Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Patentex Oval...

332 odpowiedzi w tym temacie

#81 jelonek

how can I ever change things that I feel?

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1498 postów

Napisano 21 styczeń 2006 - 08:31

No to zalozmy, ze te 3-4 dni w miesiacu mozesz :P Satysfakcjonuje Cie tyle? :P
"Wiara jest wtedy gdy nie wierzysz ze to co przeszle bylo klamstwem a to co terazniejsze jest zlym snem." /M. Fox/
"Wiara jest także, jeżeli ktoś zrani
Nogę kamieniem i wie, że kamienie
Są po to, by nogi nam raniły" /C. Miłosz/
"Nigdy mnie nie kochał-szepcze-podły kłamca; Skąd wiesz?Ktoś mówi Ci że jest noc pokazuje księżyc;Po 12 godzinach nazwiesz go kłamcą?"

Odlicznik :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#82 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 21 styczeń 2006 - 11:52

<_<
tylko?
no trudno.. 3-4 dni non-stop :D cool:)
pewnie ze satysfakcjonuje:D w koncu reszta zostaje z gumkami i patentexem:D

he he :D

#83 lovemartunia

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1326 postów

Napisano 21 styczeń 2006 - 18:11

Wow dawno tu nie zaglądałam :) ale się temat rozwinął.Ja chyba też zdecyduje sie jednak na patentexy i prezerwatywę :P

#84 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 21 styczeń 2006 - 22:55

fajnie nie? :D w koncu o to chodzi zeby sie temat rozwijal :)
buziorki:*

#85 lovemartunia

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1326 postów

Napisano 22 styczeń 2006 - 13:09

No pewie :) dzieki dziewczyny :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#86 nika19

........

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 13077 postów

Napisano 23 styczeń 2006 - 13:39

olgus oki jak znajdziesz to mi wyslij :D
tak zaraz po okresie to mozesz, ja tez tak juz kiedys robilam Margolka
Dołączona grafika

#87 aggu_la

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 136 postów

Napisano 13 luty 2006 - 15:28

ano się pieni...A jak się po stossunku poleży ze sobą chwilę, to potem po wstaniu aż kapie! Ale jak się z facetem widzi na tyle rzadko, że tabletki doustne i plasterki się nie opłacają, a nie zadowolę się prezerwatywą, to cóż zrobić? Baby mi się marzy, ale z wyboru, a nieprzymusu ;p
[i]w życiu nie wszystko jest poezją.......
przepraszam wszystkich
którzy nie pasowali do wiersza
i których musiałem skreślić...

#88 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 13 luty 2006 - 22:31

brrr...... :] zapadne sie pod łóżko chyba.... :bag: aaaaa!!!! istne fiksum dyrdum :]

#89 nika19

........

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 13077 postów

Napisano 22 luty 2006 - 18:36

mi na razie sie baby nie marzy, a tabletek brac nie moge :/
Dołączona grafika

#90 mała*czarna

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5719 postów

Napisano 30 marzec 2006 - 06:16

Ach ta antykoncepcja... więc co niektóre z nas nie mają wyboru i muszą zostać przy gumkach i patentex'ach :/ Kiedyś też chciałam spróbować patentex'ów ale jak czytam " że sie pieni " ?! hmm... trzeba sie zastanowić.
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D

#91 nika19

........

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 13077 postów

Napisano 30 marzec 2006 - 10:40

ja ostatnio same gumki stosuje, bo mnie te patentexy denerwuja, pienia sie czasem to fakt
Dołączona grafika

#92 Mariczka18

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 11 kwiecień 2006 - 20:47

heh :D
Tak globulki się pienią ;/
Ojjj ależ dyskomfort sprawiają... ale mój facecik nie miał obrzydzenia ani nic w tym rodzaju... Była okazja na wspólna kąpiel po :]
hih :P
A wiecie co jest najlepsze?? Że w ulotce jest napisane by po stosunku tego nie wypłukiwać :P
To dopiero psikus :] :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
tiaaa bede chodzic po mieszkaniu i bedzie ze mnie kapać ;/ no nie za przyjemna perspektywa...
Dlatego jestem na pigułkach :)
I jest git :)

Pozdrawiam <papa>

#93 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 07 maj 2006 - 21:35

hmm no niezle Mariczka niezle :)
a teraz nika popatrz
"Minipigułka to nowość w antykoncepcji doustnej. Nazywana także POP (Progestagen - Only - Pill), czyli nie zawiera estrogenu, jedynie niewielkie ilości progestagenu. Opakowanie zawiera 28 tabletek, gdyż biorąc minipigułki nie robi się przerwy. Działanie hormonów nie jest tak radykalne. Nie hamuje jajeczkowania, nie zatrzymuje miesiączki, ale utrudnia plemnikom przedostanie się przez śluz szyjkowy i uniemożliwia zagnieżdżenie się zapłodnionego jajeczka, bo błona śluzowa macicy jest zbyt cienka. Dzięki temu ma dużo mniej skutków ubocznych i zalecana jest kobietom dojrzałym, zwłaszcza przed menopauzą, tym, które w nadmiarze produkują estrogeny, palaczkom, kobietom karmiącym i zagrożonymi chorobami układu krążenia.
Wadą jest konieczność bardzo ścisłego przestrzegania regularnego zażywania - co do godziny! Największa jej skuteczność jest po 3-4 godzinach, wiec należy ją łykać tyle czasu przed ewentualnym stosunkiem płciowym - wykonalne, jeśli ma się stałego partnera, z którym się mieszka i kocha głównie przed snem (nocnym). "
to chyba o to mi chodzilo wtedy z tymi tabletkami tylko przed... ale to z opisu wyglada hmmm....
no nie to by bez sensu bylo... dzialanie the best po 3-4 godzinach ale brac regularnie:/ fatalnie:/ aczkolwiek moze wcale nie.... :) trzeba sie dpoytac....
a wogole moze masz racje ze to te malusie tabletusie jak one sie tam zwaly? microgynon czy jak?
uu wogole dawno tu nie bylam ale za duzo sie nie zmienilo:)
pozdrawiam papausie :*

#94 efff

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 07 czerwiec 2006 - 14:03

witam.
ja rowniez zdecydowalam sie na patentexy w polaczeniu z prezerwatywa ^^ faktycznie globulki te troche się pienią i leją ale ja nie o tym.
uch - jako nowicjuszka w "tych sprawach" - zaraz po stosunku wzielam prysznic. na ulotce nic nie bylo napisane ze nie wolno :niepewny: . i zastanawiam się, czy to takie oczywiste że nie wolno się kąpać bezposrednio po stosunku? bo dowiedzialam się o tym kilka godzin poźniej na internecie. strasznie spanikowalam i zapytuję uprzejme panie czy to moze miec jakis wplyw na dalszy rozwoj zdarzen? norrrmlanie aż mi sie humor pogorszyl. ^^"
ech. nadal mam zamiar pozostac przy patentexach bo co jak co - antykoncepcja dorazna w zupelnosci mi wystarcza. jednakowoż z tym myciem to poczulam sie zszokowana :mruga:

#95 lovemartunia

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1326 postów

Napisano 18 lipiec 2006 - 14:24

Oooo jak mnie tu znów dawno nie było :P zaniedbałam Was :P PRZEPRASZAM :* ja wlasnie dzis zaopatrzylam sie w globulki i zobaczymy co bedzie dalej tzn chodzi mi o działanie :D dzieki za podpowiedzi :* napisze cos wiecej jak będzie juz "co" pisać o ich działaniu :* cmok :*

#96 Maggot

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 219 postów

Napisano 20 lipiec 2006 - 14:17

Jeżeli ją źle zaaplikujesz , może być niemiła niespodzianka :].

Użytkownik Maggot edytował ten post 20 lipiec 2006 - 14:17

Mannaheim, Old Midgard all your wally start to tumble down...
May the tree be reborn from the ash it will grow again...

Dołączona grafika

#97 lovemartunia

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1326 postów

Napisano 20 lipiec 2006 - 15:50

O to sie nie martw :) jestem ostrozna i wiem co robie :)

#98 closterkeller

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 04 sierpień 2006 - 20:25

hej! własnie mysle o patentexie, bo do tej pory wraz z moim chłopakiem używalismy tylko prezerwatyw, wiec to troche za mało. Czy sa takie globulki które sa bez srodka plemnikobójczego??? Bo gdzies wyczytałam ze jesli mimo stosowania globulek które zawieraja srodek plemnikobójczy dojdzie do ciązy to dziecko moze miec potem powazne wady rozwojowe bo te globulki za bardzo niszcza plemniki. Myśle tylko ze jak bede stosowała i globulki i gumki to nie zajse...Ktos mi pomoze???

#99 Margolka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 403 postów

Napisano 04 sierpień 2006 - 22:10

wszystkie globulki maja dzialanie plemnikobojcze...dzieki zawartosci nonoxynolu...
hmm no moze nie plemnikobojcze tylko tyle co zatrzymuja te plemniczki... bo po to jest ta piana ktora sie z tych globulek robi... plemniki nie maja szans ;) chyba ze jakis cwaniak ;)
z tego co ja juz tu oblecialam to gumka + patenetex wystarczy... trzeba je tylko odpowiednio gleboko wlozyci poczekac az sie rozpusci.. no i pamietac ze jedna starcza tylko na godzine wiec jesli chcecie wiecej to musisz uzyc nastepnej... nom :) to tyle ode mnie :)

Użytkownik Margolka edytował ten post 04 sierpień 2006 - 22:11

#100 closterkeller

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 04 sierpień 2006 - 22:36

dziekuje bardzo :D to te globulki działaja godzine a jesli wytrysk nastapi wczesniej to mozna kochac sie dalej??? Czy trzeba włozyc nowa???

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych