Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

CZY MOZNA TAK ZAJSC W CIAZE?

46 odpowiedzi w tym temacie

#1 onnn123

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:14

Czy mozna zajsc w ciaze kiedy wsadzi sie pare razy "mokrego w ten sluz " czlonka do srodka i to wszystko.. ani sie tam nie skonczy ani nic.. poprostu jest nawilzony tylko przez ten sluz. prosze o odp.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 COMPANIEROS

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:30

Wyświetl postUżytkownik onnn123 dnia 11.07.2008, 02:14 napisał

Czy mozna zajsc w ciaze kiedy wsadzi sie pare razy "mokrego w ten sluz " czlonka do srodka i to wszystko.. ani sie tam nie skonczy ani nic.. poprostu jest nawilzony tylko przez ten sluz. prosze o odp.

Owszem mozna zajsc!!! poniewaz sperma nie wydostaje sie z czlonka tylko w czasie orgazmu! w wyniku duzego podniecenia czlonek jakgdyby uwalnia nie wielkie ilosci nasienia a gdy kobieta ma dni plodne jest duze prawdopodobienstwo ze zaszla w ciaze! radze odczekac jakies dwa tyg i zrobic test
GDZIE JEST ZYCIE SKORO SMIERC RZADZI SWIATEM

#3 onnn123

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:32

Wyświetl postUżytkownik COMPANIEROS dnia 11.07.2008, 02:30 napisał

Owszem mozna zajsc!!! poniewaz sperma nie wydostaje sie z czlonka tylko w czasie orgazmu! w wyniku duzego podniecenia czlonek jakgdyby uwalnia nie wielkie ilosci nasienia a gdy kobieta ma dni plodne jest duze prawdopodobienstwo ze zaszla w ciaze! radze odczekac jakies dwa tyg i zrobic test

2 tyg to troche za pozno.. bo nie da sie juz wtedy nic zrobic...

#4 COMPANIEROS

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:34

Wyświetl postUżytkownik onnn123 dnia 11.07.2008, 02:32 napisał

2 tyg to troche za pozno.. bo nie da sie juz wtedy nic zrobic...

A co chcesz zrobic? test moze wyjsc po dwoch dniach zalezy jakim testem zrobicie? zapytaj w aptece o test?

#5 onnn123

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:38

Wyświetl postUżytkownik COMPANIEROS dnia 11.07.2008, 02:34 napisał

A co chcesz zrobic? test moze wyjsc po dwoch dniach zalezy jakim testem zrobicie? zapytaj w aptece o test?

najchetniej to przeczytalbym odp ze nie da sie tak zajsc... a tak to nie wiem... sa takie tesy co tak szybko sprawdzaja ?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 COMPANIEROS

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:46

Sa sa trzeba zapytac w aptece! najpewniejsza metoda bylo by badanie krwi! a zajscie w ciaze nie jest az tak prawdopodobne ale jest! a jak by bylo to co bys zrobil?

#7 onnn123

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:47

Wyświetl postUżytkownik COMPANIEROS dnia 11.07.2008, 02:46 napisał

Sa sa trzeba zapytac w aptece! najpewniejsza metoda bylo by badanie krwi! a zajscie w ciaze nie jest az tak prawdopodobne ale jest! a jak by bylo to co bys zrobil?

mysle ze tabletki.. czas jest do 48h wiec to by bylo wyjscie.. kosztuja okolo 80 zl ale tu nie pieniadze sa wazne

#8 COMPANIEROS

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:55

Bledy wymagaja konsekwencji unikanie ich odsuwa tylko czas ich przyjscia!
a im pozniej przychodza tym wieksza sile maja!
uwierz wiem co mowie

Decyzja nalezy do Ciebie

#9 onnn123

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 01:57

Wyświetl postUżytkownik COMPANIEROS dnia 11.07.2008, 02:55 napisał

Bledy wymagaja konsekwencji unikanie ich odsuwa tylko czas ich przyjscia!
a im pozniej przychodza tym wieksza sile maja!
uwierz wiem co mowie

Decyzja nalezy do Ciebie

a co wpadles? i jak?

#10 COMPANIEROS

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 02:04

i jak? zycie wymaga poswiecenia czy tego chcesz czy nie! nigdy nie zdecydowal bym sie na usuniecie! gdybym jednak stwierdzil ze nie mam sil to i tak nie pozwolil bym usunac dziecka pozwolil bym aby sie urodzilo i oddal do domu dziecka! lepiej zyc z taka swiadomoscia niz z taka ze zabilem kogos! to nie wina dziecka ze sie rodzi! wiec nie mam prawa decydowac o jego smierci! to ja mam byc odpowiedzialny!

#11 mała*czarna

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5719 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 08:07

Cóż...rozumiem,że do wytrysku nie doszło więc penis po prostu był "zwilżony" tą wydzieliną/jak zwał tak zwał.
W niej są plemniki,więc zajść może. Toteż nie ma w tym płynie tak dużej masy plemników co w spermie.
Badanie krwi nie wiem czy coś wykarze,ponieważ nie odrazu można wykryć ciąże (np.następnego dnia), ginekolog też po 2óch dniach nie będzie Ci w stanie powiedzieć czy zaszła. Więc poczekaj troche i zrób ten test.
Seks nie jest dla dzieci. Więc jeśli nie jesteś dzieckiem skoro bawisz sie w zabawy dla dorosłych będziesz musiał ponieść konsekwencje.
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D

#12 Blancaaa

Wymiatacz

• Bez aktywacji
  • PipPipPipPip
  • 1183 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 09:29

mozna zajsc ale kiedy kobieta ma okres owulacyjny...chodz to zadko sie zdarza..mysle ze nie powinienes sie martwic.test najlepiej zrobic w dzien spodziewanej miesiaczki lub 3 dni po spodziewanej miesiaczce poniewaz beda wiarygodne...ginekolog nie dostrzeze ani przez usg ani przez badanie wziernikiem tak wczesnej ciazy...ale moim zdaniem za bardzo panikujesz.pozdrawiam
Dołączona grafika

"Młodzi kochankowie, nie spiesząc się do stosunków, rozwijają i wzbogacają swój kunszt miłosny i kulturę pieszczot, pośpiech bowiem w miłości jest błędem niewybaczalnym."

Kochani!!!proszę traktowac moje odpowiedzi jako rady,a nie jako zamiennik wizyty u lekarza=-)

#13 ponury_murzyn

Przyjaźnie nastawiony do świata 21-latek ;)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4254 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 10:55

eh, ale z praktycznego punktu widzenia musiałbyś być największym pechowcem świata żeby mieć dzidzie :P
http://hatefullguy.wordpress.com/ - "Jak chcesz napisać co Ci się nie podoba, albo o czym myślisz, to załóż sobie pedalskiego bloga i wy****laj." - ktoś na sadistic do jakiegoś marudnego kolesia. Podchwyciłem i jest ;]

Najnowszy post - "Zmęczenie materiału" - mój blog stał się dokładnie tym czym chciałem, aby nigdy się nie stał - moim marudzeniem.
http://hatefullguy.w...ycie-materialu/

Dlaczego ludzie tyją ? http://kwejk.pl/obra...dzie,tyją?.html

#14 karolina167

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 249 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 11:29

Wyświetl postUżytkownik ponury_murzyn dnia 11.07.2008, 11:55 napisał

eh, ale z praktycznego punktu widzenia musiałbyś być największym pechowcem świata żeby mieć dzidzie :P

Pechowcem tak ale czy najwiekszym tu bym sie kłociła, takie rzeczy się przecież zdarzają.
Zapytaj dziewczyny, jesli ma regularne cykle powinna wiedzieć czy miala wtedy dni płodne.
a tak pozatym pechowcem byłby tylko teraz jeśli jest normalnym odpowiedzialnym czlowiekiem to za 9 miesiecy byłby najszczęśliwszym facetem na świecie. Pozdrawiam
Dołączona grafika

#15 ponury_murzyn

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4254 postów

Napisano 11 lipiec 2008 - 15:50

ej bo w ciąże wcale nie jest łatwo zajść ;P nie twierdze ze to niemożliwe zeby jego dziewczyna zaszła, ale musiałby mieć pecha.
http://hatefullguy.wordpress.com/ - "Jak chcesz napisać co Ci się nie podoba, albo o czym myślisz, to załóż sobie pedalskiego bloga i wy****laj." - ktoś na sadistic do jakiegoś marudnego kolesia. Podchwyciłem i jest ;]

Najnowszy post - "Zmęczenie materiału" - mój blog stał się dokładnie tym czym chciałem, aby nigdy się nie stał - moim marudzeniem.

#16 paranoid

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 12 lipiec 2008 - 09:22

Wyświetl postUżytkownik COMPANIEROS dnia 11.07.2008, 03:04 napisał

i jak? zycie wymaga poswiecenia czy tego chcesz czy nie! nigdy nie zdecydowal bym sie na usuniecie! gdybym jednak stwierdzil ze nie mam sil to i tak nie pozwolil bym usunac dziecka pozwolil bym aby sie urodzilo i oddal do domu dziecka! lepiej zyc z taka swiadomoscia niz z taka ze zabilem kogos! to nie wina dziecka ze sie rodzi! wiec nie mam prawa decydowac o jego smierci! to ja mam byc odpowiedzialny!

I co ta Twoja niby odpowiedzialność to oddanie do domu dziecka tak? Byłeś kiedyś w takim miejscu?
Nigdy nie zapominajcie! Im wyżej wzlatujemy tym mniejsi wydajemy się tym co nie umieją latać.

#17 ponury_murzyn

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4254 postów

Napisano 12 lipiec 2008 - 10:29

dla mnie płód w którego mózgu nie przepływają jeszcze impulsy elektryczne, a serce nie bije nie jest człowiekiem, jest taką samym stworzeniem mojego ciała jak plemnik, przeciwciała czy neurony. też są częścią mnie, ale bez reszty ciała nie stanowią "człowieka".

#18 karolina167

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 249 postów

Napisano 12 lipiec 2008 - 11:44

Wyświetl postUżytkownik paranoid dnia 12.07.2008, 10:22 napisał

I co ta Twoja niby odpowiedzialność to oddanie do domu dziecka tak? Byłeś kiedyś w takim miejscu?

dokładnie uwazam tak samo , oddanie dziecka do adopcji to właśnie pozbywanie sie "kłopotu" i uciekanie od odpowiedzialności.

Wyświetl postUżytkownik ponury_murzyn dnia 12.07.2008, 11:29 napisał

dla mnie płód w którego mózgu nie przepływają jeszcze impulsy elektryczne, a serce nie bije nie jest człowiekiem, jest taką samym stworzeniem mojego ciała jak plemnik, przeciwciała czy neurony. też są częścią mnie, ale bez reszty ciała nie stanowią "człowieka".

Tylko, że ten płód staje sie potem człowiekiem i należy mu sie szacunek i prawo do życia. Dla mnie to jednak jest człowiek. Każda normalna dziewczyna, która dowiaduje się, że jest w ciaży (w tych początkach gdzie jeszcze serce nie bije) to już zaczyna kochać tą małą istotke jak człowieka jak małe dziecko. Ale nie robmy ot, bo temat jest całkiem inny.
Dołączona grafika

#19 polly

Wymiatacz

• Do usunięcia
  • PipPipPipPip
  • 816 postów

Napisano 12 lipiec 2008 - 14:35

nie uogólniajmy, że "każda dziewczyna"... ale mniejsza o to.

radzę chyba najpierw pomyśleć przed pójściem do łóżka, a nie potem zastanawiać się czy dziewczyna może być w ciąży czy nie. Antykoncepcja "przed" nie jest tak bardzo stresująca jak ta stosowana "po"

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 karolina167

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 249 postów

Napisano 12 lipiec 2008 - 20:06

Wyświetl postUżytkownik polly dnia 12.07.2008, 15:35 napisał

nie uogólniajmy, że "każda dziewczyna"... ale mniejsza o to.

radzę chyba najpierw pomyśleć przed pójściem do łóżka, a nie potem zastanawiać się czy dziewczyna może być w ciąży czy nie. Antykoncepcja "przed" nie jest tak bardzo stresująca jak ta stosowana "po"

Własnie o to chodzi ze nie uogolnilam, napisałam przecież każda "normalna" dziewczyna. Bo tylko takie uprawiają seks z myślą o konsekwencjach i jak już się coś stanie to wtedy nie panikują itp.
Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych