mam taki problem: otoz nie jestem dobry w pilce noznej. kiedy gramy w szkole zadna druzyna mnie nie chce, poniewaz w cale nie umiem grac
Nie jestem dobry w piłce noznej
Rozpoczęty przez vynus, 14 wrz 2008 13:58
34 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 wrzesień 2008 - 13:58

hej...
mam taki problem: otoz nie jestem dobry w pilce noznej. kiedy gramy w szkole zadna druzyna mnie nie chce, poniewaz w cale nie umiem grac
nie interesuje się nogą wcale i mieszkam dosyc daleko od szkoly, nie mam z kim pograc wiec jak mam sie sam nauczyc... czekam na wasze rady
Kasia R.
Napisano 14 wrzesień 2008 - 14:37

Sluchaj jedni sa dobrzy w kopaniu pilki, inni w bilardzie a jeszcze inni znowu w czyms innym. Jesli nie umiesz grac w noge i cie to nie interesuje to sie tym nie przejmuj... Znajdz sobie inna dziedzine ktora cie zainteresuje i trzymaj sie tego
Po co sie meczyc na sile przy czyms jesli czujemy ze to nie dla nas??
A jesli naprawde chcesz sie czegos nauczyc to poszuja jakis materialow na internecie i zacznij sam sobie trenowac to naprawde nie jest trudne.... wystarczy odrobina checi. Ogladaj mecze staraj sie co nieco zapamietac i wszystko
Po co sie meczyc na sile przy czyms jesli czujemy ze to nie dla nas??
A jesli naprawde chcesz sie czegos nauczyc to poszuja jakis materialow na internecie i zacznij sam sobie trenowac to naprawde nie jest trudne.... wystarczy odrobina checi. Ogladaj mecze staraj sie co nieco zapamietac i wszystko
"Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim"
<div align='center'>"Ja, żołnierz Wojska Polskiego,
przysięgam służyć wiernie
Rzeczypospolitej Polskiej,
bronić jej niepodległości i granic.
Stać na straży Konstytucji,
strzec honoru żołnierza polskiego,
sztandaru wojskowego bronić.
Za sprawę mojej Ojczyzny
w potrzebie, krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
"Szczęśliwy jest naród, którego historia jest nudna"</div>
http://www.pajacyk.pl/ <<<<- klik- dal ciebie nic, dla nich byc moze jedyny posilek dnia!!!!!
http://www.euromaster.pl/ <<<opony potrzebuja ekspertow. Auto Serwis Jaworze
Kasia R.
Napisano 16 wrzesień 2008 - 20:56
Tez kocham piłke.....ale to nie znaczy ze jak ja lubie grac to cały świat też, także rób to co lubisz pamiętaj o tym
Napisano 16 wrzesień 2008 - 21:00
A mnie też nie chcą do żadnej drużyny, bo nie umiem grać w piłkę kopaną
Ale mam ich głęboko ... i wogóle...
Za to oni nie umiją grać w koszykówkę tak jak ja - słabiaki

"I Can see how you are beautifull, can you feel my eyes on you,
I'm shy and turn my head away
Working late in diner Citylite, I see that you get home alright
Make sure that you can't see me, hoping you will see me..."
Napisano 16 wrzesień 2008 - 22:23
Postaraj znaleśc sobie dziedzine w której jesteś dobry np. siatkówka, albo kosz:) mnie nigdy nie wybierali do druzyny i w ogóle siedziałam na uboczu po tym jak raz zamiast w piłkę kopnłam koleżankę w noge, oczywiście niechcący
że na drugi dzień przykuśtykała w gipsie
No , ale takie wypadki sie zdarzają niestety
. za to jestem bardzo dobra w kosza bo potrafie tyłem wrzucić piłke do kosza z odległości pare metrów, oraz w siatkę tez gram niczym Wlazły he he . I tym zyskałam sobie sławę i za to mnie kochają
( no oprócz tej kumpeli od nogi
), A może odnajdziesz sie w tenisie ziemnym. fajne to jest
Napisano 17 wrzesień 2008 - 06:38
skoro sie nie interesujesz noga to czym sie przejmowac. ja tez nie umiem grac, bo po prostu nie lubie tego sportu. a jak juz gracie to stan w defensywie i chociaz zatrzymuj ataki przeciwnika. i znajdz jakas interesujaca cie dyscypline, a bedziesz w niej lepszy od innych
Napisano 17 wrzesień 2008 - 14:51
Użytkownik forest_guru dnia 16.09.2008, 22:00 napisał
A mnie też nie chcą do żadnej drużyny, bo nie umiem grać w piłkę kopaną
Ale mam ich głęboko ... i wogóle...
Za to w kosza jestem dobry, może nie jestem najlepszy, ale o niebo lepiej sobie radzę niż w piłce nożnej
Napisano 22 wrzesień 2008 - 12:54
Nie martw się, chłopacy z moje klasy (większość) też nie umie grać. Dziewczyny chcą ich na paraolimpiadę wysłać. Tylko, że to nie są pojedyncze sztuki jak w twoim wypadku. Ja nie umiem ani w nogę dobrze grać a ni w siatkówkę a tym bardziej w kosza a cieszę się życiem.
Napisano 22 wrzesień 2008 - 13:02
Użytkownik vynus dnia 14.09.2008, 14:58 napisał
hej...
nie interesuje się nogą wcale i mieszkam dosyc daleko od szkoly, nie mam z kim pograc wiec jak mam sie sam nauczyc... czekam na wasze rady
Napisano 25 wrzesień 2008 - 15:59
Ja nie umiem grać w nic... Kompletnie. Od pierwszej klasy podstawówki zawsze zostaję w tyle...
Teraz (2 gim) trochę lepiej mi idzie, ale dalej katastrofa... Nie próbuj "zaszczepiać" w sobie na siłę pasji do nogi.
Jeśli samo przyjdzie kiedyś to luz. Moim skromnym zdaniem, to osoby cienkie ze sportu zawsze
są lepsze. Pewnie jesteś inteligentny, sprytny, zabawny, ale Ci nie idzie noga. Chodzi mi o to, że grający w piłkę skupiają
się tylko na kopaniu tej okrągłej rzeczy. W większości takie młotki. Oczywiście jest mniejszość tych spoko piłkarzy (z forum np.) i do nich nic nie mam.
Jak wychodzę na boisko, to zaczynam myśleć sobie o innych rzeczach, bo noga jest NUDNA!
I nie chodzi tutaj o to, że jesteś jakimś lamusem, przychlastem, czy kimś tam innym. Jesteś sobą i zawsze Ty będziesz lepszy od innych - zrozumiano? Taki tekst
Pozdro
Teraz (2 gim) trochę lepiej mi idzie, ale dalej katastrofa... Nie próbuj "zaszczepiać" w sobie na siłę pasji do nogi.
Jeśli samo przyjdzie kiedyś to luz. Moim skromnym zdaniem, to osoby cienkie ze sportu zawsze
są lepsze. Pewnie jesteś inteligentny, sprytny, zabawny, ale Ci nie idzie noga. Chodzi mi o to, że grający w piłkę skupiają
się tylko na kopaniu tej okrągłej rzeczy. W większości takie młotki. Oczywiście jest mniejszość tych spoko piłkarzy (z forum np.) i do nich nic nie mam.
Jak wychodzę na boisko, to zaczynam myśleć sobie o innych rzeczach, bo noga jest NUDNA!
I nie chodzi tutaj o to, że jesteś jakimś lamusem, przychlastem, czy kimś tam innym. Jesteś sobą i zawsze Ty będziesz lepszy od innych - zrozumiano? Taki tekst
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- nie umiem grać w piłkę
- nie umiem grać w piłkę nożną
- jak dobrze grać w piłkę nożną
- jak nauczyć się dobrze grać w piłke nożną
- jak grać dobrze w piłkę nożną
- jak nauczyc sie grac w korkach pilka
- jak dobrze grać w noge
- dziewczyny nie chca,nie umiem grac w pilke
- mam 14 lat i nie umiem grać w piłkę nożną