że znajdziesz coś dla siebie na tanisport.pl - ja tam kupowałem dresik do joggingu i widziałem, że mają bardzo duży wybór. Więc może znajdziesz coś dla siebie i swoich rolek. Ja byłem bardzo zadowolony, więc myślę, że też śmiało możesz sobie tam coś kupić.
Napisano 17 maj 2010 - 13:08
Widziałem ostatnio na sklep.extremesport.pl taki sprzęcik. Nie znam się za bardzo na tym, ale może TU coś dla siebie wybierzesz. A sklepów sportowych w Wawie to jest chyba dużo, co? nie wiem bo nie mieszkam, ale tak mi się wydaje. Tylko czasem pewnie z cenami przesadzają. Dlatego warto kupowac w necie ;-)
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych