Poczta polska!
Rozpoczęty przez aalexz, 25 sie 2008 16:11
47 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 25 marzec 2009 - 10:46
mi jeszcze nigdy nic nie zginęło
Napisano 08 maj 2009 - 13:51

Nie zginęło mi nic.
A dla Was rada jak wysyłacie prezenty albo przedmioty wartościowe to paczka wartościowa!
A dla Was rada jak wysyłacie prezenty albo przedmioty wartościowe to paczka wartościowa!
Napisano 12 maj 2009 - 12:58
Tak może być, ale większość rzeczy które nie dochodzą to jest wina osoby wysyłającej (czyt. nie wysłanie)
Napisano 05 listopad 2009 - 11:20
Mnie nigdy nic nie zginęło, zawsze moje przesyłki dochodzą do adresata oraz ja wszystko dostałam.
Czasem tylko się zdarzyło (przy przesyłkach zagranicznych), że paczka nie doszła do adresata, ale wtedy wracała do mnie.
Czasem tylko się zdarzyło (przy przesyłkach zagranicznych), że paczka nie doszła do adresata, ale wtedy wracała do mnie.
Kasia R.
Napisano 06 listopad 2009 - 10:32
Ja ostatnio mialam taka sytuacje, ze sprzedalam na allegro pendrive. Niestety osoba ktora kupila go ode mnie, pisala ze przesylka nie dotarla, po miesiacu zlozylam reklamacje i co sie okazalo, ze przesylka zwyczajnie zaginela i oddali mi pieniążki...
Użytkownik Marta_lobos edytował ten post 06 listopad 2009 - 10:32
Napisano 09 listopad 2009 - 15:18
Sprzedaję ciuszki na allegro i wysylam codziennie kilkanaście przesylek na poczcie od roku, i jeszcze żadna paczuszka nie zaginela, aczkolwiek jezeli komus sie tak zdarzylo ze zaginie mozna sie starac o odszkodowanie
, mojej mamie zaginela paczka warta 10,00 z~ł napisala reklmacje do poczty zazadala 100 zl rekompensaty i jej wyplacili ta kwote.
Kasia R.
Napisano 19 marzec 2010 - 18:38
hmm . ja nie wiem . mi sie wydaje ze tak, bo niektore paczki sa obklejone tasma poczty polskiej .
no booże . weźcie ogarnijcie i mówcie co z czego dostaliście, bo bez tego jest do **** . ; ]
Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych