Skocz do zawarto¶ci

Dentysta Gliwice

- - - - -

co s±dzicie o doczepianych w³osach ?

32 odpowiedzi w tym temacie

#21 zielone_jabluszko

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 04 wrzesieñ 2011 - 17:35

To zale¿y jak zosta³o to wykonane bo czasem efekt jest tandetny. Czasami bardzo fajny.
Do³±czona grafika

Kasia R.

• U¿ytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • P³eæKobieta

Gliwice dentysta

#22 kaka17

Sta³y bywalec

• U¿ytkownicy
  • PipPip
  • 197 postów

Napisano 15 wrzesieñ 2011 - 14:54

Ja bym bardzo chêtnie doczepi³a ale to niestety jest drogie...:)

#23 milena00112

Nowicjusz

• U¿ytkownicy
  • 1 postów

Napisano 19 pa¼dziernik 2011 - 22:07

ja doczepiam wlosy juz jakie 2 lata i zaluje ze wogole zaczelam teraz mam zniszczone wlosy i pourywane..normalnie marze o takich wlosach jakie mialam kiedys :(

//po co cytujesz siebie?
//rokicza

U¿ytkownik Rokicza edytowa³ ten post 03 luty 2012 - 20:16

#24 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 20 pa¼dziernik 2011 - 22:20

Bardzo bym chciała mieć takie przedłużane włosy, ale naturalne to jak mieć cmentarz, bo są to włosy martwe i trzeba szczególnie się nimi zajmować, na co ja nie mam warunków. Dodatkowo muszę myć włosy codziennie (teraz mam bardzo krótkie). Prędzej bym się zdobyła na sztuczne, bo są i tańsze i nowe i można ze swoimi zafarbować, ale z kolei wszelka obróbka cieplna w stylu kręcenia/prostowania jest zabroniona. Niby można się bez tego obejść, ale z drugiej strony po to się chce mieć długie włosy żeby móc z nimi robić... emm... fajne rzeczy :D
Do³±czona grafikaDo³±czona grafikaDo³±czona grafikaDo³±czona grafika

#25 niedozwolony_nick

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 102 postów

Napisano 21 pa¼dziernik 2011 - 14:24

Szczerze mówiąc, mnie to jakoś nie przekonuje... Wygląda to często bardzo sztucznie (zresztą no, jest sztuczne ;)), poza tym widac czasem te metalowe zaczepki, dziwnie to odstaje i jak wlosy odrastaja to niezbyt to wyglada. Mojej kolezance kiedys odpadlo to na randce wiec srednia sytuacja ;))

Kasia R.

• U¿ytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • P³eæKobieta

#26 sepultura

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 145 postów

Napisano 13 styczeñ 2012 - 12:52

Sama na szczęście nie potrzebuję takich metod, jednak jeżeli ktoś nie ma zbyt gęstych włosów, to ma przynajmniej szansę, żeby mieć takie włosy jakie mu się podobają. Oczywiście dobrze jest iść do sprawdzonego stylisty, który wszystko dobrze wykona, bo inaczej te doczepiane włosy mogą wyglądać jeszcze gorzej niż te nasze naturalne.

#27 pawelde79

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 16 styczeñ 2012 - 09:28

Jeśli ktoś idzie po kosztach i doczepia sobie świecące syntetyki lub sztywne włosy azjatyckie, nie mówiąc juz o zbyt małej ilości pasemek to niech sobie daruje przedłużanie. W tej całej zabawie chodzi o to żeby nie było widac że włosy są przedłużone. Ja przedłużam włosy od 6 lat, sama nosze ok 7 i jest wszystko ok.Kolejny bład to źle dobrany kolor włosów. Bez urazy ale jak widze na ulicy szalone licealistki które mają tlenione blond włosy + wiszące doczepione strąki (bo nawet nie nazwe tego pasemkami) to az się prosi żeby to zdjąć. Najlepiej zainwestować we włosy europejskie lub rosyjskie/słowiańskie. Naturalnie wyglądają, są podatne na kręcenie, farbowanie itp. Najlepiej samemu kupowac włoski, bo nigdy nie wiadomo co stylistki nam wcisną.

#28 Ladyinblack

Sta³y bywalec

• U¿ytkownicy
  • PipPip
  • 175 postów

Napisano 17 styczeñ 2012 - 20:25

Bardzo fajnie to wyglada, ale dla mnie to troche za drogie

#29 shejker

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 35 postów

Napisano 18 styczeñ 2012 - 12:16

Osobiście bym się nie odważyła. Dlaczego? Wydaje mi sie że wymagają takie włosy specjalnej pielęgnacji i uwagi, słyszałam że obciążają włosy naturalne i powodują ich wypadanie.
Do³±czona grafika

#30 karolina844

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 45 postów

Napisano 18 styczeñ 2012 - 12:30

Trzeba o nie dbac ale bez przesady. Opinie na forach sa troszeczke przesadzone. I szczerze mówiąc gdybym nie miała przedłużonych włosów, to po przeczytaniu wszystkich opinii na ten temat chyba bym sie nie zdecydowała. Mając przedłużone włosy należy się z nich cieszyć a nie trakktowac to jako chorobę. Wypowiedzi na forach apropo ciągłego czesania, mycia, odzywiania itd powodują że człowiek czytając to stwierdza że w życiu nic nie powinno sie robic tylko siedziec w domu i o włosy dbac. dziewczyny wyluzujcie:)

#31 xxmoniax

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 27 styczeñ 2012 - 14:39

Taaa niektóre z was przesadzaja jesli chodzi o to dbanie. aLBO KTOŚ WAM GŁUPOT NAGADAŁ

#32 Sloneczko777

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 72 postów

Napisano 31 styczeñ 2012 - 15:20

ale trzeba mieæ bardzo mocne swoje w³osy, jak ma siê problemy z wypadaniem to dodatkowo obci±¿a to w³osy.

Kasia R.

• U¿ytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • P³eæKobieta

#33 xxmoniax

Bywalec

• U¿ytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 20 luty 2012 - 14:19

obciąża to fakt, ale jesli stosuje się metodę Clip on , to nie ma to zadnego wplywu na wlosy. Ja kupilam rok temu zestaw clipów na splendore i zakladam prawie codziennie, moje wlsoy są w takiej same kondycji, a te sztuczne ( choc z naturalnego wlosia to nie moje :P ) prostuje, kręce, farbowalam nawet - nie zniszczyly się i są caly czas do uzytku. Gdybym miala przedluzac wlsoy po to by spedzac codziennie godziny na ich pielegnacji i wydawac kupe kasy na kosmetyki to bym sobie darowala juz na początku :P

Dodaj odpowied¼

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 1

0 u¿ytkowników, 1 go¶ci, 0 anonimowych