Czas i wygoda to podstawowe zalety, ale ogólnie wiele osób rezygnuje z argumentem, że lubią coś zmieniać. Ja mam zrobione bardzo delikatny i naturalny permanentny z którego jestem zadowolona, a który jest na tyle delikatny, że na co dzień do pracy wystarczy a jak chcę coś mocniejszego to mogę sobie dodać trochę makijażu. Ale musi byc dobrze zrobiony, nie ma nic gorszego niż się potem męczyć ze spapranym permanentnym.
Makijaż permanentny- co wy na to?:)
Rozpoczęty przez madzina, 10 lip 2008 07:44
45 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 luty 2012 - 13:39

Profesjonalne kursy makijażu permanentnego - www.naturalnypermanentny.pl
Kasia R.
Napisano 25 luty 2012 - 16:14
Dzięki też myślę, ze to fajny pomysł
"Wystarczy mówić prawdę. Ale są różne prawdy."
Umberto Eco
Umberto Eco
Napisano 26 luty 2012 - 14:04

Makijać permanentny jest bardzo wygodny, tylko przy wyborze gabinetu trzeba pamiętać, żeby najlepiej wybrać taki salon, w którym w cenę będzie wliczona też poprawka makijażu po kliku tygodniach od zabiegu. W Bellisanie podobno wykonują taki makijaż bardzo profesjonalnie. Najlepiej poszukać większej ilości opinii o różnych miejscach, żeby efekt był taki, jak oczekujemy
"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy":)
Napisano 05 kwiecień 2012 - 16:43
Wolę się męczyć i sama coś tam zadziałać. Kobieta zmienną jest
Użytkownik Bluesa edytował ten post 07 kwiecień 2012 - 13:49
Napisano 06 kwiecień 2012 - 22:55
Taki makijaż nie jest na zawsze tylko na kilka lat. Warto go jednak przemyślec. Jesli jestesmy zdecydowane to pamietajmy o dobrze kosmtyczki. Takie cos musi robic profesjonalistka.
Kasia R.
Napisano 07 kwiecień 2012 - 13:52
Dla mnie kilka lat w tym przypadku to wieczność. Lubię zmiany i trochę spontaniczności. Do tego makijaż robi się poniekąd pod tzw. sytuację. Oczywiście decyzja zawsze należy do nas samych. Ja zwyczajnie od takiego makijażu odstępuję. Tak raczej pozostanie.
Najpopularniejsze frazy z tematu
- makijaż permanentny oczu
- makijaz permanentny oczu
- makijaż permanentny oczy
- makijaż permanentny katowice forum
- gdzie robia najlepszy ,akijaz pernamentny slask forum
- permanentny śląsk forum
- jak mozna pogrubic kreski permanentne by byly w cenie zabiegu
- makijaż permanentny dodatkowe pogrubienie
- makijaz permanentny ust forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1