Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

co sądzicie o doczepianych włosach ?

32 odpowiedzi w tym temacie

#1 Cassie / Siaśka

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 196 postów

Napisano 14 sierpień 2008 - 11:23

jak w temacie. co o sądzicie o takich, doczepianych na 3 miesiące włosach(chodzi o przedłużanie).
coraz więcej dziewczyn dacyduje się na to.
a wy co sądzicie o przedłuzaniu włosów? moze któraś z was ma doczepiane?
. i całe szczęśćie, że na szczęście nie potrzebuje recepty .

mooje footy

Zawiść? tym gardze, tym bardziej, że sam jesteś szczery jak uśmiech sprzedawcy w McDonaldzie!

---------------------------------------------------------

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Little Dream

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6710 postów

Napisano 14 sierpień 2008 - 11:27

moim zdaniem bardzo fajna sprawa sama bym sobie doczepiła szkoda tylko że takie drogie to jest xD

#3 she_89

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 454 postów

Napisano 14 sierpień 2008 - 11:32

Jak dla mnie to u niektórych lasek wyglada to koszmarnie.Ale wszystko zależy od tego jak masz długie włosy i jak długie maja być te doczepiane.
Ogólnie to mi sie to nie podoba.......
To mężczyźni rządzą światem.....
...A kobiety mężczyznami!!!

#4 sada

*^*...Kobieta kaliber ^^

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1762 postów

Napisano 17 sierpień 2008 - 09:37

Ja bym sobie nigdy nie doczepiła włosów. Poza tym moja ciocia kiedyś sobie doczepiła to póżniej tak żałowała. źle się jej włosy rozczesywały i miała jakieś tam problemy z tym. Trzeba się cieszyć tym co się ma na głowie.

Ewentualnie jakiś jeden kosmyk czy coś ale nie więcej. Takie zabiegi to nie dla mnie.
Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ... Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ... Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana ... Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej ... Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ... Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów ...Gdy jesteś blisko mnie jestem jak crack - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ... xD "Nienawidzisz mnie" ? Proste! To nie jest mi obce!

#5 mała*czarna

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5719 postów

Napisano 17 sierpień 2008 - 09:41

Gdybym tylko miała kesz od razu bym to zrobiła, przedłużyć je tak prawie do pośladków, bosko !
Moja kumpela zrobiła sobie za 400 zł, po znajomości oczywiście, ale po czasie było widać ile zapłaciła, bo jej kosmyki odpadały.
Ale nie powiem, robiła laska imponujące wrażenie, zwłaszcza na facetach...
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Cassie / Siaśka

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 196 postów

Napisano 17 sierpień 2008 - 10:54

nie ma co sie dziwic, że robiła wraznie. długie włosy zawsze były i są sexy ;))
ja jak narazie zapuszczam... ;) i raczej nie bede doczepiac, ostatnio kuzynka po doczepianiu (po 3 miseiacach jak nosila) musiala obciac swoje "na rihanne" (czyli krótko) bo miała mega zniszczone włosy od tego ;/
ale nie powiem, doczepiane włosy daja piekny efekt jesli są dobrze zrobione:)
. i całe szczęśćie, że na szczęście nie potrzebuje recepty .

mooje footy

Zawiść? tym gardze, tym bardziej, że sam jesteś szczery jak uśmiech sprzedawcy w McDonaldzie!

---------------------------------------------------------

#7 sada

*^*...Kobieta kaliber ^^

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1762 postów

Napisano 17 sierpień 2008 - 17:13

Dają efekt ale tylko na początku...
Jestem jak Marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ... Jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ... Jestem jak speed - nie dam Ci zasnąć do rana ... Jestem jak heroina - gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej ... Jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ... Jestem jak toulen - zjadam parę Twoich wyrazów ...Gdy jesteś blisko mnie jestem jak crack - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ... xD "Nienawidzisz mnie" ? Proste! To nie jest mi obce!

#8 Gabi):)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4784 postów

Napisano 18 sierpień 2008 - 07:18

to zależy komu pasują..
ja tam nie potrzebuję doczepianych włosów mam swoje ładne długie :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Naucz się dostrzegać w ludziach to co mają wewnątrz Nie bądź jak ta dzi*ka co ocenia tylko z zewnątrz Nie patrzy kim jesteś,jaki jesteś,liczy się tylko jedno Nie oceniaj nikogo jak nie znasz Nie przypinaj ceny,to nie pier*olony kiermasz.
Uciekająca w dal..
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#9 nielegalna17

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 220 postów

Napisano 19 sierpień 2008 - 19:25

niby są fajne , ale trzeba je z "głową" przypiąć ;p jak się źle przypnie to potem podczas spania lub wiązania włosów w kucyk może ciągnąc naturalne włosy.. no i faktycznie jest to drogie,chyba że ma się znajomości.. krótko mówiąc : mi się podobają :)

Daniel i Patryś -- moje słoneczka:**

A TERAZ MAM ŻYCIA SENS,
BO DZIECKO DAŁ MI LOS..!

#10 bombelek83

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 09 wrzesień 2008 - 22:33

Polecam pasemka CLIP-IN zapraszam na moja strone na forum :)

http://www.forumowis...showtopic=72285

#11 kogelmogel

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 22 styczeń 2011 - 04:04

a ja się dorobiłam pięknych włosów do pasa:) zakładam i zdejmuję w kilka minut a różnica w wyglądzie jest super:) tylko trzeba trafić na dobre włosy i nie iść "po kosztach". ja za woje zapłaciłam 285pln i są super:) polecam:) (gdyby ktoś szukał sklepu z włosami to ja akurat brałam z hairservice.pl) postaram się wrzucić jakąś fotkę:)

#12 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 24 styczeń 2011 - 11:18

Ja jestem na "nie". Jestem przeciwna wszelkim sztucznościom typu doczepiane włosy, tipsy - to nie dla mnie :)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

#13 darkshine

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 630 postów

Napisano 24 styczeń 2011 - 11:25

Mnie sie też nie podoba. Czasami jak widzę doczepiane kolorowe warkoczyki, to masakra, tragicznie to wygląda. Niektóre osoby jaką po kosztach i z daleka widać, że mają doczepiane.

Katjo co do tipsów to ładnie wyglądają, przynajmniej dłoń jest zadbana. A nie jak widzę malowane ręcznie paznokcie z odpryśniętym lakierem, czy źle pokryte.
WSZYSTKIE ZAŁĄCZANE PRZEZE MNIE ZDJĘCIA, W SZCZEGÓLNOŚCI MOJEGO AUTORSTWA POSIADAJĄ PRAWA WŁASNOŚCI. PRZED JAKIMKOLWIEK ICH UŻYCIEM PROSZĘ O WIADOMOŚĆ I ZAPYTANIE CZY MOŻNA.

#14 awaria

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 02 luty 2011 - 10:33

najtrudniejsze jest chyba dobranie wlasiwego koloru, a najgorzej wyglada jak ktos sobie doczepia do mocno cieniowanych... tragedia!!

#15 plasticnic

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 130 postów

Napisano 25 luty 2011 - 13:36

Osobiście bardzo podobają mi się długie włosy (a komu nie? ;)) Sama takie miałam jeszcze niedawno, ale niestety obcięłam je o połowę i baaaardzo tego żałuję... Z tym, że jak na razie nie zamierzam doczepiać sobie włosów - nie wiem czy do końca mi się to podoba - dlatego po prostu dam im trochę czasu na to, żeby podrosły ;) Oby tylko nie trwało to za długo...

#16 majkawazka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 310 postów

Napisano 04 maj 2011 - 22:07

Doczepiałam dwa lata temu jako testerka i niestety miałam złą opinie na ten temat. Bardzo szybko mi wypadły mimo,że były to włosy naturalne , czesane specjalną szczotką, myte specjalnymi szamponami. Trzeba bardzo dbać o takie włosy!
Najgorsze,że moje naturalne przetłuszczały się codziennie wiec a doczepianych nie wolno myć tak często!
I całe szczęście że nie zapłaciłam za to ani złotówki!
Mój blog:

majkawazka.pl

Darmowe porady o odchudzaniu. Skuteczne!

#17 sok_bananowy

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 73 postów

Napisano 12 maj 2011 - 22:42

Eeee, doczepiane włosy zawsze wyglądają sztucznie. Lepiej dbać o swoje naturalne :)
Świat jest piękniejszy, kiedy jest czekolada

#18 Walencja

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 457 postów

Napisano 13 maj 2011 - 15:34

Może nie zawsze wyglądają sztucznie ale specjalnie mi się to nie podoba.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#19 ala0711

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 44 postów

Napisano 27 sierpień 2011 - 16:05

Mnie się bardzo podobają doczepiane włosy. Ja będę miała za kilka dni naturalne doczepiane:P Piękne blond do połowy pleców:D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 Chenoa

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 171 postów

Napisano 30 sierpień 2011 - 00:05

Mi się osobiście to nie podoba, źle bym się czuła z czymś co jest nie moje :D
"Istnieją nie tylko więzy przyjaźni, są więzy, których nie rozumiemy z resztą nie trzeba ich rozumieć. Więzy których nie da się nazwać, można ich jedynie doświadczyć. Więzy pozbawione wszelkich granic i barier; więzy łączące serca, więzy namiętności, więzy miłości." - K3G

http://majkk0.blogspot.com/

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych