adobe after effect problem z instalacja
Rozpoczęty przez Gittare, 06 lip 2008 10:28
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 lipiec 2008 - 10:28

Witam!
Mam problem z zainstalowaniem adobe after effect kiedy włączam instalacje pisze że nie można instalować dwóch produktów adobe w jednym momencie proszę zakończyć najpierw zakończyć instalacje. Tylko że ja nic nie instaluje. Sprawdzałem w dodaj/usuń i tam jest tak jak by zainstalowany ten program ale na dysku ani nigdzie go nie widzę próbowałem usunąć z listy dodaj usuń nawet w rejestrze tam cos takiego microsoft/windows/current version/ uniinstal/adobe nic nie pomaga. Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.
Mam problem z zainstalowaniem adobe after effect kiedy włączam instalacje pisze że nie można instalować dwóch produktów adobe w jednym momencie proszę zakończyć najpierw zakończyć instalacje. Tylko że ja nic nie instaluje. Sprawdzałem w dodaj/usuń i tam jest tak jak by zainstalowany ten program ale na dysku ani nigdzie go nie widzę próbowałem usunąć z listy dodaj usuń nawet w rejestrze tam cos takiego microsoft/windows/current version/ uniinstal/adobe nic nie pomaga. Proszę o pomoc.
Z góry dziękuje.
Kasia R.
Napisano 06 lipiec 2008 - 13:08
A program jest oryginalny? Jaka wersja? U mnie pojawia się komunikat, żeby zakończyć najpierw pracę niektórych programów, np. przeglądarki internetowej, ale następnie wszystko jest ok:)
Napisano 06 lipiec 2008 - 15:29

Masz na kompie zainstalowane jeszcze jakieś programy Adobe?
Ponieważ ja również miałem kiedyś podobny problem, instalując Adobe Illustrator CS3, mając już zainstalowanego Photshopa, Premiera, After Effects, oraz Encore....
Pierwsze co musisz wiedzieć to to, że wszystkie programy adobe, muszą być instalowane w tym samym języku... Druga sprawa, to wyczytałem gdzieś, że aby ominąc ten bąd potrzebny jest jakiś programik z sieci... darmowy, ale niestety nie pamiętam jak się nazywa
Zrób screena, zamieść tutaj to pogogluje i poszukam....
Pozdrawiam
Spróbuj to.. może zadziała:
http://rapidshare.co...2/Lekarstwo.rar
Ponieważ ja również miałem kiedyś podobny problem, instalując Adobe Illustrator CS3, mając już zainstalowanego Photshopa, Premiera, After Effects, oraz Encore....
Pierwsze co musisz wiedzieć to to, że wszystkie programy adobe, muszą być instalowane w tym samym języku... Druga sprawa, to wyczytałem gdzieś, że aby ominąc ten bąd potrzebny jest jakiś programik z sieci... darmowy, ale niestety nie pamiętam jak się nazywa
Zrób screena, zamieść tutaj to pogogluje i poszukam....
Pozdrawiam
Spróbuj to.. może zadziała:
http://rapidshare.co...2/Lekarstwo.rar
Użytkownik krajstof edytował ten post 06 lipiec 2008 - 15:30
Cytat
Per Aspera Ad Astra
Przez Ciernie Do Gwiazd
Seneka
Przez Ciernie Do Gwiazd
Seneka

<-- Zapraszam na forum After Effects. Masz pytania? Pomożemy! Klik w Userbar i już jesteś :)
Fotka.pl - krajstof
LIFE!! HOPE!! TRUTH!! TRUST!! FAITH!! PRIDE!! LOVE!! LUST!!
PAIN!! HATE!! LIES!! GUILT!! LAUGHT!! CRY!! LIVE!! DIE!!
Chcesz ze mną porozmawiać na GG? Bardzo proszę, oto numer: 9159667
Ale zanim napiszesz, kliknij i przeczytaj ---> 
Kasia R.
Napisano 06 lipiec 2008 - 19:47
Ja nie wiem o co może chodzić, moze zobacz z cs2? W ogole windows jest do **** ja zastanawiam sie nad zakupem macintosha, jest lepszy. Narazie czesciej pracuje na linuxie niz na win.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- jak zainstalować adobe after effects
- jak zainstalowac adobe after effects
- problem z instalacja adobe after effect
- problem z instalacją after effects
- adobe after effects problem instalacja
- jak zainstalować adobe after effects cs3
- adobe after effects problem z instalacja
- po zainstalowaniu after effect nie mam internetu
- jak zainstalować adobe after effect