Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

"My z Poprawczaka"

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Diva ziomek

Niepoprawny Humanista

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1434 postów

Napisano 15 wrzesień 2008 - 18:00

"Nie jest to książka dla grzecznych panienek i romantyków, jest to powieść przedstawiająca prawdziwy rynsztok życia, epatujący przemocą , wulgaryzmem - taka jest ta powieść, opisująca meliny, narkotyki, alkohol, łatwy seks, przemoc i przestępstwo, prymitywne żądze, najprostsze instynkty zaspokajane perfidnie i w każdy możliwy sposób, obrzydliwy aż nadto wulgaryzm, wulgaryzm łamiący każde tabu i konwenanse przyzwoitości !

Dzieląc się moją opinią, przyznam, że nie jest to prowokacja literacka, bo powieść jako powieść kierunku reality jest rzeczywiście szokująca, widocznie jest, skoro większość drukarni odmówiło druku tej książki."

Michał Kozlowski - dziennikarz
Źródło: http://www.myzpopraw....pl/opinia.html

Osobiście czytam tę książkę i muszę przyznac że pomimo tego że dopiero przeczytałem połowę książki moge śmiało powiedziec że książka jest bardzo
ciekawa, lecz słyszałem że prawie żadna księgarnia nie chciała wydac tej książki specjalnie sprawdziłem i w ofercie znanych księgarni widnieje ten
tytuł lecz jest niedostępny. W każdej księgarni tak samo. Ktoś może czytał już tę książkę lub o niej słyszał? Jeśli tak to niech się podzieli wrażeniami :)
Stereotypom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!

"Nie można brać życia zbyt poważnie, bo całkiem z ciebie ujdzie."

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Anka007

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 23 wrzesień 2008 - 21:29

Niestety też nigdzie nie mogę znaleźć tej książki, osobiście polecam książkę napisaną przez prostytutki z warszawskich agencji towarzyskich, też nikt nie chciał tego wydać, podjęła się Ewa Egejska a książka nosi tytuł "czarodziejki.com" i powiem że zamiast odwodzić młode dziewczyny od myśli wstąpienia do agencji ta książka wręcz zachęca.

Co do książki "My z Poprawczaka" to czytałam chyba coś w podobie pt. "bidul".
"Pokonanie swych słabości to jest to co się docenia"

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych