super fryzurki do szkoly:P
Started By
nika173
, wrz 05 2008 16:20
15 odpowiedzi w tym temacie
Janusz
Napisano 05 wrzesień 2008 - 19:42
dwa warkocze zawiązane kokardką. hehe ;]
tak jak napisała poprzedniczka, zalezy jakie masz włosy.
hm.. "do szkoły" czesz się normalnie, jak na codzień tudzież nie jak na jakieś imprezy, dyskoteke.
jak to sie mówi dziewczynkom najlepiej kitek lub opaska, żeby włosy nie opadały na oczy jak piszesz.
ha... kto sie do tego stosuje?
czesz sie tak jak lubisz, jak sie dobrze czujesz.
tak jak napisała poprzedniczka, zalezy jakie masz włosy.
hm.. "do szkoły" czesz się normalnie, jak na codzień tudzież nie jak na jakieś imprezy, dyskoteke.
jak to sie mówi dziewczynkom najlepiej kitek lub opaska, żeby włosy nie opadały na oczy jak piszesz.
ha... kto sie do tego stosuje?
czesz sie tak jak lubisz, jak sie dobrze czujesz.
Napisano 07 wrzesień 2008 - 19:37
wszystko pięknie tylko stronka nie działa 
Ja najcześciej prostuje włosy lub związuje je z tyłu w taka "kulekczke" zostawiając dwa pasemka po bokach twarzy.
Ale jestem ciekawa co jeszce zaproponujecie. Dodam, ze mam czarne , dosyc cienkie włosy troche za ramiona
Ja najcześciej prostuje włosy lub związuje je z tyłu w taka "kulekczke" zostawiając dwa pasemka po bokach twarzy.
Ale jestem ciekawa co jeszce zaproponujecie. Dodam, ze mam czarne , dosyc cienkie włosy troche za ramiona
Napisano 07 wrzesień 2008 - 20:07
Wstyd się przynać, bo stara ze mnie baba, ale.. nie umiem robić warkoczy ;p ehh...
dwa kucyki ? hmm... musze to wypróbować
macie może link do jakiejś strony z różnymi prostymi uczesaniami ? Napewno tam coś by się znalzło
dwa kucyki ? hmm... musze to wypróbować
macie może link do jakiejś strony z różnymi prostymi uczesaniami ? Napewno tam coś by się znalzło
Użytkownik Doroti edytował ten post 07 wrzesień 2008 - 20:08
Napisano 11 wrzesień 2008 - 18:03
Ta fryzurka fajnie wygląda 
Mam długie włosy i taką dłuższą grzywkę skośną. Lubię zaczesywać tą 'grzywkę' do tyłu, znaczy zbieram włosy znad uszu, z całej głowy, związuję gumką z tyłu, wysoko, luźno, a resztę zostawiam rozpuszczone
Wtedy nic nie wpada do oczu i nie jest tak 'łyso'
Mam długie włosy i taką dłuższą grzywkę skośną. Lubię zaczesywać tą 'grzywkę' do tyłu, znaczy zbieram włosy znad uszu, z całej głowy, związuję gumką z tyłu, wysoko, luźno, a resztę zostawiam rozpuszczone