Dokańczamy zdanie .
Rozpoczęty przez Sznu, 11 lip 2008 14:59
3138 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 styczeń 2012 - 12:18

zobaczyłbym Tuska wywożonego na taczce przez internautów.
Śmieszy mnie jak...
Śmieszy mnie jak...
Moderator tablic: "Miłość, przyjaźń, znajomości", "Kącik złamanych serc", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały", "Filozofia":) Czerwonym kolorem wypowiadam się jako moderator.
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Kasia R.
Napisano 02 marzec 2012 - 22:49
... jak widzę spalone na solarium blod tapeciary ;]
Kocham gdy...
Kocham gdy...
Kasia R.
Napisano 13 marzec 2012 - 23:14
do bani..;/
Rozpocznę dzień od..
Rozpocznę dzień od..
Napisano 16 marzec 2012 - 12:53
... prosto pod prysznic 
Dziś mam zamiar...
Dziś mam zamiar...
Napisano 30 marzec 2012 - 17:09
Myślałam o niebieskich migdałach.
Irytuje mnie kiedy ktoś...
Irytuje mnie kiedy ktoś...

Napisano 01 kwiecień 2012 - 17:55
będę sie systematycznie uczył.
Kocham hardstyle ponieważ...
Kocham hardstyle ponieważ...
Pociąga mnie Mata_Hari
IdeaL_Ask jest najcudowniejszym aniołkiem z różkami :*
podnieca mnie wypasiona fenny :*
Mamba xD jest najcudowniejszym vampirkiem :*
najbardziej śpiewny, namiętny i porywający głos ma Iza hszonszcz :*
wera jest bardzo słodziutka bardzo tajemnicza bardzo namietna bardzo sexy i troszke zboczona ale tak troszke :P :*
Upiorek jest taaki fajniutki :*
Malinka :* jest najfajniejsza najseksowniejsza najkochansza i naj bardziej zboczona laska:* :* Respect Miki :D

IdeaL_Ask jest najcudowniejszym aniołkiem z różkami :*
podnieca mnie wypasiona fenny :*
Mamba xD jest najcudowniejszym vampirkiem :*
najbardziej śpiewny, namiętny i porywający głos ma Iza hszonszcz :*
wera jest bardzo słodziutka bardzo tajemnicza bardzo namietna bardzo sexy i troszke zboczona ale tak troszke :P :*
Upiorek jest taaki fajniutki :*
Malinka :* jest najfajniejsza najseksowniejsza najkochansza i naj bardziej zboczona laska:* :* Respect Miki :D

Napisano 06 kwiecień 2012 - 14:27
Ludzię się nudzą i biorą udział w głupich zabawach jak np. ...
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych